andreas2121 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημερα παιδια. Εχω ενα pc που δουλευε windows 8.1 και ειχα μια gtx560ti hauk πάνω. Ολα δουλευαν κανονικα μεχρι που εμφανιστηκε bsod με ενα σχετικο μυνημα που παρεπεμπε σε προβλημα με τους drivers της κάρτας..Μετα απο πολλές προσπαθειες αφου στα συγκεκριμένα windows δεν ειναι ευκολο να μπεις σε safe mode, και αφου εκανα πληρη απεγκατασταση με ddu των drivers δοκιμασα με πιο παλιες εκδόσεις αλλα και παλι τα ιδια. Αποφάσισα και αλλαξα σκληρο βάζοντας ενα ssd και φόρτωσα φρεσκα windows 10 . Ολα καλα μεχρι που έβαλα ιντερνετ και φορτώθηκαν αυτοματα οι drivers της καρτας , Παλι μαυρισε η οθονη και το pc μετα απο 2 restart εβγαζε repairtools και εμπαινα μονο σε safe mode. Ξανα εγκατασταση απο την αρχη.Φόρτωσα πιο παλιους drivers της nvidia σε usb Στα μισα της εγκαταστασης των drivers πάλι τα ιδια. Τι συμβαινει δεν.ξερω. Νομιζω οτι η κάρτα λειτουργικά δεν φταιει. Ειναι προβλημα της nvidia ή κατι έγινε με καποιο update των windows??.Εψαξα σε αλλα ξένα forum αλλα λυση δεν βρηκα παροτι υπάρχουν παρόμοια θεματα. Παρακαλω πολυ για την βοήθεια σας Ευχαριστω. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2018 από andreas2121
Ghost007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 γενικως νομιζω τα windows 8.1 και 10 καποιες εκδοσεις δε τα πανε καλα μαυτες της καρτες.. παραδειγμα θυμαμαι και εγω πριν λιγα χρονια πηρα μια 650τι απο ενα φιλο πληρως λειτουργικη... βαζω windows 8.1 ... βαζω drivers κλπ δε θυμαμαι ακριβως τι γινοταν παντως εβγαζε ενα μυνημα κατι για τα drivers κλπ και αναβοσβηνε η οθονη κατι κουλα.. αλλαζω drivers ετσι αλλιως τπτ τα ιδια βαζω ποιο παλια τα ιδια...στο τελος κανω φορματ και βαζω αλλη εκδοση των windows και μετα δουλευε κανονικα .... τωρα το γιατι ενας θεος και η nvidia ξερει :S
EddieObscurant Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Λογικά η κάρτα σου απεβίωσε και οταν μπαινουν οι drivers για να ενεργοποιηθεί 3d acceleration σου βγαζει το προβλημα 1
andreas2121 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Κατάλαβα παιδιά..Άκρη δεν πρόκειται να βγαλω,,και άντε τώρα να πάρεις νέα κάρτα γραφικών και να κρασαρει πάλι..Δεν ξέρω και αν μπορώ να τη δώσω κάπου να τη δοκιμάσουν γιατί σε άλλον υπολογιστή φοβάμαι να τη βάλω..., Στο καλό μου σύστημα εχω gtx970 g1 σε windows 10 ,, 2 χρόνια τώρα και κανένα πρόβλημα.. Γνωρίζετε μήπως κάποιον apo to forum που μπορώ να τη δώσω για έλεγχο πριν την πετάξω??? Είμαι Αθηνα Ευχαριστώ για το χρόνο σας
koskappas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Καλημερα. Εγω ειχα προβλημα με μια 1030 Nvidia. Αγορασμενη πριν 5 μηνες και μου μαυριζε η οθονη χωρις να κλεισει το μηχανημα η να κολλησει. Δοκιμασα τους 385.41 για 32μπιτ (οι 69 ηταν για 64μπιτ) για 7αρια Windows. Δοκιμασε αυτη την εκδοση. Δεν ξερω για σενα αλλα εμενα βελτιωθηκε το προβλημα. Αν εχεις 64μπιτ δοκιμασε 385.69 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα