AllNatural Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα σε όλους, Ψάχνω ενα προγραμμα ακριβως στοσ τυλ του παλιου windows movie maker με το οποίο να μπορώ να φτιάξω ένα βιντεο στο οποιο θα φαινονται διαφορες εικονες η μια μετα την αλλη. Δηλαδή έχω 3 εικόνες και θέλω πχ να φτιάξω ενα βίντεο 15 δευτερόλεπτα στο οποίο θα φαινεται η πρωτη για τα πρώτα 5, η δεύτερη για τα επόμενα 5, κλπ. Ευχαριστώ πολύ.
micos000 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Βρες το vso photodvd. Πάντως νομίζω ότι το movie maker εξακολουθεί να υφίσταται αν και στο windows store υπάρχει το movie creator. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2018 από micos000
ajaxmonkey4hire Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) ffmpeg.exe -r 1/5 -start_number 0 -i "images\img%3d.png" -c:v libx264 -vf "fps=30,format=yuv420p" out.mp4 Οι εικόνες είναι: images\img000.png, images\img001.png, images\img002.png αντί για png μπορείς φυσικά να έχεις jpeg. Αν θελεις να προσθεσεις και ηχο (για παραδειγμα απο mp3); ffmpeg.exe -r 1/5 -start_number 0 -i "images\img%3d.png" -i soundfile.mp3 -c:v libx264 -acodec copy -vf "fps=30,format=yuv420p" out.mp4 https://www.ffmpeg.org/download.html Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2018 από ajaxmonkey4hire
micos000 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Σίγουρα θα θέλει και κανένα εφέ ανάμεσα και ο ήχος να κάνει fade in-fade out και εάν είναι πολλές οι φωτογραφίες να μιξάρει 2ο τραγούδι κτλ.
ajaxmonkey4hire Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, micos000 είπε Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Σίγουρα θα θέλει και κανένα εφέ ανάμεσα και ο ήχος να κάνει fade in-fade out και εάν είναι πολλές οι φωτογραφίες να μιξάρει 2ο τραγούδι κτλ. Αν θέλει να το κάνει αυτό χρησιμοποιεί φίλτρα από τα οποία έχει ένα μάτσο το ffmpeg. Αλλά έχεις δίκιο βέβαια όταν λες δεν είναι και τόσο άπλα. Θέλει ψάξιμο να βρεις της εντολές για πολύπλοκα πράγματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα