Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Μαλλον τα αγγλικα σου δεν ειναι καλα...

μαλλον αλλα δεν χρειαζεται να το λες. anyway 

I came in with extremely low expectations, and while the treble in stock form is unlistenable to me. 
The result I got out of the subwoofer with DSP is enough to give the Logitech z623 a close look in the $100 range. 

με τα φτωχα αγγλικα μου αυτο το θεωρω θετικο σχολιο. τουλαχιστον μετα το calibration. και το pricepoint των 623 αυτο ειναι.

αν εσυ το θεωρεις αρνητικο, μαγκια. δεν διαβαζουμε ολοι το ιδιο.

Επεξ/σία από rofl
  • Απαντ. 139
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χωρις calibration δεν ακουγονται γραφει. Μετα το dsp φτανουν την κατηγορια των 100$. Υπαρχει και βαθμολογια στην γενικη κλιμακα μαζι με αλλα 50 μοντελα. την εβαλα. Εκει θα σου λυθουν οι αποριες.

Noise makers γραφει και λες κανει καλα σχολια;;;; :)

3 λεπτά πριν, rofl είπε

I came in with extremely low expectations, and while the treble in stock form is unlistenable to me. 
The result I got out of the subwoofer with DSP is enough to give the Logitech z623 a close look in the $100 range. 

με τα φτωχα αγγλικα μου αυτο το θεωρω θετικο σχολιο. τουλαχιστον μετα το calibration. και το pricepoint των 623 αυτο ειναι.

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, rofl είπε

Αυτοί συγκρίνουν τα αυτοενισχυόμενα 2.0 με τα ζ623 με το βαθύ μπάσο. Προφανώς δεν τους αρέσει ο πλούσιος μπασάτος ήχος. Για αυτο μετα το calibration ακούγονται και σκατά. Αλλά εμείς είμαστε άσχετοι και αυτοί audiophiles....

Επεξ/σία από kokyriakidis
Δημοσ.

τα παντα εξαρτωνται απο το τι χρηση μας ενδιαφερει.

το σεναριο που προτεινει σε gaming ισως ειναι inferior, σε ταινιες μια η αλλη αναλογα την ταινια, και σε μουσικη καλυτερο

Δημοσ.
Μόλις τώρα, rofl είπε

τα παντα εξαρτωνται απο το τι χρηση μας ενδιαφερει.

το σεναριο που προτεινει σε gaming ισως ειναι inferior, σε ταινιες μια η αλλη αναλογα την ταινια, και σε μουσικη καλυτερο

Τα έχεις τα ηχεία? Αν ναι άκου μουσική με και χωρίς το calibration γιατί θα με βγάλετε και τρελό...

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

νταξει βγαλτο. μια εναλλακτικη εδωσα. περι ορεξεως...

και γω δεν ειμαι σιγουρος, θα χρειαστω μερες για να αποφασισω αν μου αρεσουν οι αλλαγες η οχι. εξαλλου τυπικα αφορουν αλλο ηχειο.

παντως σαν πρωτη εντυπωση το προτιμω.

εσυ προφανως θελεις πιο πολυ boom boom. stock ο ηχος σε μουσικη ηταν κακος για μενα- αλλα ειπα, θεμα γουστου και τι προτιμα να ακουει ο καθεις

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, rofl είπε

νταξει βγαλτο. μια εναλλακτικη εδωσα. περι ορεξεως...

και γω δεν ειμαι σιγουρος, θα χρειαστω μερες για να αποφασισω αν μου αρεσουν οι αλλαγες η οχι. παντως σαν πρωτη εντυπωση το προτιμω.

εσυ προφανως θελεις πιο πολυ boom boom. stock ο ηχος σε μουσικη ηταν κακος για μενα

Με το calibration μοιάζουν με κατι ηχεία του 50ευρου που είχα που για μενα ακουγεται ασχημα χωρίς όγκο και χρώμα. Αν δεν θέλετε μπασο τότε δεν υπάρχει λόγος να τα προτιμήσετε. Ισως τα Soundsticks iii να σας βολευουν καλύτερα

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

OK οπως ειπα βγαλτο. συμφωνω μαζι σου? οχι. μια χαρα δυνατο μπασο εχουν για τα δικα μου γουστα, και χωρις παραμορφωση. τωρα αν μπασο εννοεις ποδοβολητο εχεις δικιο, δεν ακουγονται σαν ενα κοπαδι γελαδια

19 λεπτά πριν, kokyriakidis είπε

Με το calibration μοιάζουν με κατι ηχεία του 50ευρου που είχα που για μενα ακουγεται ασχημα χωρίς όγκο και χρώμα. Αν δεν θέλετε μπασο τότε δεν υπάρχει λόγος να τα προτιμήσετε. Ισως τα Soundsticks iii να σας βολευουν καλύτερα

προφανως θα προτιμουσα τα soundsticks αλλα 100 vs 180 εχει μια διαφορουλα θα λεγα

δεν θα δινα full price για τα logitech ουτε για πλακα. για το 100αρικο, πολυ καλα ειναι

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, rofl είπε

προφανως θα προτιμουσα τα soundsticks αλλα 100 vs 180 εχει μια διαφορουλα θα λεγα

Και εγώ. Και το μπάσο είναι αρκετά καλό σε εκείνα. Αλλα προφανώς δεν υπάρχει σύγκριση στην τιμή

Δημοσ.

σημαντικο μειον των HK ειναι οτι το υπογουφερ δεν κανει για υποποδιο.

το εχω βολευτει χρονια τωρα:P

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, rofl είπε

σημαντικο μειον των HK ειναι οτι το υπογουφερ δεν κανει για υποποδιο.

το εχω βολευτει χρονια τωρα:P

χαχαχαχ! έχει και άλλα κακά αλλα αυτό είναι το σημαντικότερο!

Δημοσ.

Προσωπικά έφυγα από τα genious 2.1 ηχεία με τις πολύ θετικές κριτικες και μεταπηδησα στα συγκεκριμένα. Παιχνίδια σπάνια παίζω. Μόνο για μουσική τα θέλω. Εδώ και τρεις μέρες που τα έχω στην κατοχή μου έχει ανέβει αισθητά η ένταση που ακουω:D. Την μεγαλύτερη διαφορά την εντοπίζω στην ποιότητα του μπάσου. 

Θεωρώ ότι έχω κάνει μια πολύ καλή αναβάθμιση. Με καλή μεταπωλητικη αξια!!!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kristosfm είπε

Προσωπικά έφυγα από τα genious 2.1 ηχεία με τις πολύ θετικές κριτικες και μεταπηδησα στα συγκεκριμένα. Παιχνίδια σπάνια παίζω. Μόνο για μουσική τα θέλω. Εδώ και τρεις μέρες που τα έχω στην κατοχή μου έχει ανέβει αισθητά η ένταση που ακουω:D. Την μεγαλύτερη διαφορά την εντοπίζω στην ποιότητα του μπάσου. 

Θεωρώ ότι έχω κάνει μια πολύ καλή αναβάθμιση. Με καλή μεταπωλητικη αξια!!!

To sub-bass είναι όλα τα λεφτά. Σαν να είσαι μπροστά στο συγκρότημα ή τον τραγουδιστή!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, kokyriakidis είπε

Ναι κατι τετοιοι ειναι κάτι πλούσιοι που γεμίζουν το γραφείο με τεράστια στούντιο μόνιτορς με ξεχωριστό amplifier και μπάσο και σου λένε ότι είναι και αναβαθμίσιμο ενώ έχεις δώσει 200+ και πιάνουν όλο το γραφείο....... + είπα και πρίν ότι για ισορροπημένο ήχο θέλει να βαλουμε το μπάσο στην μέση ένταση

Αφου γίνει όλη αυτή η διαδικασία κάνουμε κάτι άλλο? Ανοίγουμε το πρόγραμμα? 

Σιγά τους πλούσιους ρε σ.

Εδώ ήσουν έτοιμος να δώσεις 178 Ευρώ για να αγοράσεις τα "Harman Kardon SoundSticks III"

Ανάλογα με τις απαιτήσεις που έχεις , αγοράζεις και τα κατάληλα ηχεία.

Αν σου αρέσει να ακούς μουσική και έχεις χώρο στο γραφείο, αγοράζεις ποιοτικά "studio monitors" με 200 Ευρώ.

Αν θέλεις εχτρα μπασο , αναγκαστηκά θα πάρεις και κάποιο "woofer".

--------------------------------

Καλορίζικα τα Z625 !

Επεξ/σία από Leon90
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, Leon90 είπε

Σιγά τους πλούσιους ρε σ.

Εδώ ήσουν έτοιμος να δώσεις 178 Ευρώ για να αγοράσεις τα "Harman Kardon SoundSticks III"

Ανάλογα με τις απαιτήσεις που έχεις , αγοράζεις και τα κατάληλα ηχεία.

Αν σου αρέσει να ακούς μουσική και έχεις χώρο στο γραφείο, αγοράζεις ποιοτικά "studio monitors" με 200 Ευρώ.

Αν θέλεις εχτρα μπασο , αναγκαστηκά θα πάρεις και κάποιο "woofer".

--------------------------------

Καλορίζικα τα Z625 !

Προφανώς! Είναι θέμα γούστου και απαιτήσεων αλλά εφόσον μιλάμε για αυτά τότε αναφερόστε σε απλούς χρήστες σαν εμένα που θέλουν ένα all-around μικρό και φτηνό σύστημα! Αλλά απο την στιγμή που σου λέει οτι ακούγονται crap και άλλα τόσα, προφανώς δεν θα κάτσω να ασχοληθώ. Πιστεύω η καλύτερη επιλογή στα 99 ευρώ! Τα χαίρομαι απο τότε που τα πήρα! Άκουσα μουσική, έπεξα γκειμ και τώρα τα απολαμβάνω σε ταινία! Σε ευχαριστώ!

Επεξ/σία από kokyriakidis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...