Mpatz Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Μολις τωρα αλλαξε και μου το βγαζει εξαντλημενο γενικα..
dimergr Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Στις 9/1/2017 στις 5:22 ΜΜ, makfil είπε Τα αγορασα κι εγω με την προσφορα του Media. Τα χρησιμοποιω στο PC για gaming και μουσικη οπου αντικατεστησα ενα παλιοτερο 5.1 συστημα της logitech σαν το Ζ506 αλλα πιο παλιο.Η μερα με την νυχτα οσον αφορα την ενταση αλλα εκει που σε κερδιζει ειναι η ποιοτητα του ηχου οταν δυναμωνεις και δεν εχεις την παραμικρη παραμορφωση. Στα 99ε τα αγοραζεις χωρις δευτερη σκεψη αλλα μετα απο την χρηση τους πιστευω θα εδινα και κοντα στα 199ε. Πολυ ευχαριστημενος!
dio7 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Εκανα παραγγελια στο Public χθες 11.20 το πρωι και σημερα η παραγγελια φαινεται να ειναι "σε εκτεταμενη αναζητηση".Μιλωντας στο τηλεφωνο με μια κοπελα μου ειπε οτι δεν υπαρχει αποθεμα σε καποιο καταστημα και ψαχνουν μηπως βρουν κομματι απο τους προμηθευτες...Ελπιζω να μην φαμε καμια φολα μονο.
Moderators matrixxx Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 22 λεπτά πριν, dio7 είπε Εκανα παραγγελια στο Public χθες 11.20 το πρωι και σημερα η παραγγελια φαινεται να ειναι "σε εκτεταμενη αναζητηση".Μιλωντας στο τηλεφωνο με μια κοπελα μου ειπε οτι δεν υπαρχει αποθεμα σε καποιο καταστημα και ψαχνουν μηπως βρουν κομματι απο τους προμηθευτες...Ελπιζω να μην φαμε καμια φολα μονο. Tι φολα; Ακυρο θα φας λογικα. Πολλες φορες εχει συμβει σε μενα.
Mr_Terror Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Αμα θελουν θα βρουν κομματια.Δεν είναι υπο εξαφανιση τα ηχεια.Αν δεν εχουν αποθεμα να κανουν παραγγελια από τον προμηθευτη τους. Η μεγα ξεφτυλα θα είναι να ριξουν ακυρο, και μετα από λιγες μερες να υπαρχουν διαθέσιμα τα ηχεια στην κανονικη τους τιμη.200 ευρω. 1
lionheart75 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Ήταν μερικές μέρες σε εκτεταμένη αναζήτηση το ήμισυ μιας παραγγελίας μου στα public και με την σχετική υπομονή την παρέλαβα κανονικά ολοκληρωμένη προχτές. Κάνε υπομονή μερικές μέρες και η λογική λέει ότι θα παραλάβεις τα ηχεία, όπως είπε και ο αποπάνω τα z625 δεν είναι υπο εξαφάνιση. Δεν βρίσκω το λόγο να σου ρίξουν φόλα απο την στιγμή που τα παρήγγειλες ενπρόθεσμα (έτρεχε η προσφορά).
konstantin79 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Και εγω τα ίδια με τον dio7 κατά τις 11:00 η παραγγελία και γράφει για εκτεταμένη αναζήτηση. Βέβαια από την αρχή της ημέρας η προσφορά έλεγε "κατόπιν παραγγελίας" ή τουλάχιστον από νωρίς έτσι το είδα. Συνεπώς ή θα πάρει μερικές μέρες μέχρι να παραλάβουν κλπ ή θα πέσει πανηγυρικό άκυρο! θα φανεί στη νεκροψία
Dinoel Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Κρίμα τώρα είδα το topic... θα τα χτυπούσα σίγουρα 1
konstantin79 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 κανένα νέο από όσους έχουν παραγγείλει από public και είναι σε "εκτεταμένη αναζήτηση"?παρέλαβε κανεις?
dio7 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Στις 25/4/2018 στις 11:58 ΠΜ, konstantin79 είπε κανένα νέο από όσους έχουν παραγγείλει από public και είναι σε "εκτεταμένη αναζήτηση"?παρέλαβε κανεις? Εμενα εχθες μου εστειλαν αυτο το μειλ Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι το προϊόν SPEAKERS LOGITECH Z625 2.1THX OPTICA.BLK της παραγγελίας o626019701 βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης στο δίκτυο των προμηθευτών μας με σκοπό να επιβεβαιωθεί η διαθεσιμότητά του. Δεσμευόμαστε να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για γρήγορη εύρεση και παράδοσή του, ως εκ τούτου θα επικοινωνήσουμε αμέσως μόλις έχουμε ημερομηνία παραλαβής. Με εκτίμηση, Ομάδα Customer Passion
konstantin79 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 ήρθε και σε μένα. Διαφαίνεται άκυρο.....
Mr_Terror Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Εγω πιστευω θα τα παρετε.Δεν ειναι δυσκολο να βρεθουν τα ηχεια.Αν ειχαν διαθεση για ακυρο θα το ειχαν ριξει εντος 3 ημερων απο την παραγγελια. 2
konstantin79 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, bigoulas είπε Ήρθε μήνυμα για παραλαβή από σήμερα!!! αντε και στα δικά μας οι λεύτερες!!! γιατί ακόμα γράφει σε εκτεταμένη αναζήτηση! με το καλό φίλε μου Επεξ/σία 4 Μαΐου 2018 από konstantin79 1
dio7 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Μολις παρελαβα εγω παιδια!Ερχομενος απο κατι Hercules τιμια μεν ηχειακια 2.1 αλλα με σχετικα μικρη ενταση ειναι σαν να ανακαλυψα την Αμερικη με αυτα!!Δεν υπαρχει το μπασο τους.Μεχρι τη μεση μπορεσα να το βαλω προς το παρον αλλα νομιζω δεν θα ξεπερναω συχνα αυτη την ενταση.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα