Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρέλαβα κανονικά απο κατάστημα Αργυρούπολης πρίν μισή ώρα. Όταν έφυγα είχε άλλο ένα τεμάχιο στο κατάστημα Αργυρούπολης. Πάρτε τηλέφωνο σίγουρα θα έχουν διάσπαρτα στα καταστήματα μερικά που ξέμειναν. :)

https://imgur.com/a/pN4C5

1 ώρα πριν, Leon90 είπε

Όχι ρε σ , τι 5 - 10 ;

Η προσφορά "έτρέχε" τουλάχιστον απο χθές το απογευματόβραδο και το προϊόν έγραφε ότι ήταν διαθέσιμο "κατόπιν παραγγελίας".

Πρέπει να έγιναν πολλές παραγγελίες.

Πάρε τηλ. κάποιο κατάστημα "Media Markt" μήπως και έχουν κανένα τεμάχιο στα 99 Ευρώ και δεν το έχουν αναρτήσει στο site τους.

Επεξ/σία από lionheart75
  • Απαντ. 139
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά επειδή βρίσκομαι επαρχία για τις γιορτές, αν κανείς άλλαξε γνώμη και βρίσκεται Αθήνα μπορώ να τον απαλλάξω από αυτά τα πανάθλια ηχεία ακριβώς μετά τις διακοπές του Πάσχα. :mrgreen:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1.οι διακοπτες/volume δεν ειναι τοσο smooth.σε καποιο σημειο σκληραίνει και μετα ανοιγει..

2.οι βιδες πισω απο sub ειναι εντελως μαυρες ή σε καποια σημεια εχει φυγει το μαυρο?!

3.με logitech bt adaptor θα μπορουμε να Ρυθμίζουμε και ηχο + sub; το συνδεσα σε tv με οπτικη  και νομιζα θα δουλευε ο ηχος απο remote tv:) εννοω σε dvd br λαπτοπ κτλ εχεις τα ηχεια στο φουλ και αυξομειωνεις απο τα τηλεκοντρολ των συσκευων

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

Μολις πηρα απο το mm ρεντη 2 τμχ χωρις να εχω κανει κρατηση σε καποιο.

Απο οσο ειδα ειχε περιπου 10 τμχ ακομα στη προβολη

Δημοσ.
23 ώρες πριν, lionheart75 είπε

Παρέλαβα κανονικά απο κατάστημα Αργυρούπολης πρίν μισή ώρα. Όταν έφυγα είχε άλλο ένα τεμάχιο στο κατάστημα Αργυρούπολης.

Μόλις πήρα το τελευταίο από Αργυρούπολη.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα. Στου Ρέντη υπήρχαν μέχρι και πριν 4 ώρες τέσσερα τεμάχια!!!

Ευχαριστώ τον απο πάνω συγκάτοικο που το επισήμανε .

Τα έβαλα σε 6 άτοκες δόσεις. Το καλύτερο που μπορούσε να μου κάνει ο υπάλληλος.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 3/29/2018 στις 9:30 ΠΜ, germants είπε

Τα εχω εδω και μια 6ετια. Απροβληματιστα και αριστα.

Σε μουσικη τι λενε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, kokyriakidis είπε

Αυτα ή τα harman kardon soundsticks iii?

Εάν είχες σκοπώ να δαπανήσεις γύρω στα 165 Ευρώ για να αγοράσεις τα "Logitech Z625" , καλύτερα πρόσθεσε στο "budget" σου 15 Ευρώ παραπάνω και αγόρασε τα "Ηarman kardon soundsticks iii".

Ανάλογα με τις απαιτήσεις που έχεις , μπορείς να βρείς καλύτερες ηχητικές λύσεις , διαβάζωντας τον  οδηγό-επιλογής-ηχείων-για-τον-υπολογιστή-μας

Επεξ/σία από Leon90
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/28/2018 στις 11:35 ΜΜ, Zerg13 είπε

Για ταινίες παιρνουμε αυτα του avatar ή τα logitech της προσφοράς;

Και εγω για τηλεοραση τα θελω. Και εχω την ιδια απορια με σενα.

Τι λες να κανουμε οσοι θελουμε να τα βαλουμε στην Τηλεόραση και θελουμε πρωτα ταινίες και μετα μουσικη;

Για τηλεοραση περνεις τα edifier η καποιο αλλο "μεγαλο" ηχειο 5 ιντσες τουλαχιστον. Καμια σχεση με τα μικρα sattelites ο ηχος που δινει ενα μεγαλο ηχειο. Τα μικρα ηχεια ειναι για να εισαι κοντα τους ιδανικα π.χ σε desktop. Αν εχεις αποσταση π.χ τηλεοραση και καναπες πας σε μεγαλα ηχεια.

Επεξ/σία από Avatar_GR
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, kristosfm είπε

Καλησπέρα. Στου Ρέντη υπήρχαν μέχρι και πριν 4 ώρες τέσσερα τεμάχια!!!

Ευχαριστώ τον απο πάνω συγκάτοικο που το επισήμανε .

Τα έβαλα σε 6 άτοκες δόσεις. Το καλύτερο που μπορούσε να μου κάνει ο υπάλληλος.

Καλορίζικα τα ηχεία τα σπάνε φίλε μου. :) 

Μπορούσε να σου βάλει και 10 δόσεις με επιπλέον κόστος 1 μόλις ευρώ.

Οι άτοκες ήταν για 6 δόσεις αλλά οι 10 δόσεις βγαίνουν 9,99€ το μήνα ήτοι 99,99 ευρώ συνολικά. ;) 

12 ώρες πριν, kokyriakidis είπε

Αυτα ή τα harman kardon soundsticks iii?

Έχω και τα 2 από δύναμη τα z625 από ποιότητα ήχου τα soundsticks iii.

Συγκεκριμένα έχω 2 εκδόσεις των soundsticks.

Την πρώτη έκδοση που έβγαλαν και την wireless έκδοση που αγόρασα πέρυσι. Καμιά διαφορά σε ακουστική ανάμεσα στις δύο εκδόσεις.

Περίμενε να βγάλουν ξανά σε προσφορά τη wireless έκδοση των harman όπως πέρυσι στα 149€ στο mediamarkt απ' όπου και τα πήρα.

Μάλιστα είχα ανεβάσει και την προσφορά εδώ αλλά το νήμα δεν είχε ενδιαφέρον αν και η προσφορά ήταν πάρα πολύ καλή. :) 

Ορίστε και το νήμα με την προσφορά των soundsticks iii

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 1
Δημοσ.

Καλημερα, δεν τα προλαβα χθες ενω στην σελιδα του καταστηματος εδειχνε εξαντληθηκαν αναφερεται οτι υπηρχαν ακομη κομματια.

Οποιος δεν τα θελει για τον Χ-- Ψ λογο ενδιαφερομαι αμεσα για αγορα, θεσσαλονικη ;)

Δημοσ.
Στις ‎28‎/‎3‎/‎2018 στις 9:20 ΜΜ, Avatar_GR είπε

Δεν ξέρω αν αξίζουν τα συγκεκριμένα, αλλά προσωπικά δεν θα έδινα 100 ευρώ για τόσο μικρά ηχεία. Θα αγόραζα π.χ αυτά εδώ https://www.skroutz.gr/s/4845904/Edifier-R1600T-III.html

Προτείνεις κάτι τελείως διαφορετικό.
Αυτά που λες είναι 60W και δεν έχουν subwoofer, αυτά της προσφοράς είναι 200W, με subwoofer.
Δεν ξέρω αν λόγω μεγέθους θα μπορούσαν ν'αποδώσουν καλά σε σαλόνι για τηλεόραση, μιας και δεν είμαι κάτοχός τους, για pc όμως σίγουρα είναι μια πολύ καλή επιλογή, έχουν και πιστοποίηση thx για ταινίες...

Ο μόνος λόγος που δεν τα χτύπησα είναι γιατί περιμένω τα g560 της Logitech, που αν και πρέπει να υστερούν λίγο σε ποιότητα από αυτά, προσφέρουν άλλα καλούδια, που είναι ωραία για το μάτι και υποκαθιστούν και το ambilight με το lightsync κι είναι και ασύρματα...
Bέβαια, αυτή τη στιγμή έχουν διπλάσια τιμή από τη συγκεκριμένη προσφορά, οπότε είναι ασύμφορα...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lionheart75 είπε

Καλορίζικα τα ηχεία τα σπάνε φίλε μου. :) 

Μπορούσε να σου βάλει και 10 δόσεις με επιπλέον κόστος 1 μόλις ευρώ.

Οι άτοκες ήταν για 6 δόσεις αλλά οι 10 δόσεις βγαίνουν 9,99€ το μήνα ήτοι 99,99 ευρώ συνολικά. ;) 

Έχω και τα 2 από δύναμη τα z625 από ποιότητα ήχου τα soundsticks iii.

Συγκεκριμένα έχω 2 εκδόσεις των soundsticks.

Την πρώτη έκδοση που έβγαλαν και την wireless έκδοση που αγόρασα πέρυσι. Καμιά διαφορά σε ακουστική ανάμεσα στις δύο εκδόσεις.

Περίμενε να βγάλουν ξανά σε προσφορά τη wireless έκδοση των harman όπως πέρυσι στα 149€ στο mediamarkt απ' όπου και τα πήρα.

Μάλιστα είχα ανεβάσει και την προσφορά εδώ αλλά το νήμα δεν είχε ενδιαφέρον αν και η προσφορά ήταν πάρα πολύ καλή. :) 

Ορίστε και το νήμα με την προσφορά των soundsticks iii

Γενικά με μπέρδεψε το νήμα με αυτά που λέγαν. Εσύ που τα έχεις τι πιστεύεις. Σε γκειμσ υστερούν σε σχέση με τα ζ625 λόγω έντασης? Το μπάσο των soundsticks είναι καλό? Έχουν γεμάτο ζεστό ήχο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...