Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω ενα pavilion dv7-2030ev το οποιο ερχοταν με w7. Τα φτυσε ο σκληρος και πηρα αλλον. Ελα που εχω θεμα. Στην σελιδα της hp στο μοντελο δεν μου βγαζει drivers. Συγκεκριμενα στην κατηγορια drivers λεει αυτο. Δε θελω να βαλω 3rd party προγραμματα για drivers. Τα σιχαινομαι.

Δεν υπάρχει διαθέσιμο λογισμικό ή προγράμματα οδήγησης για αυτό το προϊόν για το επιλεγμένο λειτουργικό σύστημα. Κάντε μια διαφορετική επιλογή ή επισκεφτείτε αρχική σελίδα του προϊόντος.

Ακουω λυσεις. Να του κουμπωσω 10? Τι λετε? Γιατι στα 7 εχουμε θεμα. Συν οτι σε 2 χρονια παπαλα.

Επεξ/σία από Alex-V
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Alex-V είπε

Εχω ενα pavilion dv7-2030ev το οποιο ερχοταν με w7. Τα φτυσε ο σκληρος και πηρα αλλον. Ελα που εχω θεμα. Στην σελιδα της hp στο μοντελο δεν μου βγαζει drivers. Συγκεκριμενα στην κατηγορια drivers λεει αυτο. Δε θελω να βαλω 3rd party προγραμματα για drivers. Τα σιχαινομαι.

Δεν υπάρχει διαθέσιμο λογισμικό ή προγράμματα οδήγησης για αυτό το προϊόν για το επιλεγμένο λειτουργικό σύστημα. Κάντε μια διαφορετική επιλογή ή επισκεφτείτε αρχική σελίδα του προϊόντος.

Ακουω λυσεις. Να του κουμπωσω 10? Τι λετε? Γιατι στα 7 εχουμε θεμα. Συν οτι σε 2 χρονια παπαλα.

Να το πας τουλάχιστον στα 4gb ram (από ebay είναι φθηνές) και να βάλεις 10άρια. Μια χαρά είναι το μηχάνημα και αν του βάλεις και έναν ssd θα πετάει. Μπορείς να βάλεις άμεσα τα 10άρι 64bit μέχρι να έρθουν οι μνήμες.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.

Mic ηδη το εχω με 4gb. Vago οτι ναναι. Απο κινητο μου τους εμφανιζει. Θα δοκιμασω με αλλον browser. Σας ευχαριστω :)

Δημοσ.

Πήγαινε το τότε καρφί για 10άρια και εάν "βρεις" τα windows 10 2016 ltsb ακόμα καλύτερα (στα γνωστά μέρη ;) ). Είναι η ποιο lite επίσημη έκδοση των 10 που θα μπορούσες να βρεις.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, micos000 είπε

Πήγαινε το τότε καρφί για 10άρια και εάν "βρεις" τα windows 10 2016 ltsb ακόμα καλύτερα (στα γνωστά μέρη ;) ). Είναι η ποιο lite επίσημη έκδοση των 10 που θα μπορούσες να βρεις.

Την εχω ηδη στο δικο μου πισι :ph34r: B)

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά θα σας απογοητεύσω για τα windows 10 . ΔΕΝ υπάρχει driver για την κάρτα γραφικών 4650 σε windows 10, για κάποιον που ζήτησε drivers σε windows 7 υπάρχουν όλοι (τουλάχιστον για 32-bit  οι ίδιοι με vista, στα 64-bit νομίζω υπήρχε έλλειψη για κάποιες συσκευές χωρίς να είμαι και σίγουρος

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, vag1453 είπε

Παιδιά θα σας απογοητεύσω για τα windows 10 . ΔΕΝ υπάρχει driver για την κάρτα γραφικών 4650 σε windows 10, για κάποιον που ζήτησε drivers σε windows 7 υπάρχουν όλοι (τουλάχιστον για 32-bit  οι ίδιοι με vista, στα 64-bit νομίζω υπήρχε έλλειψη για κάποιες συσκευές χωρίς να είμαι και σίγουρος

Αντιγράφω απο το forum της amd

Unfortunately your graphics card is too old to get updated drivers for Windows 10. However, please refer to the following document. There may be an older driver you can use, which might be available via Windows Update and work with your graphics card.

The following Discrete AMD Radeon™ Graphics products support up to WDDM 1.1 and DirectX® 10.1:

ATI Radeon™ HD 4000 Series /ATI Mobility Radeon™ HD 4000 Series Graphics

ATI Radeon™ HD 3000 Series /ATI Mobility Radeon™ HD 3000 Series Graphics

ATI Radeon™ HD 2000 Series /ATI Mobility Radeon™ HD 2000 Series Graphics

These graphics products must be installed using display driver version: 8.970.100.9001. This driver is provided as a courtesy and only available via Windows Update. Please enable Windows Update and allow it to detect and install the appropriate driver.

Εναλλακτικά παιζουν οι drivers των 8 με ρυθμιση συμβαρότητας -> https://community.amd.com/thread/186846

Με δυο λόγια για ati 4650 σε windows 10, είτε με windows update ή με συμβατότητα drivers 8.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...