KilliK Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 τους μαγεψε.. Valve's Card Game Artifact Is Running Out Of Players
Sanjuro Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ πάλι θα έλεγα πως έχω βαρεθεί τις αναλύσεις από άσχετους* και αυτούς που δείχνουν απλά τους twitch viewers ή το player-count και τέλος χωρίς κανένα άλλο σχόλιο λες και είπαν κάτι βαρύγδουπο δείχνοντας τα. *Η τυπική ανάλυση που θα πετύχει κανείς μιλάει σχεδόν αποκλειστικά για το κόστος που έχει το παιχνίδι αλλά μάλλον (με λίγα λόγια) ο καθένας λέει ο,τι του κατέβει. Το παιχνίδι είχε playerbase μια χαρά στην αρχή, απλά κάτι έκανε όλους (και εμένα μαζί) να σταματήσουμε μετά από ~20 ώρες παιχνιδιού. Αναφέρω τις ~20 ώρες γιατί κάποια στιγμή είχα διαβάσει και άλλους να το γράφουν. Εγώ θα έλεγα πως το παιχνίδι έχει προβλήματα με το gameplay του που δεν θα λυθούν με τις λύσεις που προσφέρουν οι περισσότεροι, δηλαδή αυτοί που έχουν μάθει τζαμπατζίδικα και νομίζουν πως δικαιώθηκαν. Πρέπει να αλλάξει ριζικά για να σταματήσει να χάνει κόσμο και να επαναφέρει αυτούς που σταμάτησαν να παίζουν. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2019 από Sanjuro
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα