TEOKOS Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Επειδή βλέπω στις αγγελίες κωδικούς εκπτώσης να πουλιούνται και δεν γουστάρω να βγάζεις κέρδος από κάτι που είναι τσάμπα , εγώ τον χαρίζω. Όποιος ενδιαφέρεται γράφει από κάτω , μετά κάνω αμπε μπα μπλομ και του τον στέλνω 2
ziaba Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Επειδή τους πουλάνε κάποιοι δε σημαίνει ότι τους αγοράζουν κιόλας Σε λίγα χρόνια ο Γερμανός παρέα με την Apple θα μας δίνουν 200€ για να πάρουμε iphone 1
Eliaskat Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Εχω και εγω και τον δινω σε προσφορα... Οποιος τον θελει δωρεαν μου στελνει πμ
Μακιαβέλλι Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, ~mxls~ είπε Κάπου 40€ φθηνότερα από skroutz. Not bad. +200 σε επιστροφή παλιού. Οχι απλα -200.
notist Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Καλά στη χώρα της μπανανίας και τα δωρεάν πωλούνται. Το είχα απορία αλλά δεν ήξερα που να κάνω θέμα. Αυτά τα μηνύματα πως έρχονται στους συγκεκριμένους? Επειδή έχουν κάνει κάποια αγορά από γερμανό κτλ? Επειδή έχουν συμβόλαιο κινητής? Πως ακριβώς? Δεν με ενδιαφέρει γιατί δεν διαθέτω τόσα για κινητό εγκυκλοπαιδικά ρωτάω.
kataramenos32 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Εμενα παντως τυχαια μου ηρθε. Ουτε αγορες κανω απο Cosmote η Γερμανο ουτε συμβολαιο εχω
idefixius Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Nα υποθέσω δεν είναι branded (από την cosmote) το κινητό, έτσι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα