darkman Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Καλησπερα εχω τα windows 10 και εχουν κολλήσει σε αυτο το update αν και κανω επανεκκίνηση και δείχνει οτι ολα πανε καλα ,σταματάει και μου βγαζει αυτο το error Error Code 0x80070652 . καθε μερα εχω αυτο το θεμα, εχει προσπαθήσει μεχρι τωρα 28 φορες να περασει το update και τίποτα εκανα restart ετρεξα και το update troubleshooter αλλα τιποτα αν καποιο παιδι εχει βρει καποια λυση να μας πει και εμας Ευχαριστω .
darkman Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 20 ώρες πριν, Zerg13 είπε Αν πατήσεις winver ποια εκδοση βγάζει; Καλησπερα η εκδωση ειναι 1703
micos000 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Μπορείς να κατεβάσεις το iso μέσω του εργαλείου που δίνει η ms, να το μεταφέρεις σε usb και να τρέξεις το setup.exe μέσα από τα windows για in-place upgrade.
darkman Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, micos000 είπε Μπορείς να κατεβάσεις το iso μέσω του εργαλείου που δίνει η ms, να το μεταφέρεις σε usb και να τρέξεις το setup.exe μέσα από τα windows για in-place upgrade. Αναφορά σε κείμενο Εχεις καποιο λινκ γιατι δεν μπορω να το βρω ??? ειναι αυτο ? : https://www.itechtics.com/windows-10-version-1709-fall-creators-update-direct-download-links-languages/#Greek Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2018 από darkman
fearless Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10 Kανεις ''Άμεση λήψη εργαλείου''.
darkman Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 7 λεπτά πριν, fearless είπε https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10 Kανεις ''Άμεση λήψη εργαλείου''. Και τωρα ? το παω σε usb ?
fearless Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, darkman είπε Και τωρα ? το παω σε usb ? Nαι διαλεγεις την κατω επιλογη, οχι την αμεση αναβαθμηση. Mετα πατας Next και μετα ISO file.
darkman Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, fearless είπε Nαι διαλεγεις την κατω επιλογη, οχι την αμεση αναβαθμηση. Mετα πατας Next και μετα ISO file. Ok το εκανα και οταν κατεβει θα το παω σε ενα usb , μετα αφου το αρχειο ειναι σε μορφη iso πως θα το τρεξω ? Αυτο τωρα ειναι το update που θελω η ειναι τα windows ? Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2018 από darkman
fearless Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 4 λεπτά πριν, darkman είπε Αυτο τωρα ειναι το update που θελω η ειναι τα windows ? Συγνωμη νομιζα θες καθαρη εγκατασταση. Αυτο ειναι για καθαρη (νεα) εγκατασταση. Αν δεν την θες σταματησε το, μην συνεχισεις.
darkman Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, fearless είπε Συγνωμη νομιζα θες καθαρη εγκατασταση. Αυτο ειναι για καθαρη (νεα) εγκατασταση. Αν δεν την θες σταματησε το, μην συνεχισεις. Χαχαχαχαχα με τρελανες λεω και εγω αυτην την διαδικασια καπου την ξερω οχι δεν θελω να κανω format απλα θελω να περασω το κωλο update που δεν περνα με τιποτα 1
fearless Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 7 λεπτά πριν, darkman είπε Ok το εκανα και οταν κατεβει θα το παω σε ενα usb , μετα αφου το αρχειο ειναι σε μορφη iso πως θα το τρεξω ? Αν οντως θες νεα εγκατασταση, ναι το πας σε ενα usb μεσο rufus. https://rufus.akeo.ie/ Μόλις τώρα, darkman είπε Χαχαχαχαχα με τρελανες λεω και εγω αυτην την διαδικασια καπου την ξερω οχι δεν θελω να κανω format απλα θελω να περασω το κωλο update που δεν περνα με τιποτα Χαχαχα σορυ. Για Update δεν ξερω. 1
gtajunkie Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) πατας ¨Ενημέρωση τώρα" ,περιμενεις να κατέβει το αρχείο, κάνεις διπλό κλικ όταν είναι έτοιμο και μετά περιμένεις. Δε νομίζω να αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2018 από gtajunkie
ultraex2003 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Στις 3/29/2018 στις 3:07 ΜΜ, darkman είπε Καλησπερα εχω τα windows 10 και εχουν κολλήσει σε αυτο το update αν και κανω επανεκκίνηση και δείχνει οτι ολα πανε καλα ,σταματάει και μου βγαζει αυτο το error Error Code 0x80070652 . καθε μερα εχω αυτο το θεμα, εχει προσπαθήσει μεχρι τωρα 28 φορες να περασει το update και τίποτα εκανα restart ετρεξα και το update troubleshooter αλλα τιποτα αν καποιο παιδι εχει βρει καποια λυση να μας πει και εμας Ευχαριστω . πιο παλια βεβαια με δουλεψε το 2ο Solution 1. Run Windows in a clean boot Windows 10 update error code 0x80070652 may be caused by a third-party software interrupting the Windows Update operation. To prevent this error, make sure you do not have a program installing or updating at the same time when you install Windows updates. If you did, restart and boot Windows in a clean boot so no third-party software will run while you are updating Windows. Click Windows Start, type in msconfig and then press Enter. At the General tab, select Selective Startup. Uncheck the Load startup items. Go to services tab, check Hide all Mircosoft services and then click Disable all. Click Apply, then click OK and click Restart. Try Windows Update. Solution 2. Reinstall recent Windows Update Windows 10 update error code 0x80070652 may also occur when a recent Windows Update was interrupted while installing and caused a corrupt Windows Update installation. To fix this, reinstall the Windows Update and install it again without running any third-party software. In addition, avoid turning off your computer while it is installing an update. Go to Control Panel. Click Programs and Features. Click View Install Updated. Right-click the recent Windows Update installed and uninstall it. 1
micos000 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 19 ώρες πριν, darkman είπε Χαχαχαχαχα με τρελανες λεω και εγω αυτην την διαδικασια καπου την ξερω οχι δεν θελω να κανω format απλα θελω να περασω το κωλο update που δεν περνα με τιποτα Καλά το πήγαινες. Μετά θα περάσεις το iso σε usb με το rufus και όταν τελειώσεις απλά θα τρέξεις το setup από το usb ενώ είσαι ήδη στα windows. Στην επανεκκίνηση δε θα μπουτάρεις από το usb αλλά από τον δίσκο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα