~mxls~ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Ψιλοαδιάφορη πρόταση Xiaomi. 1 ώρα πριν, NemeSis1990 είπε τα windows 10 ειναι πολυ καλυτερα σε ολα μη λεμε τα ιδια. ειχα macbook και μονο καρκινο δεν εβγαλα μεχρι που περασα windows με το bootcamp Tα Win10 είναι μάλλον στα μειονεκτήματα των XPS έναντι MacBook. 1
EqualInterval Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 18 λεπτά πριν, TechnoV είπε απλά δεν ξέρεις να δουλεύεις mac. Καλά έκανες και πέρασες win. Θα συμφωνήσω! Ήμουν χρηστης Windows για πάνω από 15 Χρονια... Τελευταία πέρασα σε Mac λόγο παραγωγής μουσικής και δεν σκέφτομαι να γυρίσω πίσω.(ακόμα) Όταν ήταν να πάρω νέο Laptop ήμουν ανάμεσα σε Surface Book 2 και Macbook Pro 2017 τελικά το Macbook δεν με απογοήτευσε. 1
jkarasnissan Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, Justageek είπε Και ας πάνε κάποιοι να αγοράσουν MacBooks με 2500€ +.... Πεστα ρε φιλε μου, αν και ειναι για αλλη δουλεια τα συγκεκριμενα, αλλα πολυ overpriced...
DespinaZogkou Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Πάλι καλά σκέφτηκαν και την ψύξη. Δεν είμαι των λαπτοπ, αλλά θα γίνω.
margaritagr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Αλλο ενα κινεζοτοπικ οπου αναφερεται η apple
Jimmy08 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, TechnoV είπε απλά δεν ξέρεις να δουλεύεις mac. Καλά έκανες και πέρασες win. Όχι ότι απλά δεν είχε ποτέ Mac και το λέει για να τρολάρει... Δηλαδή πρώτα έδωσε στην καλύτερη ενάμιση χιλιάρικο και μετά αποφάσισε ότι δεν του κάνει. Και αφού είδε ότι δε του κάνει αντί να το πουλήσει και να αγόραζε αξιοπρεπέστατο windows μηχάνημα με τα λεφτά που θα έπαιρνε, αλλά το κράτησε κιόλας για να βάλει windows. Στάνταρ! 1
Xzidique Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, vadergr είπε Δεν νομιζω να υπάρχει οποιαδηποτε σχεση η συγκριση μεταξύ τους. Το κορυφαιο, πάντα το πληρώνεις αδρα ακομα και αν σου δινει ενα μικρό ποσοστό παραπανω. Αν απο την αλλη δεις ενα review με τις επιδόσεις των νεων macbook 15, θα αναθεωρησεις. Ειδικά στο κομμάτι των επιδοσεων. Ουσιαστικά μονο τα κορυφαια Dell XPS τα κοντράρουν. και οποιοδήποτε gaming laptop από 1000 € και πάνω.....Ευτυχώς που έχουν το "alternative" MacOS αλλιώς δεν αξίζουν. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2018 από Xzidique
vadergr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, damienmaguire είπε Τα Dell xps δεν τα κοντράρουν. Υπερτερούν. Δεν λεμε κατι διαφορετικο. Περι ορεξεως. Δεν ειμαι καν apple fan...
liberostelios Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, djdidi είπε Και έλεγα δε θα έβλεπα κανένα τέτοιο σχόλιο.... Πάμε πάλι λοιπόν. Τα μακ δεν ειναι gaming machines. Τρέξε windows και Mac Os στο ιδιο hardware και δες διαφορες. Μη λεμε οτι ναναι. Επειδή το έχω κάνει και το έχουν κάνει και διάφορα reviews, το μόνο δεδομένο είναι ότι τα Windows σε MacBook έχουν καλύτερες επιδόσεις από ότι το OSX. Για το πόσο χάλια έχουν γίνει οι επιδόσεις σε μένα προσωπικά, ιδίως, μετά την εισαγωγή του AppFS στο High Sierra δε θα μιλήσω καν, γιατί ίσως φταίω εγώ που δεν έχω κάνει clean install αλλά έκανα απλό upgrade από Sierra. Τώρα, το ποιά προγράμματα τρέχουν καλύτερα σε OSX είναι θέμα του εκάστοτε προγραμματιστή. Από προσωπική εμπειρία, πάντως, AutoCAD και QGIS είναι λίγο πιο ασταθή σε Mac. Γενικά, τα MBP δεν είναι τίποτα εντυπωσιακό. Πολύ όμορφα μέτρια laptops είναι με πολύ υψηλή τιμή. Κατά τα άλλα, έχουν τα θετικά τους και τα αρνητικά τους. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2018 από liberostelios 1
GrigM Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδια μιας κ το αναπτυξατε πολυ το θεμα. Επειδη θελω να παρω ενα δυνατο μηχανημα με πανω απο 8 ωρες μπαταριας κ εχω καταληξει στο MBP 13" (2017) στα 1300€, εχετε να προτεινετε κατι σε αυτο το ευρος τιμης (900€-1300€) το ιδιο καλο ή καλυτερο? Προσεξτε..Θελω τουλαχιστον 8 ωρες χρησης word, browsing και media playing. Παιζω κ κανα CS αλλα δεν αγχωνομαι αφου ολα πια το "σηκωνουν". Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2018 από GrigM
Jimmy08 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 8 λεπτά πριν, GrigM είπε Παιδια μιας κ το αναπτυξατε πολυ το θεμα. Επειδη θελω να παρω ενα δυνατο μηχανημα με πανω απο 8 ωρες μπαταριας κ εχω καταληξει στο MBP 13" (2017) στα 1300€, εχετε να προτεινετε κατι σε αυτο το ευρος τιμης (900€-1300€) το ιδιο καλο ή καλυτερο? Προσεξτε..Θελω τουλαχιστον 8 ωρες χρησης word, browsing και media playing. Παιζω κ κανα CS αλλα δεν αγχωνομαι αφου ολα πια το "σηκωνουν". Πολύ καλά λόγια για αυτονομία έχω ακούσει για το LG gram. Αλλά και πάλι οι μετρήσεις τις μπαταρίας δεν είναι πάντα απόλυτα ακριβείς.
paragontikos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 value for money θα ειναι σιγουρα αφου ειναι xiaomi, απλα δε ξερω τι κατασκευη θα εχουν για να κανουν για gaming, θερμοκρασιες κτλ..
GrigM Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 37 λεπτά πριν, paragontikos είπε value for money θα ειναι σιγουρα αφου ειναι xiaomi, απλα δε ξερω τι κατασκευη θα εχουν για να κανουν για gaming, θερμοκρασιες κτλ..
nectons Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 5 ώρες πριν, vadergr είπε Δεν νομιζω να υπάρχει οποιαδηποτε σχεση η συγκριση μεταξύ τους. Το κορυφαιο, πάντα το πληρώνεις αδρα ακομα και αν σου δινει ενα μικρό ποσοστό παραπανω. Αν απο την αλλη δεις ενα review με τις επιδόσεις των νεων macbook 15, θα αναθεωρησεις. Ειδικά στο κομμάτι των επιδοσεων. Ουσιαστικά μονο τα κορυφαια Dell XPS τα κοντράρουν. Όλα τα λάπτοπ όλων των brands με windows 10 είναι ΠΑΝΤΑ καλύτερα από τα mac σε θέμα κόστους προς απόδοση. Δηλαδή ένα mac 1000 ευρώ (αν υπάρχει) είναι ΠΟΛΥ ποιο αργό από ένα αντίστοιχο 1000 ευρώ με windows. Πλέον και σε ποιότητα κατασκευής όταν μιλάμε για ακριβά μηχανήματα. Γιατί φτηνά δεν έχει η Apple 5 ώρες πριν, dimips είπε Πολύ καλές τιμές για workstation και gaming. Ελπίζω η οθόνη να είναι αξιοπρεπής και όχι ξέπλυμα, και ο επεξεργαστής hq και όχι U ώστε να το αγοράσω. Όπως το xiaomi mi6 των 300 ευρώ έχει ΠΟΛΥ ανώτερη οθόνη από το iphone X που κοστίζει 1000+ έτσι και στα λάπτοπ. Θα έχει σίγουρα ανώτερη οθόνη από οποιοδήποτε mac. 4 ώρες πριν, NemeSis1990 είπε τα windows 10 ειναι πολυ καλυτερα σε ολα μη λεμε τα ιδια. ειχα macbook και μονο καρκινο δεν εβγαλα μεχρι που περασα windows με το bootcamp Ακριβώς. Δεν γνωρίζω νέο χρήστη που έκανε το λάθος να τα χώσει αγοράζοντας mac που να μην έχει βάλει windows. Δύσχρηστα βαρετά κλειστά και δυσκίνητα. 5 ώρες πριν, djdidi είπε Και έλεγα δε θα έβλεπα κανένα τέτοιο σχόλιο.... Πάμε πάλι λοιπόν. Τα μακ δεν ειναι gaming machines. Τρέξε windows και Mac Os στο ιδιο hardware και δες διαφορες. Μη λεμε οτι ναναι. Τα mac δεν είναι τίποτε απολύτως σε σχέση με αυτά που κοστίζουν. Μόνο για πρεστίζ και να τους βάλεις bootcamp. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. 4 ώρες πριν, pcos είπε το θεμα με τα λαπτοπ ειναι η αντοχη στον χρονο και την χρηση. ειχα ενα κινεζολαπτοπ που εσβησε το πληκτρο Α απο την πολυ χρηση! μετα απο λιγο τα εφτησε και η οθονη! θελουν προσοχη οι κινεζοι. Το κινεζολάπτοπ σου που λες όμως πόσο κόστιζε? Ποια χρονιά το αγόρασες? Ποιας εταιρίας ήταν? Και πάμε πάλι τα ίδια. Τα mac είναι αμερικάνικα? Εδώ γελάμε και πολύ μάλιστα. Καρακινεζιές είναι συναρμολογημένα σε ΜΕΤΡΙΑ εργοστάσια με καλή ποιότητα υλικών. Το γράφει καθαρά πάνω στο σώμα λόγο ότι είναι υποχρεωμένοι έστω και με πολύ ψιλά γράμματα για τους άσχετους. ASSEMBLY AND MADE IN CHINA DESIGNED IN CALIFORNIA. Κάτι σαν την MLS να σου δώσω να καταλάβεις. 4 ώρες πριν, TechnoV είπε απλά δεν ξέρεις να δουλεύεις mac. Καλά έκανες και πέρασες win. Και αυτοί που ξέρουν δουλεύουν φοτοσοπ και πρόγραμμα μουσικής.. λες και δεν υπάρχουν αντίστοιχα στα windows. Και μιας και λες ότι "δεν ξέρεις να δουλεύεις" στον άλλον. Για πες μας για αυτό δεν παινεύονταν τα mac? Για το ότι έχουν φιλικό λειτουργικό και εύκολο ? 2 ώρες πριν, dirtyshadow είπε Windows σε mac?ok.. Αν δεν είχε βγάλει το bootcamp δεν θα υπήρχαν τα mac. Αυτό και ΜΟΝΟ τους κρατάει στην αγορά. ΄Άστα τα οκ λοιπόν. Πάλι καλά να λες. Είναι και αυτό μια μικρή εξιλέωση σε όποιον άσχετο πήγε και τα έχωσε για mac. ΚΑΠΟΤΕ ναι άξιζαν. τώρα τους έχουν πάρει χαμπάρι και οι πέτρες... αλλά ακόμη και αυτές στο τέλος windows βάζουν 2 ώρες πριν, margaritagr είπε Αλλο ενα κινεζοτοπικ οπου αναφερεται η apple Μα αφού είναι καθαρά κινέζικο προϊόν γιατί να είναι απέξω? Απλώς εδώ τώρα με την xiaomi και τα λάπτοπ της να συναρμολογούνται σε Α κατηγορίας εργοστάσια και με ΑΑΑ ποιότητα υλικών και με ειδική ψύξη και πατέντες που έχει βαλθεί η xiaomi να τα χώσει σε όλους και με κόστος τα μισά από τα φθηνότερα mac είναι εντελώς για γιουχου τα mac. Τρώγανε ξύλο στα κινητά τώρα τρώνε αβέρτα και σε υπολογιστικά συστήματα. 