Προς το περιεχόμενο

Windows 10 Update 1709 Fails to Install

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω τα windows 10 και εχουν κολλήσει σε αυτο το update :( αν και κανω επανεκκίνηση και δείχνει οτι ολα πανε καλα ,σταματάει και μου βγαζει αυτο το error Error Code 0x80070652 .
καθε μερα εχω αυτο το θεμα, εχει προσπαθήσει μεχρι τωρα 28 φορες να περασει το update και τίποτα εκανα restart ετρεξα και το update troubleshooter αλλα τιποτα   :(  αν καποιο παιδι εχει βρει καποια λυση να μας πει και εμας :)

Ευχαριστω .

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Zerg13 είπε

Αν πατήσεις winver ποια εκδοση βγάζει;

Καλησπερα η εκδωση ειναι 1703

Screenshot_34.jpg

Δημοσ.

Μπορείς να κατεβάσεις το iso μέσω του εργαλείου που δίνει η ms, να το μεταφέρεις σε usb και να τρέξεις το setup.exe μέσα από τα windows για in-place upgrade.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, micos000 είπε

Μπορείς να κατεβάσεις το iso μέσω του εργαλείου που δίνει η ms, να το μεταφέρεις σε usb και να τρέξεις το setup.exe μέσα από τα windows για in-place upgrade.

Αναφορά σε κείμενο

Εχεις καποιο λινκ γιατι δεν μπορω να το βρω ???
ειναι αυτο ? : https://www.itechtics.com/windows-10-version-1709-fall-creators-update-direct-download-links-languages/#Greek

Επεξ/σία από darkman
Δημοσ.
Μόλις τώρα, darkman είπε

Και τωρα ? το παω σε usb ?

Nαι διαλεγεις την κατω επιλογη, οχι την αμεση αναβαθμηση.

Mετα πατας Next και μετα ISO file.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, fearless είπε

Nαι διαλεγεις την κατω επιλογη, οχι την αμεση αναβαθμηση.

Mετα πατας Next και μετα ISO file.

Ok το εκανα και οταν κατεβει θα το παω σε ενα usb , μετα αφου το αρχειο ειναι σε μορφη iso πως θα το τρεξω ?
Αυτο τωρα ειναι το update που θελω η ειναι τα windows ?

Επεξ/σία από darkman
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, darkman είπε

Αυτο τωρα ειναι το update που θελω η ειναι τα windows ?

Συγνωμη νομιζα θες καθαρη εγκατασταση. Αυτο ειναι για καθαρη (νεα) εγκατασταση.

Αν δεν την θες σταματησε το, μην συνεχισεις.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, fearless είπε

Συγνωμη νομιζα θες καθαρη εγκατασταση. Αυτο ειναι για καθαρη (νεα) εγκατασταση.

Αν δεν την θες σταματησε το, μην συνεχισεις.

Χαχαχαχαχα με τρελανες λεω και εγω αυτην την διαδικασια καπου την ξερω :P :P  οχι δεν θελω να κανω format απλα θελω να περασω το κωλο update που δεν περνα με τιποτα :(

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, darkman είπε

Ok το εκανα και οταν κατεβει θα το παω σε ενα usb , μετα αφου το αρχειο ειναι σε μορφη iso πως θα το τρεξω ?

Αν οντως θες νεα εγκατασταση, ναι το πας σε ενα usb μεσο rufus. https://rufus.akeo.ie/

Μόλις τώρα, darkman είπε

Χαχαχαχαχα με τρελανες λεω και εγω αυτην την διαδικασια καπου την ξερω :P :P  οχι δεν θελω να κανω format απλα θελω να περασω το κωλο update που δεν περνα με τιποτα

Χαχαχα σορυ.

Για Update δεν ξερω.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πατας ¨Ενημέρωση τώρα" ,περιμενεις να κατέβει το αρχείο, κάνεις διπλό κλικ όταν είναι έτοιμο και μετά περιμένεις.

Δε νομίζω να αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα.

Επεξ/σία από gtajunkie
Δημοσ.
Στις 3/29/2018 στις 3:07 ΜΜ, darkman είπε

Καλησπερα εχω τα windows 10 και εχουν κολλήσει σε αυτο το update :( αν και κανω επανεκκίνηση και δείχνει οτι ολα πανε καλα ,σταματάει και μου βγαζει αυτο το error Error Code 0x80070652 .
καθε μερα εχω αυτο το θεμα, εχει προσπαθήσει μεχρι τωρα 28 φορες να περασει το update και τίποτα εκανα restart ετρεξα και το update troubleshooter αλλα τιποτα   :(  αν καποιο παιδι εχει βρει καποια λυση να μας πει και εμας :)

Ευχαριστω .

πιο παλια βεβαια με δουλεψε το 2ο

Solution 1. Run Windows in a clean boot

Windows 10 update error code 0x80070652 may be caused by a third-party software interrupting the Windows Update operation. To prevent this error, make sure you do not have a program installing or updating at the same time when you install Windows updates. If you did, restart and boot Windows in a clean boot so no third-party software will run while you are updating Windows.

1. Click Windows Start, type in msconfig and then press Enter.

RE: 0x80070652

2. At the General tab, select Selective Startup.
  3. Uncheck the Load startup items.
  4. Go to services tab, check Hide all Mircosoft services and then click Disable all.
  5. Click Apply, then click OK and click Restart.
  6. Try  Windows Update.

Solution 2. Reinstall recent Windows Update

Windows 10 update error code 0x80070652 may also occur when a  recent Windows Update was interrupted while installing and caused a corrupt Windows Update installation. To fix this, reinstall the Windows Update and install it again without running any third-party software. In addition, avoid turning off your computer while it is installing an update.

1. Go to Control Panel.

RE: 0x80070652

2. Click Programs and Features.
  3. Click View Install Updated.
  4. Right-click the recent Windows Update installed and uninstall it.
  • Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, darkman είπε

Χαχαχαχαχα με τρελανες λεω και εγω αυτην την διαδικασια καπου την ξερω :P :P  οχι δεν θελω να κανω format απλα θελω να περασω το κωλο update που δεν περνα με τιποτα :(

Καλά το πήγαινες. Μετά θα περάσεις το iso σε usb με το rufus και όταν τελειώσεις απλά θα τρέξεις το setup από το usb ενώ είσαι ήδη στα windows. Στην επανεκκίνηση δε θα μπουτάρεις από το usb αλλά από τον δίσκο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...