h3342 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα παιδια! Προτείνετε μου παρακαλώ καμιά 55" τηλεόραση κατά προτίμηση lg,samsung,toshiba,Panasonic μέχρι 600 ευρω. Με νοιάζει το βασικο να έχει γρήγορο smart tv Και μικρή κατανάλωση ρευματος αν γίνεται Θα γίνει η αγορά άμεσα οπότε όποιος μπορεί να βοηθήσει ευχαρίστως Ευχαριστώ Φανης Χανια
ennatos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Μπορώ να σου συστήσω την Samsung σειρά 6 (κωδικοί ΜU6102-6122). Την αγόρασα πριν 3 μήνες, ωραία εικόνα (4Κ), καλή αναβάθμιση στο τυπικό τηλεοπτικό σήμα, όλες οι ψηφιακές ευκολίες της εποχής (εκτός κάποιων εξωτικών) πλούσιες συνδέσεις. Γενικά μια τίμια τηλεόραση για τα λεφτά της (στα 600 ευρώ περίπου). 1
bromiaris Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ αγόρασα την SAMSUNG MU6122 43 ίντσες, στα 399 ευρώ σε προσφορά πριν έναν μήνα. Απόλυτα ευχαριστημένος από την τηλεόραση όπου ήταν η καλύτερη μέχρι τα 470 ευρώ που μπορούσα να δώσω. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2018 από bromiaris
greed Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Τελικα ήρθε το τύπος απο το service μονο καφε δεν του εβαλα να πιει.. Ηρθε την ειδε έφυγε. Στην αρχη τα ειδε μετα μου το γύρισε πως δεν εβλεπε και κατι... ή πως δεν ειναι σημαντικό. Εχει δει και χειρότερες. Μου ειπε πως μπορω να κανω αντικατάσταση αλλα παιζει να μου δωσουν και χειρότερη κλπ. Αν την δωσω πισω στο κοτσοβολο τι να παω να παρω; Δεν υπαρχει κατι αντίστοιχο. Μαλλον θα ζησω με αυτη ως εχει ετσι και αλλιως lg ελεγα να έπαιρνα μετα αλλα και αυτες dled ειναι. Το καλο ειναι πως στο φιφα με το dynamic contrast φτιαχνει αρκετα.
bromiaris Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, greed είπε Τελικα ήρθε το τύπος απο το service μονο καφε δεν του εβαλα να πιει.. Ηρθε την ειδε έφυγε. Στην αρχη τα ειδε μετα μου το γύρισε πως δεν εβλεπε και κατι... ή πως δεν ειναι σημαντικό. Εχει δει και χειρότερες. Μου ειπε πως μπορω να κανω αντικατάσταση αλλα παιζει να μου δωσουν και χειρότερη κλπ. Αν την δωσω πισω στο κοτσοβολο τι να παω να παρω; Δεν υπαρχει κατι αντίστοιχο. Μαλλον θα ζησω με αυτη ως εχει ετσι και αλλιως lg ελεγα να έπαιρνα μετα αλλα και αυτες dled ειναι. Το καλο ειναι πως στο φιφα με το dynamic contrast φτιαχνει αρκετα. Άσχετο....
greed Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, bromiaris είπε Άσχετο.... Λαθος τοπικ βρε λαθος tab στο κινητό. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2018 από greed 1
h3342 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Τελικά παράγγειλα από την αντιπροσωπεία την LG 55UJ635V στα 634 ευρώ μαζί με μεταφορικά. τεταρτη Πέμπτη θα την παραλαβω ευχομαι να έκανα την σωστή επιλογη ευχαριστω για τις προτασεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα