greed Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν φτιαξουν το δεξιο led μου τοτε θα ειναι πολυ καλη η φαση για dled. Εγω δεν εχω καποια καλυτερη επιλογη σε αυτα τα χρηματα ουτε στα 400 ουτε στα 570€ που εδωσα. Ειναι και θεμα software... ομως.. νομιζω σε lg ή samsung μπορεις να κλεισεις τα dled.. Η philips τον παιζει σε αυτο το κομματι. Επισης η χαζη αντι για να βαλει μαυρο στο menu εχει βαλει γκρι που τονιζει την διαφορα των dled. Σαν να σου λεει γεια σου ειμαι εδω θυμησου με...καθε φορα που μπαινεις στα settings. Eγω παλι ως καταναλωτης ζηταω το καλυτερο. Δεν με παιρνει να κατσω και να πω ωραια ειναι λιμιτεντ η τεχνολογια των λεντ και θα εχεις ειτε το ενα ειτε το αλλο. Και οντως δεν ειχα στο νου μου για vertial banding. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2018 από greed
Βαγγ3λης Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, greed είπε μονο vertical banding εχω και καποια ghosting σταμπες σε φουλ brightness. https://www.displayspecifications.com/en/comparison/55013255e Οι διαφορες ειναι σε ppi, ηχεια, natural motion. Προσωπικα εχω ξενερωσει αλλα αποτι διαβαζω παντου θα βρεις κατι αφου πουλανε σκουπιδια... Πανε δες την απο κοντα παρε και ενα usb και περνα αυτο και τσεκαρε την. Καλησπέρα,μπορείς να μου πεις τη χώρα προέλευσης της συγκεκριμένης τηλεόρασης;Επίσης εάν ξέρει κάνεις ποιας εταιρίας είναι το panel. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2018 από Βαγγ3λης
greed Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Eλλαδα το πανελ που να ξερω ποιου ειναι; σε servie menu που μπηκα δεν εγγραφε τιποτα και ειναι κλειδωμενο με νουμερα που δεν ξερεις τι ειναι τι βαζεις και τι κανεις.. Edit ειδα πισω δεν λεει.. Εχει παντως κατι σαν ρωσικα ή πολωνικα. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2018 από greed
Βαγγ3λης Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Δηλαδή γράφει στο πίσω μέρος της τηλεόρασης made in greece; Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2018 από Βαγγ3λης
maxdore217 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 5 λεπτά πριν, greed είπε Εκανα εντιτ διαβασε το. Βασικά έριξα και μια ματιά εδώ : https://www.philips.gr/c-p/50PUS6162_12/6000-series-4k-ultra-slim-smart-led-tv-with-pixel-plus-ultra-hd/reviewandawards και διαβάζω για πολλά προβλήματα με το Smart ... εσύ έχεις κάνει κάποια αναβάθμιση λογισμικού ή κάποια δοκιμή να συνδεθεί ? ( Αν όχι τι ημερομηνία έκδοσης έχει , μήπως έχουν λύση το πρόβλημα και την έχουν στείλει με νέα update ) διαφορετικά αν και εκεί έχεις θέμα τότε είναι λόγος να κάνεις χρήση το DOA! και να πάρεις τα χρήματα σου πίσω.
greed Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Κανονικα μπαινει στο ιντερνετ.. ο αλλος λεει για playstore φαντασου ποσο σχετικος ειναι.. Η tv αν και σμαρτ δεν ειναι τοσο σμαρτ. Οι εφαρμογες λιγες.. οι περισσοτερες αχρηστες. Δουλευω youtube netflix τα παει καλα εκει. Ο browser δεν ειναι γρηγορος ... αλλα ετσι και αλλιως δεν ειναι για πολλα καθως ειτε με το τηλεχειριστηριο ειτε με mouse που δοκιμασα ειναι αδυνατον να κατσεις να κανεις σερφαρισμα στο www.. το mouse παει με 10fps να φανταστεις ή κατι τετοιο.. Ακομα και με την εφαρμογη που κατεβαζεις στο κινητο το mouse ειναι χαλια μαυρα. Αυριο θα ερθει ο τεχνικος να την δει... ακομα δεν εχω αποφασισει τι να κανω; να την στειλω και να παω σε αλλη καμια lg 48.5" με 4κ απο τα lidl ή να παω σε sony που καει οσο ενα ps4 σε ρευμα δεν εχει καμια εφαρμογη και για το παιζει να εχω και εκει vertical banding? Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2018 από greed
maxdore217 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Με βάση αυτά που διαβάζω και εδώ https://www.philips.co.uk/c-p/50PUS6162_12/6000-series-4k-ultra-slim-smart-led-tv-with-pixel-plus-ultra-hd/reviewandawards λένε αργά και βασανιστικά βέβαια στο νεότερο σχόλιο λέει ότι έκανε τελικά ένα update που βγήκε 27/3/18 ( Αν ισχύει αυτό που λέει κάποια πράγματα θα τα διορθώνει φαντάζομαι ) όχι φυσικά το πρόβλημα με το πάνελ που έχει , αλλά μπορεί να βελτιώνει τους πόρους στο smart και να μην κολλάει όπως διάβασα . Ακόμα γίνεται κουβέντα και για τα κανάλια ότι δεν κρατάει στην μνήμη αν κατάλαβα καλά. ... τι να πω τόσα μαζεμένα προβλήματα παρουσιάζει , αν είναι έτσι πες του πάρτην πίσω να τελειώνουμε . Με Αυτά και μ' αυτά δεν πήγα να την δω ακόμα.
greed Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δεν εχω τετοια θεματα. Τα καναλια τα κανει update αυτοματα αν θες δεν νομιζω να τα χανει. Το update ειναι για τους αγγλους. Αυτοι ειχαν να παρουν καιρο αναβαθμιση. 6162/05 = uk 6162/12=eu
manolisg10 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 6 ώρες πριν, saxos55 είπε Εδώ δεν μπαίνουν πιο βασικά πράγματα. Παρατήρησε τίτλο και πρώτο post. Δεν υπάρχει καν η λέξη TV/τηλεόραση κτλ. Πρέπει να μαντέψεις από την εταιρεία και τον αριθμό του μοντέλου ότι είναι 50' TV. Λες και χρεώνονται τα posts με τη λέξη. 6 ώρες πριν, barman_ είπε Απλα θελουν να προλαβουν να ειναι πρωτη στην ανακοινωση της προσφορας,με οτι αυτο συνεπαγεται Τα περισσότερα post που βλέπω δεν αναφέρονται συγκεκριμένα και αναλυτικά στον τιτλο ή τοτε εγώ δεν βλέπω καλά ..... την προσφορά την έβαλα λίγο γρήγορα γιατί έχει περιορισμένο χρόνο και όχι για να ποστάρω πρώτος ετσι και αλλιως δεν είμαι από αυτούς που τρέχουν και ποστάρουν ότι δούν μπροστά τους ..... Για πλήρη χαρακτηριστικά εδώ : https://www.displayspecifications.com/en/model/67cac1f
saxos55 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 26 λεπτά πριν, manolisg10 είπε Τα περισσότερα post που βλέπω δεν αναφέρονται συγκεκριμένα και αναλυτικά στον τιτλο ή τοτε εγώ δεν βλέπω καλά ..... την προσφορά την έβαλα λίγο γρήγορα γιατί έχει περιορισμένο χρόνο και όχι για να ποστάρω πρώτος ετσι και αλλιως δεν είμαι από αυτούς που τρέχουν και ποστάρουν ότι δούν μπροστά τους ..... Για πλήρη χαρακτηριστικά εδώ : https://www.displayspecifications.com/en/model/67cac1f Spoiler Από τις οδηγίες: [κατηγορια / υποκατηγορια] μαρκα, μοντελο, πληροφοριες που θεωρειτε απαραιτητες στον τιτλο @καταστημα τιμη παραδειγμα: [camera/bridge] Panasonic Lumix GZ300 25MP, 26x Optical Zoom @doorstop 850€ To πρωτο κομματι (της κατηγοριας) μπορει να περιεχει και την υποκατηγορια οπως στο παραπανω παραδειγμα, αν υπαρχει και χρειαζεται για να ειναι πιο συγκεκριμενη. Αλλα παραδειγματα του prefix: [RAM/DDR3] [HDD] [HDD/external] Αυτο το prefix εχει 2 σημαντικους λογους υπαρξης, να τους αναφερω: α) Με μια ματια και χωρις να "υποχρεωθει" να μπει μεσα στο θεμα, μπορει ο οποιοσδηποτε να καταλαβει αμεσα για τι προιον προκειται ενω ισως χωρις αυτο δεν θα το καταλαβαινε παντα, ειτε επειδη δεν γνωριζει καλα την αγορα και τα προϊοντα, ειτε επειδη ειναι μπερδεμενο το πραγμα απο μονο του . Σας θυμιζω για παραδειγμα προσφορα που ειχε βγει παλια εδω με το "galaxy" της samsung που καποιοι το αγοραζαν νομιζοντας οτι ειναι κινητο ενω ηταν media player. β) Εχοντας το στην αρχη του θεματος μπορουμε ευκολα να κανουμε ταξινομηση (αλφαβητικη) των θεματων και να ειναι ετσι ολες οι προσφορες για HDD μαζι, ολες για mobiles μαζι, ολες για cameras μαζι κ.ο.κ. ωστε να μπορουμε ευκολα να δουμε τις προσφορες που εχουν υπαρξει στην κατηγορια/ειδος. Αρκει να ειναι γραμμενα ολα με τον ιδιο τροπο, πχ [Game/PC] και οχι [PC GAME]. (προκαθορισμενο->ταξινομηση απο->τιτλος θεματος)
Everest Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Πηγα και την ειδα. Δεν με επεισε οτι ειναι η οθονη που θελω για το σαλονι μου. Τσεκαρα καναλια hd και σε μεση η μακρινη αποσταση ηταν πολυ τιμια. Επαιξα και απο στικακι το βιντεο που προτεινε ο φιλος πιο πανω και θολωνε αρκετα, ωστε να απουσιαζουν λεπτομερειες. Εκανε και κυματακια λευκα, αλλα οχι πολυ ενοχλητικα. Υποκειμενικα, δεν με εντυπωσιασε και δεν θεωρω οτι εχασα καποια ευκαιρια. Φυσικα σε αυτα τα χρηματα παιρνεις κατι ιδιο με αλλα ακριβοτερα μοντελα. Στο καταστημα Αγιας Παρασκευης ειχαν και μου προτειναν να δω μια lg (νομιζω την sj 810 v) των 700 ευρω αντι για 1000, που ηταν οντως εξαιρετικη σε ολα της. Σιγουρα αλλο μπατζετ, απλα το αναφερω για οσους θελουν κατι πολυ καλο και τους παιρνει οικονομικα.
maxdore217 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 13 λεπτά πριν, Everest είπε Πηγα και την ειδα. Δεν με επεισε οτι ειναι η οθονη που θελω για το σαλονι μου. Τσεκαρα καναλια hd και σε μεση η μακρινη αποσταση ηταν πολυ τιμια. Επαιξα και απο στικακι το βιντεο που προτεινε ο φιλος πιο πανω και θολωνε αρκετα, ωστε να απουσιαζουν λεπτομερειες. Εκανε και κυματακια λευκα, αλλα οχι πολυ ενοχλητικα. Υποκειμενικα, δεν με εντυπωσιασε και δεν θεωρω οτι εχασα καποια ευκαιρια. Φυσικα σε αυτα τα χρηματα παιρνεις κατι ιδιο με αλλα ακριβοτερα μοντελα. Στο καταστημα Αγιας Παρασκευης ειχαν και μου προτειναν να δω μια lg (νομιζω την sj 810 v) των 700 ευρω αντι για 1000, που ηταν οντως εξαιρετικη σε ολα της. Σιγουρα αλλο μπατζετ, απλα το αναφερω για οσους θελουν κατι πολυ καλο και τους παιρνει οικονομικα. To video το έτρεξα και εγώ και μου φάνηκε ότι έφαγε ζόρι γιατί με ζάλισε στα είδωλα όπως έκανε την γρήγορη κίνηση, το έκανα και στην επιστροφή στην δικιά μου lg 2013 και δεν είχα κανένα πρόβλημα βέβαια έχω tv 120hz και ενδεχομένως να παίζει ρόλο αυτό. Από εικόνα επειδή πήρα μαζί μου 4k υλικό έδειχναν πολύ ζωντανά και όμορφα τα χρώματα της ( με βάθος ) είναι 100% va το πάνελ . και εγώ όμως είμαι στην φάση Ναι μεν Αλλά ! η sj810 είναι nanocell και πραγματικά είναι άλλο επίπεδο εικόνας! ( αλλά και +300€ δλδ περίπου άλλη μια ) Υ.Γ. βέβαια ο υπάλληλος ήταν αρκετά ενημερωμένος και μου το δικαιολόγησε στο ότι ούτε οι φωτισμοί είναι ok αλλά ούτε ρυθμισμένη η tv όπως πρέπει ( στο δυναμικό ) ...εν μέρει ισχύει γιατί το αρχικό video Που παίζει είναι ένα 1080p το οποίο αδικεί την tv ( τουλάχιστον χρωματικά )
greed Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Το βίντεο δεν εχει να κανει με λεπτομερεις παιδια αλλα με vertical banding. Ενα σαπιο βίντεο ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις