Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα μια τηλεόραση την προηγουμενη Παρασκευή, το θέμα είναι ότι δεν έχω μείνει ευχαριστημένος κυριος γιατί έχει κάτι ασπρίλες το panel ειδικά στο κάτω μέρος, και αυτό φαίνεται έντονα όταν βλέπω ταινίες που έχουν αυτή τη μαύρη μπάρα πάνω και κάτω, ειδικά στο κάτω μέρος και κατά μήκος όταν ανεβάζω την φωτεινότητα είναι σαν να ανάβουν σποτάκια και το βραδυ είναι πολύ σπαστικό
Το ερώτημα είναι τι επιλογές έχω, μπορώ να την επιστρέψω έτσι απλά? Η επιστροφή δέχονται μονο αν διαπιστώσουν αυτοί ότι υπάρxει πρόβλημα? (φέξε μου και γλίστρησα δηλαδή)
Στο σάιτ του κωτσόβολου που διάβασα γραφει κάτι για επιστροφή εντός 14 ημερών.
Nα σημειώσω ότι δεν θέλω να πάρω χρήματα πίσω, απλά θέλω να πάρω μια άλλη που είδα με VΑ panel

Δημοσ.

Την πας πισω σαν ελλατωματικη απο την στιγμη που ειναι εμφανες το προβλημα...

Ζητας πιστωτικο και διαλεγεις μια αλλη...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην ιδια φαση ειμαι και εγω. Δυο τηλ τους πηρα και μου ειπαν θα με ενημερωσουν για την υπαναχωρηση.αλλα δεν το βλεπω.. Αυριο θα ερθει τεχνικος της philips για να την δει..καθως αρχικα ειπα πως εχει προβλημα..και ειχαμε πει να ερθει τεχνικος.

αν αυτος τωρα ερθει και πει πως ολα ειναι οκ τι κανω; 

πισω πως να τους την παω αφου αγοραστηκε απο το ιντερνετ;

savvas15 μηπως αγορασες και εσυ καμια philips?

τωρα ειδα πως πηρες samsung... Ε ρε σαβουρα που μας πουλανε..

f&u στο μελλον και μονο...σκουπιδι προιον με σκουπιδι τιμη τουλαχιστον..

Επεξ/σία από greed
Δημοσ.

Aν είναι να στείλουν τεχνικό σιγά μην βγει άκρη,
Aπό ότι διαβάζω ως ένα βαθμό την ασπρίλα την δικαιολογούν ότι και καλά είναι φυσιολογικό το φαινόμενο.
Tο θέμα είναι πιο είναι το όριο μεταξύ φυσιολογικού και ελαττωματικού. Aν στείλουν τεχνικό, τη μέρα δεν φαίνεται τόσο το πρόβλημα, τι να τους πω να έρθουν τη νύχτα, επίσης το πρόβλημα ελαττώνεται όταν χαμηλώνω αρκετά τον οπίσθιο φωτισμό, αλλα τότε σκοτεινιάζει όλη η οθόνη

Eπίτηδες της φτιάχνουν έτσι για να σε αναγκάζουν να αγοράζεις τηλεοράσης τον χιλίων ευρώ και άνω
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το 2018 δεν μπορούν να βρούν λύση για αυτό το φαινόμενο, 
Είναι σαν να αφήνουν επίτηδες χαραμάδες στο panel για να περνάει ο οπίσθιος φωτισμός,
Στην περίπτωση μου στο πάνω μέρος της οθόνης δεν υπάρχει το πρόβλημα, δεν είναι το τέλειο μαύρο αλλα τουλάχιστον είναι ομοιόμορφη η ασπρίλα, στο κάτω μέρας είναι σαν να έχεις προβολακια που χτυπάνε μέσα στην οθόνη

• Like 1
Δημοσ.

παρτους τηλ και ζητα υπαναχωρηση. Αν σε ρωτησουν γιατι πες πως η ποιοτητα του προιοντος ειναι χαμηλοτερη των προσδοκιων.

Εγω εκανα την πατατα και ζητησα doa και στειλανε τικετ στην philips...Αν αυριο μου πει ο αλλος πως ειναι ολα οκ θα προχωρησω με κοτσο σε υπαναχωρηση.

Απλα θελω να την ψαξω λιγο μη μου πουν την πηραν σπασμενη η με γρατζουνιες κλπ οπως ενα αλλο παιδι εδω που ειχε θεμα με sony..

