spyraldo10 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Θέλω την βοήθεια σας για να διαλέξω ανάμεσα στα δύο κουτιά... Κλείνω προς το coolermaster αλλά έχω βρει ελάχιστα σχόλια.
Ghost007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 ρίξε μια ματια και σε αυτο αν δε το εχεις δει .. https://www.skroutz.gr/s/13035314/CoolerMaster-MasterCase-H500P.html οσο για τα δυο πανω δε τα εχω ψαξει και πολυ αλλα το πρωτο ιδικα μου φενεται πολυ κλειστο ...οσο για το δευτερο καλη εμφανιση οκ αλλα πολυ ευθραυστο ... γενικοτερα δες reviews παντως και στο utube κλπ ...
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, spyraldo10 είπε Θέλω την βοήθεια σας για να διαλέξω ανάμεσα στα δύο κουτιά... Κλείνω προς το coolermaster αλλά έχω βρει ελάχιστα σχόλια. Πανάκριβα! Τι θα βάλεις μέσα;
UsualSuspect__ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Το από κάτω είναι απ τα αγαπημένα μου σε θέμα εμφάνισης. Κάνω την δουλειά μου όμως και με ένα phanteks p400s tempered glass
ilos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Αν δεν έχεις E_ATX μητρική, SLI, x-fire ή καμιά 10ριά δίσκους δεν έχει νόημα να δώσεις πάνω από 100-120 ευρώ για case imo ακόμα και για μόστρα. Από τα 2 που βαλές κιόλας ειδικά το 570 είναι κάπως ιδιαίτερο γιατί έχει TG παντού και θα πρέπει να γίνει πολύ επαγγελματική δουλειά στο cable management από την δεξιά πλευρά για να μην φαίνεται άσχημα. το αρχικό h500p είχε επίσης κάποια θέματα που διιορθώθηκαν αργότερα στην mesh έκδοση (h500m). Σε αυτή τη κατηγορία τιμής παίζουν πολύ καλύτερα κουτιά https://www.skroutz.gr/s/14105145/Fractal-Design-Define-R6-TG.html και σε δεύτερο βαθμό αυτό https://www.skroutz.gr/s/13094617/NZXT-H700i.html Αν και η nzxt το τσιμπάει στη τιμή γιατί έχει την άχρηστη παπάτζα για το machine learning στα fans.
spyraldo10 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Το h500m είναι πάρα πολύ καλό αλλά δεν είναι ακόμα διαθέσιμο και δεν θέλω να έχει τόσο πολύ πλαστικό. Αλλάζω μετά από 10 χρόνια το haf932 οπότε μπορώ να δώσω κάποια χρήματα παραπάνω. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις τελικά μου ήρθε απάντηση απο CM και μου κάνουν δώρο τα μεταφορικά και επειδή το mc500m είναι out of stock παρήγγειλα το mc500mt 6 ώρες πριν, radiohead είπε Πανάκριβα! Τι θα βάλεις μέσα; έχει καλύτερες τιμές στο cmstore eu. επειδή έχω 10 χρόνια το ίδιο κουτί μπορώ να δώσω κάτι παραπάνω να πάρω ένα καινούριο. σκοπεύω να βάλω ryzen 2 προς το καλοκαίρι...το ακριβό κουτί πιο πολύ ομορφιά είναι παρά το τι θα βάλω. προφανώς δεν θα βάλω κανα microatx ούτε basic μητρική μέσα αλλα οκ είναι για πρίγκηπες το case Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2018 από spyraldo10 1
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 11 λεπτά πριν, spyraldo10 είπε Το h500m είναι πάρα πολύ καλό αλλά δεν είναι ακόμα διαθέσιμο και δεν θέλω να έχει τόσο πολύ πλαστικό. Αλλάζω μετά από 10 χρόνια το haf932 οπότε μπορώ να δώσω κάποια χρήματα παραπάνω. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις τελικά μου ήρθε απάντηση απο CM και μου κάνουν δώρο τα μεταφορικά και επειδή το mc500m είναι out of stock παρήγγειλα το mc500mt έχει καλύτερες τιμές στο cmstore eu. επειδή έχω 10 χρόνια το ίδιο κουτί μπορώ να δώσω κάτι παραπάνω να πάρω ένα καινούριο. σκοπεύω να βάλω ryzen 2 προς το καλοκαίρι...το ακριβό κουτί πιο πολύ ομορφιά είναι παρά το τι θα βάλω. προφανώς δεν θα βάλω κανα microatx ούτε basic μητρική μέσα αλλα οκ είναι για πρίγκηπες το case Αδερφε οποιο σου αρεσει εσυ θα το κοιτας καθε μερα απλα ειναι υπερκοστολογημενο.
ilos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Καλά ναι το κουτί από την κατηγορία τιμής 100 και πάνω είναι θέμα γούστου για τον απλό χρήστη. Αν κάτι σου κάνει κλικ δε πα να κάνει και 300 ευρώ θα το πάρεις, έτσι πάνε αυτά. Πχ εγώ δε γουστάρα το front plate στο p400s με τίποτα μου φαίνεται τσίπικο. Αν και ήταν 20 ευρώ πιο φτηνό από το s340 elite και είχε και χώρο για extra ανεμιστήρα πάνω + ledοταινία δώρο προτίμησα το άλλο γιατί γενικά είχε πιο clean look για μένα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα