BASILISP Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Γεια σας παιδιά, έχω δίπλωμα οδήγησης μηχανής Α2 με κωδικό 78, δηλαδή αυτόματο (κάποιοι λένε και ημιαυτόματο, τι είναι αυτό;) .Ξέρετε αν μπορώ να οδηγώ παπάκι; Ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BASILISP Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Χωρίς να ξέρω με λίγο που κοίταξα ουσιαστικά μπορείς να οδηγήσεις οποιαδήποτε μηχανή καλύπτεται απο το δίπλωμα σου αλλά μόνο αν δεν έχει συμπλέκτη. Με λίγο λογία, υπάρχει δίπλωμα που σου επιτρέπει να οδηγείς όλους τους τύπους και δίπλωμα που σου επιτρέπει να οδηγάς αυτά που δεν έχουν ταχύτητες (αυτόματα) και αυτά που έχουν ταχύτητες αλλα όχι συμπλέκτη (ημιαυτόματα). Και αν δεν κατάλαβες, αν το παπάκι δεν έχει συμπλέκτη τότε ναι μπορείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BASILISP Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Αν είναι έτσι, τέλεια! Απλά δεν μπόρεσα να βρω γραπτώς το ερώτημα μου. Κάποιοι λένε ναι ενώ οι υπόλοιποι ότι όχι, δεν μπορείς... Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takiss23 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Στις 31/3/2018 στις 7:07 ΜΜ, BASILISP είπε Αν είναι έτσι, τέλεια! Απλά δεν μπόρεσα να βρω γραπτώς το ερώτημα μου. Κάποιοι λένε ναι ενώ οι υπόλοιποι ότι όχι, δεν μπορείς... Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια! Τελικά είναι νόμιμο; Το έψαξες κιάλλο; Έχω το ίδιο θέμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlienTechGR Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Με τον κωδικό "78" στο δίπλωμα ΔΕΝ μπορείς να οδηγήσεις μηχανάκια με συμπλέκτη στο πόδι ή στο χέρι. Τα περισσότερα παπάκια είναι ημιαυτόματα δηλαδή χειροκίνητες ταχύτητες και "αυτόματος" συμπλέκτης. Επομένως, από τη στιγμή που έχεις το A2 μπορείς να οδηγήσεις όλα τα παπάκια που κυκλοφορούν πλην των GTR 150, VF 185 τα οποία έχουν συμπλέκτη από το εργοστάσιο. ΔΕΝ μπορείς να οδηγήσεις μηχανές λόγω του ότι όλες έχουν συμπλέκτη. Μπορείς να οδηγήσεις οποιοδήποτε σκούτερ μέχρι ~48 άλογα, ανεξάρτητων κυβικών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TrelosOdigos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα, (αν υπαρχουν ακόμα άτομα εδώ) δίνω για Α2 αυτόματο και ήθελα να ρωτήσω εάν μπορω να οδήγω ημιαυτόματα. Κάποιοι λενε ναι καποιοι λενε οχι και στην σχολη οδηγών που ρώτησα δεν πήρα σαφή απαντήση! Στο ιντερνετ ο κωδικος 78 λέει οτί επιτρέπεται η οδήγηση μόνο μηχανών με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων αλλά στην σχολή μου έλεγαν οτι τα παπια στην ελλαδα θεωρούνται ημιαυτοματα και καλύπτονται απο το α2 αυτοματο. Εαν υπαρχεί κάποιος που γνωρίζει θα βοηθήσει πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andreas__35 Δημοσ. 25 Ιουνίου Share Δημοσ. 25 Ιουνίου Καλησπέρα . Εμένα οι τροχαία με έγραψε με παπάκι χωρίς συμπλέκτη στο χέρι.... Το δίπλωμα μου είναι Α2 με κωδ 78 τώρα τρέχω στα υπουργεία να βγάλω άκρη...... Το σωματιο Ελλήνων σχολών οδηγών μου λέει ότι μπορώ να οδηγάω.... Οι αστυνομικοί μου λένε ότι δεν μπορώ και το υπουργείο είναι στον *κόσμο* του.... Έχω κάνει έτοιμα για απάντηση στο υπουργειο και αναμένω απάντηση .... Θα σας ενημερώσω μόλις μάθω .. αν μάθω !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GodzillaCover Δημοσ. 25 Ιουνίου Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2 hours ago, Andreas__35 said: Καλησπέρα . Εμένα οι τροχαία με έγραψε με παπάκι χωρίς συμπλέκτη στο χέρι.... Το δίπλωμα μου είναι Α2 με κωδ 78 τώρα τρέχω στα υπουργεία να βγάλω άκρη...... Το σωματιο Ελλήνων σχολών οδηγών μου λέει ότι μπορώ να οδηγάω.... Οι αστυνομικοί μου λένε ότι δεν μπορώ και το υπουργείο είναι στον *κόσμο* του.... Έχω κάνει έτοιμα για απάντηση στο υπουργειο και αναμένω απάντηση .... Θα σας ενημερώσω μόλις μάθω .. αν μάθω !! Χωρίς να είμαι σίγουρος, θα γράψω τι ξέρω: Εχω Α1, το οποίο πήρα με παπάκι. Έχει τον κωδικό 78 δίπλα. Οπότε λογικά το παπάκι θεωρείται όντως αυτόματο. Αλλιώς, αν θεωρούνταν χειροκίνητο, θα έπρεπε να μην έχω τον κωδικό 78. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα