Vassilis_24 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 42 λεπτά πριν, arxontas71 είπε Μόλις τα συνέδεσα με οπτική ίνα στην τηλεόραση. Μεστος ήχος και η αλήθεια είναι ότι δεν είναι για μεγάλες εντάσεις, κινηματογραφικά με Netflix θα γίνεται η κυρίως χρήση και σίγουρα δίνει άλλη αίσθηση Στα 99 ευρώ αξίζει η αγορά τους. Eννοείς ότι παραμορφώνεται ο ήχος αν ανεβάσεις πολύ την ένταση;
kokyriakidis Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 5 λεπτά πριν, arxontas71 είπε Τυχαία πέρασα το πρωί και τα είδα, διαπίστωσε και ο υπάλληλος ότι δεν εμφανίζονται στην σελίδα τής εταιρείας, είχε και εκθεσιακό Ζ623 στα 154 ευρώ. Στα 99 ευρω δεν το αγορασες?
arxontas71 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 4 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε Eννοείς ότι παραμορφώνεται ο ήχος αν ανεβάσεις πολύ την ένταση; Όχι, απλώς λόγω της ώρας δεν ήθελα να ενοχλήσω, λίγο που το έδωσα μια χαρά ήταν. 1 λεπτό πριν, kokyriakidis είπε Στα 99 ευρω δεν το αγορασες? Ναι στα 99 ευρω κανονικά. 1
andreasece Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Μετά από 2 μέρες συνεχούς χρήσης να πω κι εγώ την άποψη μου! Στο desktop έχω αρκετά χρόνια τα Ζ523. Πολύ καλά ηχεία, δυνατά, αλλά ο ήχος μπορούσε να ήταν και καλύτερος. Πνιγμένες ψηλές και το sub πάντα στο ελάχιστο, αλλιώς έπνιγε όλους τους άλλους ήχους. Κι εμένα μου αρέσει και το μπάσο, όταν έρχονται φιλαράκια για ταινία συνεχώς παραπονιούνται κι ας το έχω στο ελάχιστο. Τα καινούρια λοιπόν καμία σχέση. Καθαρός, κρυστάλλινος ήχος, μπάσο όσο χρειάζεται από το πελώριο sub και ένταση που δεν έχει τελειωμό. Μέχρι λίγο πάνω από τη μέση άντεξα να τα πάω, μετά ήταν υπερβολικά δυνατά (χωρίς όμως να πέφτει η ποιότητα του ήχου). Για netflix και μουσική είναι απόλαυση. Το μόνο που μου τη σπάει είναι πως επειδή τα έχω με optical στην τηλεόραση, ο ήχος είναι fixed, κι επειδή ο ρυθμιστής είναι πάνω στο ηχείο αν θέλω αυξομείωση πρέπει να σηκώνομαι 1
kokyriakidis Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Παιδιά έμειναν αλλά 2 στο media markt Πυλαίας Θεσσαλονίκης! ΤΡΕΞΤΕ 1
Zerg13 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 50 λεπτά πριν, andreasece είπε Μετά από 2 μέρες συνεχούς χρήσης να πω κι εγώ την άποψη μου! Στο desktop έχω αρκετά χρόνια τα Ζ523. Πολύ καλά ηχεία, δυνατά, αλλά ο ήχος μπορούσε να ήταν και καλύτερος. Πνιγμένες ψηλές και το sub πάντα στο ελάχιστο, αλλιώς έπνιγε όλους τους άλλους ήχους. Κι εμένα μου αρέσει και το μπάσο, όταν έρχονται φιλαράκια για ταινία συνεχώς παραπονιούνται κι ας το έχω στο ελάχιστο. Τα καινούρια λοιπόν καμία σχέση. Καθαρός, κρυστάλλινος ήχος, μπάσο όσο χρειάζεται από το πελώριο sub και ένταση που δεν έχει τελειωμό. Μέχρι λίγο πάνω από τη μέση άντεξα να τα πάω, μετά ήταν υπερβολικά δυνατά (χωρίς όμως να πέφτει η ποιότητα του ήχου). Για netflix και μουσική είναι απόλαυση. Το μόνο που μου τη σπάει είναι πως επειδή τα έχω με optical στην τηλεόραση, ο ήχος είναι fixed, κι επειδή ο ρυθμιστής είναι πάνω στο ηχείο αν θέλω αυξομείωση πρέπει να σηκώνομαι Αν εχεις επιπλο που φαινεται μονο το μπροστα του sub οπως εγω, θα εχεις προβλημα δηλαδη. Χρειαζεται αυξομειωση; φανταζομαι εννοεις ολα τα αλλα εκτος απο το +- του volume.
nas91 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Ρε παιδια τα z625 δεν ειναι 400w? Εχω τα 623 και ειναι 200w.Καποιος εδω ειπε οτι δεν ειναι 400w,αλλα βλεπω σε ολα τα site 400 τα λεει..
andreasece Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 55 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Αν εχεις επιπλο που φαινεται μονο το μπροστα του sub οπως εγω, θα εχεις προβλημα δηλαδη. Χρειαζεται αυξομειωση; φανταζομαι εννοεις ολα τα αλλα εκτος απο το +- του volume. Όχι στο sub. Η αυξομείωση είναι στον δεξί δορυφόρο. Το sub μπορείς να το κρύψεις και τελείως. Αλλά από το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης ούτε mute δεν μπορώ να κάνω. Πρέπει να σηκωθώ να χαμηλωσω τα ηχεία. 32 λεπτά πριν, nas91 είπε Ρε παιδια τα z625 δεν ειναι 400w? Εχω τα 623 και ειναι 200w.Καποιος εδω ειπε οτι δεν ειναι 400w,αλλα βλεπω σε ολα τα site 400 τα λεει.. 400 ειναι
Zerg13 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ειναι ενοχλητικο. Για οσους εχουν Νοβα ισως λειτουργει το τηλεκοντρολ του αποκοδικοποιητη.... Ολες οι τηλεορασεις με optical ετσι κανουν; Καρφωμενη ενταση; Καλα πως αντεχετε; συνδεστε τα αλλιως...για μενα. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2018 από Zerg13
kokyriakidis Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, nas91 είπε Ρε παιδια τα z625 δεν ειναι 400w? Εχω τα 623 και ειναι 200w.Καποιος εδω ειπε οτι δεν ειναι 400w,αλλα βλεπω σε ολα τα site 400 τα λεει.. 400 γράφει στο κουτί. Μόλις το άνοιξα
Zerg13 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 200w rms είναι τα Ζ625. (70 στα satellites 130 στο sub). τα 400 που βλεπεις, ειναι peak power. https://www.logitech.com/en-us/product/powerful-thx-sound-z625 το γραφει ξεκαθαρα. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2018 από Zerg13
kokyriakidis Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Μεχρι την μεση τα πάω... μετά ΤΡΙΖΟΥΝ ΟΛΑ.... <3
Xorxhs! Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 για πειτε μας την αποψη σας όσο πιο άμεσα γίνεται, καιγομαι Edifier C2X ή τα logitech z625 ? gaming κυριως και έπειτα μουσική
kokyriakidis Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 16 λεπτά πριν, Xorxhs! είπε για πειτε μας την αποψη σας όσο πιο άμεσα γίνεται, καιγομαι Edifier C2X ή τα logitech z625 ? gaming κυριως και έπειτα μουσική Εβαλα να παίξω γκειμ με τα Z625... συγνώμη για την έκφραση αλλα... ΧΕΣΤΗΚΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ.....
Zerg13 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Xorxhs! είπε για πειτε μας την αποψη σας όσο πιο άμεσα γίνεται, καιγομαι Edifier C2X ή τα logitech z625 ? gaming κυριως και έπειτα μουσική Το edifier εχει ενα εξωτερικο ενισχυτη. Για ποιο λογο ξέρεις; Υποτιθεται οτι κανενα απο τα 2 δεν κανει για μουσικη. οσο για αυτο που ρωτας, αν δεν χρειαζεσαι τα features του edifier, θα ελεγα, logitech. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2018 από Zerg13
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα