Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά!

Σε ένα Daewoo Lanos 1.3 του 2000 που αυτή τη στιγμή έχει μέσα κάτι λιγότερο από 1 λίτρο λάδι 15w40, αν συμπληρώσω 10w40 τι θα γίνει (δεν έχω τη δυνατότητα να το αδειάσω αυτή τη στιγμή);

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αμα δεν μπορεις να το αδειάσεις defacto καλύτερα να το αναμείξεις παρά να δουλεύει με μόνο ένα λίτρο λάδι μέσα.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λαδι mix το καλύτερο ..

Ρίξε μη το φοβάσαι.

Άσε που θα δημιουργήσεις  το νέο πρωτοποριακό ιξώδες    11,8W40  :lol:

Επεξ/σία από nik0laus
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, rafinos είπε

Ναι αυτό ρωτάω, αν υπάρχει θέμα περί αυτού. 

Αφου λες έχεις δυο επιλογές, ή να το αφήσεις με 1 λίτρο λάδι μέχρι να εξατμιστεί ή να το δουλέψεις με ανακατεμένα, η λιγότερο κακή είναι τα ανακατεμένα.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, rafinos είπε

Ναι αυτό ρωτάω, αν υπάρχει θέμα περί αυτού. 

Φίλε δεν θα πάθει τίποτα κ στην επόμενη αλλαγή βάλε 10 - 40 μόνο 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, NT1G είπε

Να βρεις ένα μπιτόνι 15-40 δεν παίζει;

Τώρα βρήκα από έναν γνωστό ένα μαραφέτι που αντλεί το λάδι (το συνδέεις με την μπαταρία για ρεύμα και ρουφάει το λάδι). 

Ποια από τις δύο λύσεις είναι πιο καλή; Να πάρω λάδι 15-40 ή να το αδειάσω και να βάλω το 10-40;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βάλε ότι σε βολεύει  , δεν θα έχει πρόβλημα ο καρκαλέντζος .

Ούτως ή άλλως θα το κάψει ή θα το χάσει από κάποια διαρροή ή και τα δυο .

Άλλωστε πως ξόμεινε με μονάχα 1 λίτρο στο κάρτερ .... ;

Κάθεσαι  και ψάχνεις ειδικά εργαλεία και λοιπές πειραματικές διατάξεις ...

Στο είπα και πιο πριν : το λαδι  mix -type is the best για τέτοιες περιπτώσεις , βάλτου το φθηνότερο (τύπου Lidl) να κάνεις δουλειά σου τώρα και μετά αφού δεις τι και πως του κάνεις ένα service κλπ...

Επεξ/σία από nik0laus
  • Like 2
Δημοσ.

Να ξέρεις ότι 10 -40 είναι καλύτερο από το 15 -40 μην ασχολείσαι και πολύ βάλε το λάδι μέσα να τελειώνει μην ανησυχείς δεν θα πάθει τίποτα.  Αν έχεις στο μέλλον κ σου περισσεύουν λεφτά κάνε μια αλλαγή λαδιων και ρίξε ένα stp τύπου νανοτεχνολογια κ είσαι κουφέτο 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, rafinos είπε

Γεια σας παιδιά!

Σε ένα Daewoo Lanos 1.3 του 2000 που αυτή τη στιγμή έχει μέσα κάτι λιγότερο από 1 λίτρο λάδι 15w40, αν συμπληρώσω 10w40 τι θα γίνει (δεν έχω τη δυνατότητα να το αδειάσω αυτή τη στιγμή);

Κανε οικονομια και κανε μια σωστη αλλαγη.
Εως τοτε βαλτου οτι εχεις.

Δημοσ.

Να αναμειξεις τα λαδια δεν πειραζει αλλα αφου τα εβγαλες τα 15/40 ποιος ο λογος να τα ξαναβαλεις; Πανε παρε απο lidl ενα 5λιτρο 10/40 , αλλαξε και το φιλτρο ωστε να κανεις μια σωστη αλλαγη και να σε βγαλει 7.500χλμ. Αμα τα καιει εχει προβλημα η μηχανη και θελει να το προσεχεις.

Δημοσ.

Εγω εχω την απορια να μαθω πως μετρησε οτι ο κινητηρας εχει λιγοτερο απο 1 λιτρο λαδι μεσα και πως δεν βαρεσε μπιελα με τοσο λιγη ποσοτητα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...