Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα....λέω να κάνω μια αναβάθμιση έπειτα από καιρό. Τώρα έχω phenom4x . Έχω κοιτάξει κάποια κομμάτια... 

Intel Core i3-8100 Box

MSI Z370 Tomahawk

G.Skill Ripjaws4 8GB DDR4-3200MHz

Corsair RMx Series 550W. 

Υπάρχει κάποια γνώμη? Κοίταζα τις τιμές στις μνήμες και με 15 ευρώ παίρνω μνήμες 4000mhz. Δε ξέρω εάν έχουν διαφορά...Καταρχάς είναι καλά τα κομμάτια? Μέχρι 400 500ευρω μπορώ να διαθέσω. Αυτά μου βγαίνουν 450 ευρώ.

Δημοσ.

Απάντα σε αυτά 

Ποσό που διαθέτουμε :

Χρήση υπολογιστή :

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .

Εκτός απο τα παραπάνω στοιχεία , ποια κομμάτια έχουμε στο υπολογιστή που θα να αναβαθμίσουμε.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω την HD 7770 τώρα... Τα κομμάτια εγώ θα τα φτιάξω.... Για παιχνίδια γενικα αλλά δεν έχω και σκοπό να παίζω σε full γραφικά γιατί θέλει λεφτά..1050 θα ήθελα εγώ αλλά είναι ακριβή , εάν την πάρω στο μέλλον.....το τροφοδοτικό που σκέφτομαι να πάρω θα τη σηκώνει??.. προγραμματα , όχι κάτι επαγγελματικό..... κομμάτια τα ίδια από eShop είναι 80€ ακριβότερα απ' ότι εάν τα πάρω ξεχωριστά από αλλά καταστήματα. Το μόνο που θα κρατήσω είναι ο SSD 250 μαζί με 1 tb 3.5αρι. σύστημα έχω τα win 7 64 home edition. Πληκτρολόγιο ποντίκι Microsoft . Καλαμάτα τοποθεσία.

Επεξ/σία από panagiotisky
Δημοσ.

οκ σχετικα καλος επεξεργαστης για την τιμη του..δυστυχως η μητρικες ειναι τσιμπημενες ακομα...

θα ελεγα η περιμενεις λιγο ακομα μεσα στο μηνα να βγουνε η μητρικες η low budget να γλιτωσεις και απο εκει κατι λιγα..

η μπορεις να πας και σε ποιο φτηνη σχετικα π.χ https://www.skroutz.gr/s/12979391/Gigabyte-Z370-HD3-rev-1-0.html

επισης ραμ νομιζω παιζουν και με κανα 80αρι ... περιμενε προτασεις και απο αλλους σε αυτο το θεμα μητρικης και ραμ..

το τροφοδοτικο πολυ καλο αυτο που διαλεξες δεν εχω να πω κατι γιατι αξιζει τα λεφτα του...

οσο για καρτα μπορεις με τα λεφτα που θα σου μεινουν να παρεις καμια μεταχειρισμενη 750τι 2γιγα μνημη π.χ για αρχη με κανα 50-60ε

η ισως και καμια 760 που βλεπω γυρω στα 90-100ε ...ακομα καλυτερα ...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aν τα πάρεις από ένα μαγαζί όλα αλλά να στα στείλουν από Αθήνα σε πειράζει;

Μια σύνθεση από το hellasphone

JxhOfLD.jpg

Θα σου έκανα και σύνθεση με R5 1600 που είναι στην ίδια τιμή αλλά δεν νομίζω να χρειάζεσαι 12threads, εκτός και αν ασχολείσαι με επεξεργασία video ή streaming.

Aν πούλαγες την 7770 και ανέβαινες έτσι ένα 50-70€ χωράει σύστημα με R3 2200G, AB350M και Palit GTX1050ti και τα υπόλοιπα όπως είναι.

Δηλ. κάπως έτσι:

euWQJ1P.jpg

+http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?utm_source=xml&utm_medium=a&utm_campaign=b&ElementID=813e80f5-a4bb-4088-94e5-301fd9f08919

Επεξ/σία από tanasen01
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...