Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Leon90 είπε

Σιγά τους πλούσιους ρε σ.

Εδώ ήσουν έτοιμος να δώσεις 178 Ευρώ για να αγοράσεις τα "Harman Kardon SoundSticks III"

Ανάλογα με τις απαιτήσεις που έχεις , αγοράζεις και τα κατάληλα ηχεία.

Αν σου αρέσει να ακούς μουσική και έχεις χώρο στο γραφείο, αγοράζεις ποιοτικά "studio monitors" με 200 Ευρώ.

Αν θέλεις εχτρα μπασο , αναγκαστηκά θα πάρεις και κάποιο "woofer".

--------------------------------

Καλορίζικα τα Z625 !

Τα jbl slr 305 ειναι οτι καλυτερο μπορεις να παρεις με 200€ με λιγο μπασακι. Αυτα λεω να παρω μια που εχασα τα logitech. Εχουν φοβερα review για μουσικη σε ολα τα σοβαρα sites.

Ποια η γνώμη σου για τα harman kardon soundsticks iii σε σχεση με τα logitech Z625 αλλα και γενικα σαν ηχειο.(το harman kardon soundsticks iii)

Επεξ/σία από Zerg13
  • Απαντ. 139
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 4/4/2018 στις 10:51 ΠΜ, Zerg13 είπε

Τα jbl slr 305 ειναι οτι καλυτερο μπορεις να παρεις με 200€ με λιγο μπασακι. Αυτα λεω να παρω μια που εχασα τα logitech. Εχουν φοβερα review για μουσικη σε ολα τα σοβαρα sites.

Ποια η γνώμη σου για τα harman kardon soundsticks iii σε σχεση με τα logitech Z625 αλλα και γενικα σαν ηχειο.(το harman kardon soundsticks iii)

Αυτό πιστευώ και εγώ ότι τα "JBL LSR305" αξίζουν και με το παραπάνω τα 200 Ευρώ που κοστίζουν.

Ψάξε λίγο στα καταστήματα "Media Markt" μήπως και βρείς τα "Logitech Z625" στα 99 Ευρώ.

Εάν ήθελα να αγοράσω ηχεία 2.1 , θα ήμουν και εγώ ανάμεσα στα "Logitech Z625" και στα "Harman Kardon SoundSticks III" μιάς και κοστίζουν και τα δύο περίπου τα ίδια χρήματα.

Μάλλον θα επέλεγα τα "Harman Kardon SoundSticks III" γιατί μου αρέσει να ακούω μουσική και πιστευώ ότι βγάζουν καλύτερο ήχο.

Αν ήθελα πιο δυνατό ήχο και περισσότερο μπασο , θα επέλεγα τα "Logitech Z625".

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα JBL νικητης ολων. Και αν θες και extra μπάσο, μπαίνει. To μονο που με ενοχλει, ειναι πολυ ασχημα σε εμφανιση, χαλανε ολη την αισθητικη του χωρου.

Στα 99€ ομως, με διαφορα, οτι καλυτερο υπάρχει, τα Z625. Gaming, movies 10/10.

Επεξ/σία από Zerg13
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε λύση Studio Monitors + amplifier + μπάσο πάς όταν έχεις να δώσεις πάνω απο 200 ευρώ και έχεις πολύ μεγάλο χώρο στο γραφείο. Στα 99 ευρώ τα Ζ625 είναι απλά ληστεία για ένα μικρό και άπαιχτο all-around σύστημα. Δέν υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά

Επεξ/σία από kokyriakidis
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξεκινας με 2 jbl 200€ και αν θες βαζεις τα υπολοιπα αργοτερα. Οι περισσοτεροι δεν βαζουν subwoofer. Μονο σε μεγαλα δωματια μπαινει αναγκαστικα.

ενα που βρηκα κανει 370€ και μαλλον δεν θελει ενισχυτη.

https://www.skroutz.gr/s/4982611/JBL-LSR310S.html

Φυσικα, θες χωρο για ολα αυτα.

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.

Εμένα το γραφείο μου είναι μέσα στην σαλοκουζίνα (μικρό σπίτι εργένη) σε μία γωνιά. Εκεί που εχω την τηλεόραση (55") έχω βάλει 5.1 surround σύστημα ( με ενισχυτή και όλα). Εκείνο αποδίδει άριστα τα πάντα ΌΤΑΝ καθομαι στον καναπέ. Όταν κάθομαι στο γραφείο χάλαει η ακουστική απο εκείνα καθώς είναι ρυθμισμένα να βαράνε όλα στον καναπέ. Οπότε το να δώσω πάνω απο 100 ευρώ για ηχεία στο pc μου ήταν πραγματικά κρίμα. Τα Ζ625 είναι άριστα για την τιμή τους, με την δύναμη και την ένταση που έχουν. Οπότε είναι προφανώς θέμα απαιτήσεων. Και εγώ τις κάλυψα όλες! :)

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα. Θα προτείνατε δηλαδή τα z625 αντί μιας sounbar μέχρι 200 ευρώ; Τα θέλω για σαλόνι (όχι πολυ μεγάλο) και για ταινίες σειρές κυρίως. Έχω και ενισχυτη αλλά τα παλιά μου ηχεία τα έπαιξαν.... Δίλημμα...

Δημοσ.

Καλησπέρα τα έχει πάρει κάποιος που δεν τα θέλει ? Η τα έχει παραγγείλει ? Αν ναι στείλτε μου πμ

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ! έριξα μια παραγγελία καθώς δεν πρόλαβα την προηγούμενη απο media...... αν και λέει κατόπιν παραγγελίας διαθεσιμότητα που προβληματίζει λίγο

Επίσης ισχύει μόνο για σήμερα 22/4

Επεξ/σία από konstantin79
Δημοσ.

Ταπεινη μου αποψη χωρις να εχω τρομερες γνωσεις σε ηχοσυστηματα, στα 99 ευρω τα αγοραζεις διχως 2η σκεψη.Οποιος δεν προλαβε την προηγουμενη φορα, ορμαει τωρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...