Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα ηχεία απλά δεν παίζονται σε αυτή την τιμή. Ποιότητα, ένταση, μπάσο. Προχωρήστε άφοβα...

Επεξ/σία από JIMBOAthens
  • Like 2
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Avatar_GR είπε

Δεν ξέρω αν αξίζουν τα συγκεκριμένα, αλλά προσωπικά δεν θα έδινα 100 ευρώ για τόσο μικρά ηχεία. Θα αγόραζα π.χ αυτά εδώ https://www.skroutz.gr/s/4845904/Edifier-R1600T-III.html

συγκρινεις δυο διαφορετικές κατηγορίες ηχειων και αυτο ειναι λάθος ,για gaming πχ τα logitech ειναι σαφώς καλύτερα ,πολυ καλη τιμη για κάποιον που θέλει 2.1

Δημοσ.

Πολύ καλή τιμή αλλά μην πάτε σε τέτοια ηχεία αν τα θέλετε και για να ακούτε μουσική. Στα 100-120€ μπορείτε να βρείτε κάτι ποιοτικότερο.

Δημοσ.

Έχοντας ακούσει κάμποσα Logitech ηχεία, σε αυτήν την τιμή τα τσιμπάς με κλειστά μάτια, αρκεί να μην είναι εκθεσιακά, είτε σε ενδιαφέρουν 2.1 είτε 2.0, ο μόνος λόγος είναι αν δεν έχεις χώρο για το subwoofer.

• Like 1
Δημοσ.

Ερώτηση, μπορεί να ακουστεί άσχετη:

Αξίζει να τα πάρω να τα συνδέσω με την τηλεόραση με οπτικό καλώδιο ή να πάω προς soundbar?

Η ονομαστικη ισχύς τους δείχνει μεγαλη (αν διάβασα σωστά είδα 200rms) για τόσο μικρούς δορυφόρους.

Δημοσ.

Για ταινίες παιρνουμε αυτα του avatar ή τα logitech της προσφοράς;

4 λεπτά πριν, paan71 είπε

Ερώτηση, μπορεί να ακουστεί άσχετη:

Αξίζει να τα πάρω να τα συνδέσω με την τηλεόραση με οπτικό καλώδιο ή να πάω προς soundbar?

Η ονομαστικη ισχύς τους δείχνει μεγαλη (αν διάβασα σωστά είδα 200rms) για τόσο μικρούς δορυφόρους.

Και εγω για τηλεοραση τα θελω. Και εχω την ιδια απορια με σενα.

2 ώρες πριν, Votritis είπε

συγκρινεις δυο διαφορετικές κατηγορίες ηχειων και αυτο ειναι λάθος ,για gaming πχ τα logitech ειναι σαφώς καλύτερα ,πολυ καλη τιμη για κάποιον που θέλει 2.1

Τι λες να κανουμε οσοι θελουμε να τα βαλουμε στην Τηλεόραση και θελουμε πρωτα ταινίες και μετα μουσικη;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για ταινίες/games σίγουρα 2.1, το 2.0 είναι κυρίως για μουσική και πάλι εξαρτάτε το είδος, π.χ. η rnb έχει μπάσο, στα 2.0 συνήθως το κάθε ηχείο έχει 2 μεγάφωνα (δυο δρόμων), χωρίζει τις συχνότητες του ήχου σε ψιλές/ μεσαίες κ χαμηλές, η λογική του 2.1 είναι αντί να έχεις ένα μεγάφωνο στο κάθε δορυφόρο για τις χαμηλές συχνότητες να έχεις έναν μεγαλύτερο, δλδ ουσιαστικά διατηρείς το κάθε μεγάφωνο για ψιλές/ μεσαίες στο κάθε δορυφόρο και τον δεύτερο για τις χαμηλές τα «ενώνεις» σε ένα μεγαλύτερο subwoofer, το subwoofer για να λειτουργήσει θέλει μέγεθος/όγκο, οπότε θεωριτικά είναι καλύτερα να έχεις ένα μεγάλο μεγάφωνο (όταν μιλάμε για <5" -6") παρά δυο μικρότερα.

Επεξ/σία από Havik
  • Like 1
Δημοσ.

Για τηλεοραση ειναι οτι πρεπει. Εχω τα Ζ2300 στην τηλεοραση και ειναι πολυ καλα. Σιγουρα καλυτερα απο soundbar.

• Like 1
Δημοσ.

τα ηχεια τα εχω ακουσει.ειδικα σε ταινια το THX τα σπαει.αρκετα καλη τιμη γι'αυτα που προσφερει.οταν στο skroutz παιζουν απο 160 ευρο και ανω.εγω σε ηχεια 2.1 νομιζω οτι ειναι μονοδρομος αυτα.και επιπλεον οτι εχω παρει απο mediamarkt σε προσφορα εχω να πω οτι δεν ειναι εκθεσιακο.

Δημοσ.

ταινιες και gaming δεν βλεπω τον λογο για 2.0 η 2.1, ολα αυτα "απαιτουν" 5.1 αν θες να εχεις καλη εμπειρια.

• Like 1
Δημοσ.

Έλλειψη χώρου / μη δυνατότητας τοποθέτησης σωστού 5.1, επίσης από δύναμη, γενική χρήση – όχι για 6 κανάλια,  μάλλον είναι καλύτερα από οπουδήποτε 5.1 σε αυτήν την τιμή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...