Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 139
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειχαμε τις καρτες γραφικων τωρα εχουμε αυξημενες τιμες (ειτε σκρουτζ ειτε media markt )και σε ηχεια !!! 1.5 χρονο πριν

Επεξ/σία από kage
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

200w rms είναι οχι 400 που γραφει. 130watt στο μπασο και 70(35+35) στα πρίμα.

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα εχω εδω και μια 6ετια. Απροβληματιστα και αριστα.

Επεξ/σία από germants
Δημοσ.

Εχει online αποθεμα στην σελιδα. Δες πιο καταστημα σε εξυπηρετει και πηγαινε απο εκει αν ψηνεσαι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου χαριζαν εναν γαϊδαρο και τον κοιτουσα στα δοντια.... Οποιος δεν τα θελει pm, δεν προλαβα

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδώ εμένα εξαντλήθηκε όταν το είχα στο καλάθι και έφτασα στο τελικό στάδιο της πληρωμής! Πόσα κομμάτια είχαν ρε γαμώτο; 5-10; :angry:

Επεξ/σία από lionheart75
Δημοσ.

Παιδιά όσοι τα προλάβατε θα ευχαριστηθείτε ήχο και μπασάκι για αρκετά χρονάκια. Μεγειές και καλοδούλευτα στους τυχερούς!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Εδώ εμένα εξαντλήθηκε όταν το είχα στο καλάθι και έφτασα στο τελικό στάδιο της πληρωμής! Πόσα κομμάτια είχαν ρε γαμώτο; 5-10; :angry:

Όχι ρε σ , τι 5 - 10 ;

Η προσφορά "έτρέχε" τουλάχιστον απο χθές το απογευματόβραδο και το προϊόν έγραφε ότι ήταν διαθέσιμο "κατόπιν παραγγελίας".

Πρέπει να έγιναν πολλές παραγγελίες.

Πάρε τηλ. κάποιο κατάστημα "Media Markt" μήπως και έχουν κανένα τεμάχιο στα 99 Ευρώ και δεν το έχουν αναρτήσει στο site τους.

Επεξ/σία από Leon90
Επισκέπτης
Δημοσ.

υπάρχει ένα τεμάχιο στο κατάστημα της Συγγρού, όποιος θέλει μου λέει να του δώσω στοιχεία σε μήνυμα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...