nik5163 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Είχα διαβάσει παλιότερα ένα thread για την διακοπή του Dark Matter. Τώρα το έπαθα κι εγώ. Έβλεπα το Gypsy με την Naomi Watts, που την απογειώνει τη σειρά. Ήμουν στο 10ο επεισόδιο κι έμαθα όταν δεν ανανεώθηκε . Πλέον παράτησα το επεισόδιο στη μέση. Σας έχει τύχει να σας κόψουν κάποια αγαπημένη σειρά;
Pitzimpitzidis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 δυσκολα αρχιζω σειρα που δεν εχει καβα τουλαχιστον 2 σεζον και σε οσες το εκανα ητανε "βαρια" ονοματα π.χ GOT,TWD απο παλιες που τις ειδα μετα απο χρονια Firefly,Terriers
nik5163 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 10 ώρες πριν, isay είπε ναι Sorry που θα στην πω αλλά ο σαρκασμός δεν δείχνει εξυπνάδα αλλά κάτι άλλο...
isay Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, nik5163 είπε Sorry που θα στην πω αλλά ο σαρκασμός δεν δείχνει εξυπνάδα αλλά κάτι άλλο...,-- ποιος σαρκασμός; Εκανες μια ερώτηση και σου προσθεσα την ειλικρινή εμπειρία μου. <-- Αυτό ΔΕΝ ήταν καιΟΥΤΕ είναι σαρκασμός Αν τώρα με το θέμα που άνοιξες ήθελες να τραβήξεις ατομα και χαζοκουβεντουλα του τύπου "Αχ ναι και εγω τσατίστηκα για εκεινο ή το ταδε και ποσο κακες ειναι οι εταιρίες, τι κρίμα" τότε λάθος που απάντησα <-- Αυτό ΕΙΝΑΙ σαρκασμός και sorry που στη λέω Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2018 από isay 3
nik5163 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Πολλά troll μαζεύτηκαν στο insomnia. Σημεία των καιρών που διανύουμε.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Εμένα μου την έδινε να κόβονται σειρές που μένουν με cliffhangers, ok, δεν ήταν τίποτα φοβερές (και γι'αυτό κόπηκαν), αλλά...Mortal Kombat: Conquest που τελειώνει η σαιζόν με τους καλούς να πεθαίνουν (πριν την ώρα τους) και τον Shao Kahn να νικάει και Team Knight Rider που θα έπρεπε να δείξουν τον Michael Knight. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2018 από GhostRiderLSOV
masteripper Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Νομίζω απο τα πιο δυνατά κοψίματα ήταν το The Following...η σειρά και χωρίς το Purefoy κυλούσε...για να μην αναφέρω το Whitechapel που οι ηθοποιοί παρακαλούσαν για μια τελευταία σεζον να κλείσουν την ιστορία Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2018 από masteripper
omghi2u Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 firefly , terra nova , V & freaks & geeks για εμενα. αυτα με "πονεσαν" 1
Havik Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Deadwood.... αν και μάλλον θα βγει νέα σεζόν μετά από 12 χρόνια! 1
webparts Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Ισως το anger management να με ενοχλησε λιγο.. Εβλεπα το 2 broke girls για 2 ξεκαθαρους λογους,μετα το εβλεπα απο συνηθεια,μετα μου το εκοψε η κοπελα μου για τους 2 ξεκαθαρους λογους και το εβλεπα οταν ελειπε και μετα..το εκοψαν. Επισης θελω να επιστησω την προσοχη σε οσους εχουν δει το Παρθενος ετων 40,οτι οι 2 λογοι παιζουν και εκει ως η 16χρονη κορη. Και ναι,ειναι αληθινοι οι λογοι! Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2018 από webparts 1
Miracle Worker Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δε μπορει να ειναι τοσο ανοιχτοχρωμα. Φακους επαφης φοραει.
webparts Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 11 ώρες πριν, Miracle Worker είπε Δε μπορει να ειναι τοσο ανοιχτοχρωμα. Φακους επαφης φοραει. Κ ομως..
najinblue3 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Στις 3/30/2018 στις 9:10 ΠΜ, GhostRiderLSOV είπε Εμένα μου την έδινε να κόβονται σειρές που μένουν με cliffhangers, ok, δεν ήταν τίποτα φοβερές (και γι'αυτό κόπηκαν), αλλά...Mortal Kombat: Conquest που τελειώνει η σαιζόν με τους καλούς να πεθαίνουν (πριν την ώρα τους) και τον Shao Kahn να νικάει και Team Knight Rider που θα έπρεπε να δείξουν τον Michael Knight. καλα πλακα με κανεις, που το θυμηθηκες
Gilmaru Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Όχι από τις καλύτερες σειρές που έχω δει, αλλά με χάλασε που κόψαν το Marco Polo. Μου ήταν αρκετά διασκεδαστική ως σειρά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα