Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, kokyriakidis είπε

Γενικά με μπέρδεψε το νήμα με αυτά που λέγαν. Εσύ που τα έχεις τι πιστεύεις. Σε γκειμσ υστερούν σε σχέση με τα ζ625 λόγω έντασης? Το μπάσο των soundsticks είναι καλό? Έχουν γεμάτο ζεστό ήχο?

Ο ήχος των soundsticks είναι πιο ζεστός και γεμάτος όπως σωστά αναφέρεις και το μπάσο τους είναι καθαρό και αρκετά δυνατό.

Όμως είναι πιο αδύναμα από τα z625, βέβαια και τα δύο είναι δυνατά και σπάνια θα τα φτάσεις κοντά στο τέρμα αλλά τα z625 έχουν μεγαλύτερη ένταση και πιο δυνατά χωρίς όμως να είναι το ίδιο καθαρά όσο ανεβαίνει η ένταση. Πιο φασαριόζικα μου δείχνουν σε γενικές γραμμές αν καταλαβαίνεις τι εννοώ.

Προσωπικά τα soundsticks τα προτιμώ για μουσική κυρίως ενώ τα z625 για παιχνίδια -ταινίες και για μουσική σε χαμηλότερη - μέτρια ένταση.

Επεξ/σία από lionheart75
Δημοσ.
1 ώρα πριν, lionheart75 είπε

Ο ήχος των soundsticks είναι πιο ζεστός και γεμάτος όπως σωστά αναφέρεις και το μπάσο τους είναι καθαρό και αρκετά δυνατό.

Όμως είναι πιο αδύναμα από τα z625, βέβαια και τα δύο είναι δυνατά και σπάνια θα τα φτάσεις κοντά στο τέρμα αλλά τα z625 έχουν μεγαλύτερη ένταση και πιο δυνατά χωρίς όμως να είναι το ίδιο καθαρά όσο ανεβαίνει η ένταση. Πιο φασαριόζικα μου δείχνουν σε γενικές γραμμές αν καταλαβαίνεις τι εννοώ.

Προσωπικά τα soundsticks τα προτιμώ για μουσική κυρίως ενώ τα z625 για παιχνίδια -ταινίες και για μουσική σε χαμηλότερη - μέτρια ένταση.

Εγω που ακουω πολυ μουσική, βλέπω πολλές ταινίες και σειρές και παίζω και κανένα παιχνίδι καμιά φορά τι παίρνω.... χαχαχαχαα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Vassilis_24 είπε

Προτείνεις κάτι τελείως διαφορετικό.
Αυτά που λες είναι 60W και δεν έχουν subwoofer, αυτά της προσφοράς είναι 200W, με subwoofer.
Δεν ξέρω αν λόγω μεγέθους θα μπορούσαν ν'αποδώσουν καλά σε σαλόνι για τηλεόραση, μιας και δεν είμαι κάτοχός τους, για pc όμως σίγουρα είναι μια πολύ καλή επιλογή, έχουν και πιστοποίηση thx για ταινίες...

Ισχύει αυτό που έγραψα λίγο πιο πριν, και συμφωνώ με όσα λες, για υπολογιστή μπορεί να είναι τέλεια τα ηχεία αυτά, για τηλεόραση σε σαλόνι όμως που ρώτησαν κάποιοι δεν συγκρίνονται μικρά ηχεία με μεγάλα 5ίντσα και πάνω ηχεία. Έχουν περάσει διάφορα ηχεία και ηχόμπαρες από τα χέρια μου (είχα και τα Logitech Z-4I 2.1 για αρκετά χρόνια), για το σαλόνι έχω τα ηχεία edifier R1900 (παρόμοια με αυτά εδώ https://www.skroutz.gr/s/4845856/Edifier-R1800T-III.html ).

Ε, ο ήχος που βγάζουν τα ηχεία αυτά(τα edifier) δεν συγκρίνετε με κανένα άλλο μικρό ηχείο η φτηνή ηχόμπαρα σε αποστάσει στα 2+ μέτρα.

Δεν είναι μόνο τα watt φίλε που κάνουν την ποιότητα και την ένταση. Αν σου βάλω τα edifier στο τέρμα χαλαρά σου έχω καταστρέψει το αυτί.

Όσο για το μπάσο, αν είναι μεγάλα τα ηχεία δεν έχουν ανάγκη από μπάσο πιάνουν αρκετά χαμηλές συχνότητες (όχι βέβαια όσο ένα ξεχωριστό μπάσο ηχείο, αλλά αρκετά κοντά)

Επεξ/σία από Avatar_GR
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα 5” δεν βγάζουν μπάσο, για μπάσο θες >6.5” , ιδανικά 10" με 14" ανάλογα την χρήση, just saying.

edit Και φυσικά να μπορούν να κατέβουν στα 20 με 30Hz, 65hz me 80Hz κάπου εκεί αρχίζουν οι μεσαίες :P

Επεξ/σία από Havik
Δημοσ.

Καλημέρα ^_^ μόλις πέρασα από media Πυλαίας και ως δια μαγείας βρήκα 3 κομμάτια,  τσίμπησα το ένα :D

Σε αυτόν που έστειλα μνμ και με έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του μπορεί να τα βάλει εκεί που ξέρει τώρα. 

Έχει παραγίνει το κακό με τον κάθε αγενή που δεν έχει την στοιχειώδη άμιλλα. 

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, arxontas71 είπε

Καλημέρα ^_^ μόλις πέρασα από media Πυλαίας και ως δια μαγείας βρήκα 3 κομμάτια,  τσίμπησα το ένα :D

Σε αυτόν που έστειλα μνμ και με έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του μπορεί να τα βάλει εκεί που ξέρει τώρα. 

Έχει παραγίνει το κακό με τον κάθε αγενή που δεν έχει την στοιχειώδη άμιλλα. 

Τα δοκίμασες? Πώς σου φαίνονται?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, kokyriakidis είπε

Τα δοκίμασες? Πώς σου φαίνονται?

Μόλις τα συνέδεσα με οπτική ίνα στην τηλεόραση.

Μεστος ήχος και η αλήθεια είναι ότι δεν είναι για μεγάλες εντάσεις,  κινηματογραφικά με Netflix θα γίνεται η κυρίως χρήση και σίγουρα δίνει άλλη αίσθηση ^_^ Στα 99 ευρώ αξίζει η αγορά τους. 

Επεξ/σία από arxontas71
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, arxontas71 είπε

Μόλις τα συνέδεσα με οπτική ίνα στην τηλεόραση.

Μεστος ήχος και η αλήθεια είναι ότι δεν είναι για μεγάλες εντάσεις,  κινηματογραφικά με Netflix θα γίνεται η κυρίως χρήση και σίγουρα δίνει άλλη αίσθηση ^_^ Στα 99 ευρώ αξίζει η αγορά τους. 

Ακόμη αμφιταλαντεύομαι αν θα πρέπει να πάω να τα πάρω ή να περιμένω να βγεί προσφορά για HK soundsticks wireless

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, kokyriakidis είπε

Ακόμη αμφιταλαντεύομαι αν θα πρέπει να πάω να τα πάρω ή να περιμένω να βγεί προσφορά για HK soundsticks wireless

Στην δεδομένη στιγμή η προσφορά των Logitech αξίζει για κάποιον πού ψάχνει ένα οικιακό σύστημα,  εάν υπάρχει ευχέρεια χρόνου ώστε να βγει προσφορά στα δεύτερα περιμένεις,  αξιόλογες είναι και οι δύο προτάσεις. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα τα παραλαβω το απογευμα.

επειδη δεν βλεπω επιλογη 2.1 στα win,

θα πρεπει να επιλεγει το stereo και θα δουλευει κανονικα το υπογουφερ?

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, arxontas71 είπε

Στην δεδομένη στιγμή η προσφορά των Logitech αξίζει για κάποιον πού ψάχνει ένα οικιακό σύστημα,  εάν υπάρχει ευχέρεια χρόνου ώστε να βγει προσφορά στα δεύτερα περιμένεις,  αξιόλογες είναι και οι δύο προτάσεις. 

Ο ήχος τους είναι καθαρός ή θολός? Το μπάσο καλύπτει όλα τα άλλα ή αν το προσαρμόσεις ακούγεται καλά? Ρωτάω επειδή εχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τον ήχο των HK και φοβάμαι μην απογοητευτώ. Η χρήση τους θα είναι για computer speakers

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, kokyriakidis είπε

Ο ήχος τους είναι καθαρός ή θολός? Το μπάσο καλύπτει όλα τα άλλα ή αν το προσαρμόσεις ακούγεται καλά? Ρωτάω επειδή εχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τον ήχο των HK και φοβάμαι μην απογοητευτώ. Η χρήση τους θα είναι για computer speakers

Ο ήχος είναι κρυσταλλινος και το μπάσο με μικρή απόκλιση κάτω του μισού,  βέβαια μιλάμε για χρήση σε τηλεόραση και με τις συνθήκες που διαμορφώνει και η διάταξη του χώρου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, arxontas71 είπε

Ο ήχος είναι κρυσταλλινος και το μπάσο με μικρή απόκλιση κάτω του μισού,  βέβαια μιλάμε για χρήση σε τηλεόραση και με τις συνθήκες που διαμορφώνει και η διάταξη του χώρου.

Με έπεισες! Θα πάω να τα παραλλάβω! Είπες έμειναν ακόμα 2? Γτ στο σαιτ δεν εμφανίζει κάτι!

Επεξ/σία από kokyriakidis
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kokyriakidis είπε

Με έπεισες! Θα πάω να τα παραλλάβω! Είπες έμειναν ακόμα 2? Γτ στο σαιτ δεν εμφανίζει κάτι!

Τυχαία πέρασα το πρωί και τα είδα,  διαπίστωσε και ο υπάλληλος ότι δεν εμφανίζονται στην σελίδα τής εταιρείας,  είχε και εκθεσιακό Ζ623 στα 154 ευρώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...