Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδια.Βρηκα ενα hp 400 g1 mt με i5 4570 10gb ram kai gt 210 1gb gpu...τον υπολογιστη τον βρηκα σε πολυ καλη τιμη αλλα εχω καποιους ενδοιασμους γιατι θελω να αλλαξω το τροφοδοτικο και την καρτα γραφικων.Οσον αφορα το τροφοδοτικο νομιζω πως γινεται να βαλω ενα με 500w γιατι η μητρικη εχει 24πινη υποδοχη αν και δεν ειμαι 100% σιγουρος.Το μεγαλυτερο προβλημα νομιζω ειναι η καρτα γραφικων...εχω σκοπο να βαλω μια εκ των:rx 460 4gb-gtx 1050-gtx 1050ti η καποια απο τις σειρες r9-r7...Ερωτω λοιπον επειδη εχω ακουσει οτι η hp επιτηδες μεσω των bios δεν αφηνει να μπουν αλλες καρτες γραφικων εκτος απο αυτες που προτεινει αυτη και ετσι δεν ξερω αν αυτες οι καρτες που ανεφερα πιο πανω θα ειναι συμβατες...εχει καποιος καμια ιδεα περι του θεματος?μπορω καπως να βρω αμα θα ειναι συμβατη καρτα γραφικων και το τροφοδοτικο?Ευχαριστω!

Δημοσ.

Τροφοδοτικό σε αυτό το pc δέν αλλάζεις, έχει δικό του στανταρ, κάρτα μπορείς να βάλεις 1050 αλλά πρέπει να είναι low profile, τώρα όσο αφορά τα 10 gb είναι λίγο παράξενο, τι του έχουν φορέσει? 2χ4 και 1χ2?, εγώ για να το αγοράσω θα έπρεπε η τιμή να ήταν πολύ καλή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για τροφοδοτικά για αυτό το case κοιτάς SFX

https://www.skroutz.gr/c/30/psu-trofodotika.html?keyphrase=sfx+power+supply

καρτες γραφικών οτιδήποτε σε LP pci-x θεωρητικά είναι συμβατό από εκεί και πέρα αυτό που γράφεις "Ερωτω λοιπον επειδη εχω ακουσει οτι η hp επιτηδες μεσω των bios δεν αφηνει να μπουν αλλες καρτες γραφικων εκτος απο αυτες που προτεινει αυτη" το ξέρεις ή σου είπε κάποιος που του είπε κάποιος κλπ, δεν έχει λογική σε τέτοια εταιρικά pc που έπαιζαν ρόλο τερματικού και στην συνέχεια κατέληξαν στα χέρια κάποιου χρήστη για home pc είτε hp είτε dell δεν έχω δεί κάτι τέτοιο, το μόνο που έχω συναντήσει σε μητρικές είτε hp είτε dell είναι να μην υπάρχει κάν pci-x θύρα δηλαδή να φαίνονται οι επαφές στην μητρική στο σημείο που θα υπήρχε αλλά να μήν έχει τοποθετηθεί το slot και να αρκούνται φυσικά στα on board γραφικά, εσένα αφού έχει ανεξάρτητη την geforce 210 δεν βλέπω καποιο πρόβλημα.

Επεξ/σία από Qless
  • Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, cpc464 είπε

.......

2 ώρες πριν, Qless είπε

........

To ΜΤ που αναφέρει ο TS σημαίνει ότι το κουτί είναι microtower και όχι SFF άρα πέρνει κανονικού μεγέθους τροφοδοτικό και κάρτες.
https://support.hp.com/us-en/product/hp-prodesk-400-g1-microtower-pc/5389530/document/c04112570

Κάρτα γραφικών σίγουρα μπορείς να αλλάξεις με κάποια ποιό δυνατή, απλώς προσέχεις το μέγεθος της να χωράει στο κουτί.
Αν το μπόρντ έχει 24πινη θύρα τότε μπορείς να το αλλάξεις και αυτό με κανονικό του εμπορίου.

http://www.hp.com/united-states/campaigns/new-style-it/assets/prodesk400.pdf

Πάντως αν η κάρτα είναι σχετικά  νορμάλ, τύπου GT1030 ίσως και 1050, τότε ενδεχωμένος να την σηκώσει το υπάρχων τροφοδοτικό καθώς βλέπω ότι είναι 300watt high efficiency.

Δημοσ.

Εάν είναι Microtower φίλε dpolal τότε έχεις δίκιο παίρνει κανονικές κάρτες, πάντως για το psu να πώ πως σε όσα hp δοκίμασα να αλλάξω με aftermarket είχαν θέμα, ή άναβε κόκκινο λαμπάκι και δέν μπούταραν ή έβγαζαν σφάλματα στο bios, τώρα για κάρτα νομίζω μία 1050 χωρίς εξάπινο θα ήταν ότι καλύτερο.

Δημοσ.

Ούτως ή άλλως δύσκολα θα πάει σε μεγαλύτερη κάρτα και δεν αξίζει νομίζω. 

Το κόστος της κάρτας και μόνο θα είναι 2ο από όλο το υπόλοιπο σύστημα.

Με έναν SSD και μια 1050 θα είναι μια χαρά πιστεύω.

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!τελικα η τροφοδοσια ειναι 6πινη...οποτε λεω να βαλω την 1050 lp,που ο κατασκεβαστης προτεινει 300w μινιμουμ.Πιστευω πως τα τροφοδοτικα της hp ειναι καλης ποιοτητας και δεν θα εχω θεμα ετσι?

6 ώρες πριν, Qless είπε

Για τροφοδοτικά για αυτό το case κοιτάς SFX

https://www.skroutz.gr/c/30/psu-trofodotika.html?keyphrase=sfx+power+supply

καρτες γραφικών οτιδήποτε σε LP pci-x θεωρητικά είναι συμβατό από εκεί και πέρα αυτό που γράφεις "Ερωτω λοιπον επειδη εχω ακουσει οτι η hp επιτηδες μεσω των bios δεν αφηνει να μπουν αλλες καρτες γραφικων εκτος απο αυτες που προτεινει αυτη" το ξέρεις ή σου είπε κάποιος που του είπε κάποιος κλπ, δεν έχει λογική σε τέτοια εταιρικά pc που έπαιζαν ρόλο τερματικού και στην συνέχεια κατέληξαν στα χέρια κάποιου χρήστη για home pc είτε hp είτε dell δεν έχω δεί κάτι τέτοιο, το μόνο που έχω συναντήσει σε μητρικές είτε hp είτε dell είναι να μην υπάρχει κάν pci-x θύρα δηλαδή να φαίνονται οι επαφές στην μητρική στο σημείο που θα υπήρχε αλλά να μήν έχει τοποθετηθεί το slot και να αρκούνται φυσικά στα on board γραφικά, εσένα αφού έχει ανεξάρτητη την geforce 210 δεν βλέπω καποιο πρόβλημα.

Διαβασα καποια reviews στο ιντερνετ οπου καποιοι το ανεφεραν...γι αυτο ρωταω και εδω περα αμα καποιος εχει καποια ιδεα

18 ώρες πριν, cpc464 είπε

Τροφοδοτικό σε αυτό το pc δέν αλλάζεις, έχει δικό του στανταρ, κάρτα μπορείς να βάλεις 1050 αλλά πρέπει να είναι low profile, τώρα όσο αφορά τα 10 gb είναι λίγο παράξενο, τι του έχουν φορέσει? 2χ4 και 1χ2?, εγώ για να το αγοράσω θα έπρεπε η τιμή να ήταν πολύ καλή.

λες να υπαρξει προβλημα με τις μνημες?λες οταν το παρω να βγαλω την 1χ2gb?

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να πάρεις την low profile, πάρε την κανονική.

Δεν υπάρχει περίπτωση να κλειδώσουν το πισί με συγκεκριμένες κάρτες γραφικών.

Δεν έχεις πρόβλημα με τις μνήμες.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vasitzio2 είπε

λες να υπαρξει προβλημα με τις μνημες?λες οταν το παρω να βγαλω την 1χ2gb?

Δέν ξέρω το συνδιασμό που έχουν κάνει αλλα ιδανικά πρέπει να έχεις ίδιες μνήμες σε συχνότητα,χωρητικότητα,χρονισμούς και άν είναι δυνατό και ίδια μάρκα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...