Δημοσ.

Συμφωνώ, δεν αναφέρετε κουβέντα για ελατώματα κτλ γιατί θα σας στείλουν στα σέρβις. Απλά λέτε ότι θέλετε να κάνετε αλλαγή και τέλος. 

Δημοσ.

Tην άλλαξα τελικά, πήρα την kd55xe7096 και χωρίς υπερβολή σε σχέση με την samsung η sony είναι σαν oled, οι μαύρες μπάρες στης ταινίες είναι όπως πρέπει χωρίς ίχνος ασπρίλας και γενικά σε όλο το panel δεν υπάρχει διαρροή φωτισμού
Εδωσα κάτι παραπάνω αλλα τουλάχιστον τώρα είμαι ευχαριστημένος

• Like 1
Δημοσ.

Δωσε περισσότερο info ειτε εδω ειτε σε pm. Πως το έκανες τηλεφωνικά; σου μείωσαν καθολου τα χρήματα που ειχες δωσει;  η sony τα παει καλα σε smart? Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Δεν πήρα τηλέφωνο, την έριξα στο πορτ μπαγκαζ και πήγα από εκεί αποφασισμένος.. γιατί μου λέει θέλεις να την αλλάξεις έχει κάνα πρόβλημα, όχι λέω δεν έχει πρόβλημα απλά δεν μου αρέσει.. Tην έλεγξαν πρώτα και μου λένε ok διάλεξε πια θες. Χρήματα για πιο λόγο να μου μειώσουν? Ισα ισα έδωσα κάτι παραπάνω γιατί αυτή που πήρα ήταν ακριβότερη. Στο smart κομμάτι η samsung ήταν ανώτερη, πιο ωραίο περιβάλλον και περισσότερες εφαρμογές, παράδειγμα στη sony δεν βρίσκω ούτε το σποτιφυ ούτε το ερτ web, αλλα η sony έχει στο τηλεχειριστήριο έξτρα κουμπιά για netflix και you tube.  Επίσης η sony είναι κατώτερη στον ήχο, η samsoung είχε καλύτερο με πιο δυνατό μπάσο.
Aλλα αυτό που με ενδιέφερε εμενα, το μαύρο, στη sony είναι κλάσεις ανώτερο

• Like 2
Δημοσ.

Την ειχες παρει απο καταστημα ή απο ιντερνετ; Πηγες σε οποιο καταστημα ηθελες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω απο το ηλεκτρονικο καταστημα. Τους ξανα καλεσα 3η φορα σημερα και μου ειπαν θα με ενημερωσουν. Αλλα σιγα μη το κανουν.. καθως ακομα με ενημερωνουν απο τη τριτη που πηρα και ζητησα υπαναχωρηση.. Τωρα εκατσα και τους εστειλα email Αν μεχρι Δευτερα δεν με εχουν ενημερωσει θα την συσκευασω και θα την παω σε φυσικο καταστημα για αλλαγη.

Ειχες βγαλει τα αυτοκολλητα (αν ειχε) ή ανοιξει πχ το σακουλακι των μπαταριων; 

Ποσες ωρες ειχε δουλεψει η tv απο σενα πριν τη πας; Απαντα σε πμ αν θες και μπορεις.

Και εγω για τη sony αρχιζω να σκεφτομαι τωρα... Εχει vertcal banding?

Επεξ/σία από greed
Δημοσ.

Στο τρενάρουν μέχρι να περάσουν οι μέρες και μετά θα σου πούνε δεν γίνετε. Εμενα πρώτο πράγμα που με ρώτησαν στο κατάστημα ήταν ποτε την αγόρασα, πάνω στην απόδειξη πάντως έγραφε πως μέσα σε 10 μέρες από την αγορά μπορώ να την επιστρέψω.
Στην κατοχή μου την είχα 7 ημερες, σακουλάκια αυτοκόλλητα κλπ, σκίστηκαν και πετάχτηκαν, αλλα δεν μου είπαν τίποτα.
Vertcal banding μέχρι στιγμής δεν έχω δει

Aν θες τη γνώμη μου, με email και τηλεφωνα χάνεις τον καιρό σου, ρίχτην στο πορτ-μπαγκαζ και πήγαινε στο κατάστημα αποφασισμένος για αλλαγή.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...