1 ώρα πριν, Jimmy08 είπε Όχι ότι απλά δεν είχε ποτέ Mac και το λέει για να τρολάρει... Δηλαδή πρώτα έδωσε στην καλύτερη ενάμιση χιλιάρικο και μετά αποφάσισε ότι δεν του κάνει. Και αφού είδε ότι δε του κάνει αντί να το πουλήσει και να αγόραζε αξιοπρεπέστατο windows μηχάνημα με τα λεφτά που θα έπαιρνε, αλλά το κράτησε κιόλας για να βάλει windows. Στάνταρ! Δεν αποφάσισε ότι δεν του κάνει. Απλώς είδε τι βλακεία έκανε. Έστω και αργά ο κόσμος ξυπνάει σιγά σιγά. 1 ώρα πριν, liberostelios είπε Επειδή το έχω κάνει και το έχουν κάνει και διάφορα reviews, το μόνο δεδομένο είναι ότι τα Windows σε MacBook έχουν καλύτερες επιδόσεις από ότι το OSX. Για το πόσο χάλια έχουν γίνει οι επιδόσεις σε μένα προσωπικά, ιδίως, μετά την εισαγωγή του AppFS στο High Sierra δε θα μιλήσω καν, γιατί ίσως φταίω εγώ που δεν έχω κάνει clean install αλλά έκανα απλό upgrade από Sierra. Τώρα, το ποιά προγράμματα τρέχουν καλύτερα σε OSX είναι θέμα του εκάστοτε προγραμματιστή. Από προσωπική εμπειρία, πάντως, AutoCAD και QGIS είναι λίγο πιο ασταθή σε Mac. Γενικά, τα MBP δεν είναι τίποτα εντυπωσιακό. Πολύ όμορφα μέτρια laptops είναι με πολύ υψηλή τιμή. Κατά τα άλλα, έχουν τα θετικά τους και τα αρνητικά τους. Και ένα λογικό και τίμιο ποστ. Και όχι φίλε μου δεν έχεις κάνει εσύ κάτι λάθος. Τα παράπονα είναι κατά χιλιάδες και με νέες εγκαταστάσεις. Και πλέον τα θετικά τους είναι πολύ λίγα ακόμη και έξω από το κόστος προς απόδοση που γκρινιάζω. 1 ώρα πριν, GrigM είπε Παιδια μιας κ το αναπτυξατε πολυ το θεμα. Επειδη θελω να παρω ενα δυνατο μηχανημα με πανω απο 8 ωρες μπαταριας κ εχω καταληξει στο MBP 13" (2017) στα 1300€, εχετε να προτεινετε κατι σε αυτο το ευρος τιμης (900€-1300€) το ιδιο καλο ή καλυτερο? Προσεξτε..Θελω τουλαχιστον 8 ωρες χρησης word, browsing και media playing. Παιζω κ κανα CS αλλα δεν αγχωνομαι αφου ολα πια το "σηκωνουν". Φίλε μου πάρε οποιοδήποτε μηχάνημα με core i7 gtx1050ti 16gb ram ips οθόνη και ssd δίσκο. Κάπου στο χιλιάρικο θα δώσεις και η μπαταρία θα βγάζει για πλάκα πάνω από 8 ώρες χρήσης ανάλογα τις ρυθμίσεις και την χρήση που θα κάνεις. Τώρα αν ντε και καλά θέλεις να πάρεις mac παρτο και όταν το μετανιώσεις που έσκασες 1300 ευρώ αντί για 400-500 που κοστίζει ένα αντίστοιχων δυνατοτήτων με windows απλά κατάπιε το και βάλε boocamp και windows. 33 λεπτά πριν, paragontikos είπε value for money θα ειναι σιγουρα αφου ειναι xiaomi, απλα δε ξερω τι κατασκευη θα εχουν για να κανουν για gaming, θερμοκρασιες κτλ.. Κορυφή θα είναι σε όλα όπως όλα της τα προϊόντα. έχουν πάρει την ανηφόρα πλέον και δεν κωλώνουν πουθενά μην τους φοβάσαι καθόλου. 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα