Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Jimmy08 είπε

Καλά αυτό μην το πεις παραέξω. Φιλικά.

Αν δεν του κάνει το πουλάει και παίρνει μεγάλο μέρος των χρημάτων που "έδωσε" πίσω. Δεν το κρατάει για να βασανίζεται με το στανιό.

Ο τρολάς φαίνεται από μακριά.

Σε ευχαριστώ που με έκανες trigger και πρόσεξα ότι από την βιασύνη μου σκέφτηκα το καλύτερο της apple και το έβαλα.. όμως άδικη η σύγκριση εφόσον έχει amoled η βλακεία το Χ. (ναι για όσους διαβάζουν είμαι hater και γουστάρω! :P ) Θα διορθώσω και το ποστ μου... άιντε λοιπόν με iphon 8/iphone 8 Plus ... :)  

Να συμπληρώσω ΟΜΩΣ και να πω ότι (φυσικά το πολύ ακριβότερο) Oneplus 5T μου έχω συγκρίνει και έχει καλύτερα χρώματα ποιο φωτεινό και ποιο φυσικό από το X... και πάλι κοστίζει τα μισά λεφτά από την άλλη.. τέσπα... ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΑ σε όλους τους τομείς τα iPhone.

Δεν είμαι τρολάς.. .Είμαι ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ υποστηρικτής του ΚΟΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΑΠΟΔΟΣΗ γιατί η ζωή είναι δύσκολη και είναι κρίμα να την χαίρονται μόνον οι πλούσιοι. Εϊναι καθαρά θέμα ιδεολογίας φίλε μου.

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, nectons είπε

Σε ευχαριστώ που με έκανες trigger και πρόσεξα ότι από την βιασύνη μου σκέφτηκα το καλύτερο της apple και το έβαλα.. όμως άδικη η σύγκριση εφόσον έχει amoled η βλακεία το Χ. (ναι για όσους διαβάζουν είμαι hater και γουστάρω! :P ) Θα διορθώσω και το ποστ μου... άιντε λοιπόν με iphon 8/iphone 8 Plus ... :)  

Να συμπληρώσω ΟΜΩΣ και να πω ότι (φυσικά το πολύ ακριβότερο) Oneplus 5T μου έχω συγκρίνει και έχει καλύτερα χρώματα ποιο φωτεινό και ποιο φυσικό από το X... και πάλι κοστίζει τα μισά λεφτά από την άλλη.. τέσπα... ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΑ σε όλους τους τομείς τα iPhone.

Δεν είμαι τρολάς.. .Είμαι ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ υποστηρικτής του ΚΟΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΑΠΟΔΟΣΗ γιατί η ζωή είναι δύσκολη και είναι κρίμα να την χαίρονται μόνον οι πλούσιοι. Εϊναι καθαρά θέμα ιδεολογίας φίλε μου.

Ντάξει για το 5Τ σου, ξέρουμε ότι δεν υπάρχει κάτι να συγκριθεί μαζί του. 

Δεν χαρακτήρησα εσένα τρολά, ξαναδιάβασε το μήνυμα μου καλύτερα. Τρολά χαρακτήρησα αυτόν που τάχα είχε mac και του έβαλε windows..

Επεξ/σία από Jimmy08
Δημοσ.
Στις 29/3/2018 στις 11:07 ΠΜ, Justageek είπε

Και ας πάνε κάποιοι να αγοράσουν MacBooks με 2500€ +....

Εμένα μού'χει πάει 4500 το MacBook Pro με τα έξτρα που το ενίσχυσα και ποτέ δεν το μετάνιωσα. Αντιθέτως, η δουλειά που μου έχει βγάλει μεταφραζόμενη σε χρήματα, είναι υπερπολλαπλάσια απο το έξοδο απόκτησής του.

Δημοσ.

Μόλις βρήκα το επόμενο λαπτοπ μου και μάλλον θα πάω σε αυτό με την 1050ti.

Μια χαρά vfm φαίνεται και άμα επενδύσει κάποιος σε βάση με φουρφούρια άλλα 40-50 γιούρα μια χαρά 10ετία βγάζει (σκέψου έχω ήδη απροβλημάτιστα τουβλο-χ μια 5ετία)

Δημοσ.

Είναι περίεργη κατάσταση. Γενικά η Intel εκεί τσοντάρει. Στο πόσο πολύ μοιάζουν τα ονόματα των επεξεργαστών από τα gaming laptops, με αυτά των desktop. Τσέκαρε αυτό το βιντεάκι. Κατά 90% δεν αξίζει το gaming laptop, αλλά ένα σταθερό pc, και ένα πατατολάπτοπ για τις δουλειές που θα χρειάζεται να κάνεις όντως εν κινήσει.

https://www.youtube.com/watch?v=P3Qit4CZ6EU

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...