Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια!

Προτείνετε μου παρακαλώ καμιά 55" τηλεόραση κατά προτίμηση lg,samsung,toshiba,Panasonic μέχρι 600 ευρω.

Με νοιάζει το βασικο να έχει γρήγορο smart tv

Και μικρή κατανάλωση ρευματος αν γίνεται

Θα γίνει η αγορά άμεσα οπότε όποιος μπορεί να βοηθήσει ευχαρίστως

Ευχαριστώ

Φανης Χανια 

Δημοσ.

Μπορώ να σου συστήσω την Samsung σειρά 6 (κωδικοί ΜU6102-6122). Την αγόρασα πριν 3 μήνες, ωραία εικόνα (4Κ), καλή αναβάθμιση στο τυπικό τηλεοπτικό σήμα, όλες οι ψηφιακές ευκολίες της εποχής (εκτός κάποιων εξωτικών) πλούσιες συνδέσεις. Γενικά μια τίμια τηλεόραση για τα λεφτά της (στα 600 ευρώ περίπου).

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ αγόρασα την SAMSUNG MU6122 43 ίντσες, στα 399 ευρώ σε προσφορά πριν έναν μήνα.

Απόλυτα ευχαριστημένος από την τηλεόραση όπου ήταν η καλύτερη μέχρι τα 470 ευρώ που μπορούσα να δώσω.

Επεξ/σία από bromiaris
Δημοσ.

Τελικα ήρθε το τύπος απο το service μονο καφε δεν του εβαλα να πιει..

Ηρθε την ειδε έφυγε. Στην αρχη τα ειδε μετα μου το γύρισε πως δεν εβλεπε και κατι... ή πως δεν ειναι σημαντικό. Εχει δει και χειρότερες. Μου ειπε πως μπορω να κανω αντικατάσταση αλλα παιζει να μου δωσουν και χειρότερη κλπ.

Αν την δωσω πισω στο κοτσοβολο τι να παω να παρω; Δεν υπαρχει κατι αντίστοιχο. Μαλλον θα ζησω με αυτη ως εχει ετσι και αλλιως lg ελεγα να έπαιρνα μετα αλλα και αυτες dled ειναι. Το καλο ειναι πως στο φιφα με το dynamic contrast φτιαχνει αρκετα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, greed είπε

Τελικα ήρθε το τύπος απο το service μονο καφε δεν του εβαλα να πιει..

Ηρθε την ειδε έφυγε. Στην αρχη τα ειδε μετα μου το γύρισε πως δεν εβλεπε και κατι... ή πως δεν ειναι σημαντικό. Εχει δει και χειρότερες. Μου ειπε πως μπορω να κανω αντικατάσταση αλλα παιζει να μου δωσουν και χειρότερη κλπ.

Αν την δωσω πισω στο κοτσοβολο τι να παω να παρω; Δεν υπαρχει κατι αντίστοιχο. Μαλλον θα ζησω με αυτη ως εχει ετσι και αλλιως lg ελεγα να έπαιρνα μετα αλλα και αυτες dled ειναι. Το καλο ειναι πως στο φιφα με το dynamic contrast φτιαχνει αρκετα.

Άσχετο....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, bromiaris είπε

Άσχετο....

Λαθος τοπικ βρε λαθος tab στο κινητό.

Επεξ/σία από greed
  • Like 1
Δημοσ.

Τελικά παράγγειλα από την αντιπροσωπεία την

LG 55UJ635V

στα 634 ευρώ μαζί με μεταφορικά.

τεταρτη Πέμπτη θα την παραλαβω

ευχομαι να έκανα την σωστή επιλογη

ευχαριστω για τις προτασεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...