Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Σκεφτομαι την αγορα του παραπανω κινητου απο skroutz λογω του οτι το κινητο που εχω (j7 2016) μας αφησε χρονους. Καλυτρερα ομως να συμπλρωσω και τη φορμα:

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 180-200
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): τα κλασικα fb, viber, browsing. λιγο gaming
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5.5 σιγουρα μπορει και παραπανω....
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): ---
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; σε αυτη την τιμη δεν ξερω κατα ποσο εχουν καλες καμερες τα κινητα....
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; αν το εχει γιατι οχι..
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; δεν με ενδιαφερει...
8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Ναι
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Ναι
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Μονο Ελλαδα
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); οχι
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Μονο καινουριο

Απο οτι εχω διαβασει και το εχω ψαξει αρκετοι προτιμουν το xiaomi note 4. Επειδη δεν εχω ιδια εμπειρια ειναι τοσο καλο οσο λενε? Η μεταβαση απο το j7 2016 στο xiaomi αξιζει η θα ειναι πισωγυρισμα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Active154 είπε

Καλησπερα. Σκεφτομαι την αγορα του παραπανω κινητου απο skroutz λογω του οτι το κινητο που εχω (j7 2016) μας αφησε χρονους. Καλυτρερα ομως να συμπλρωσω και τη φορμα:

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 180-200
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): τα κλασικα fb, viber, browsing. λιγο gaming
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5.5 σιγουρα μπορει και παραπανω....
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): ---
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; σε αυτη την τιμη δεν ξερω κατα ποσο εχουν καλες καμερες τα κινητα....
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; αν το εχει γιατι οχι..
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; δεν με ενδιαφερει...
8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Ναι
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Ναι
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Μονο Ελλαδα
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); οχι
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Μονο καινουριο

Απο οτι εχω διαβασει και το εχω ψαξει αρκετοι προτιμουν το xiaomi note 4. Επειδη δεν εχω ιδια εμπειρια ειναι τοσο καλο οσο λενε? Η μεταβαση απο το j7 2016 στο xiaomi αξιζει η θα ειναι πισωγυρισμα?

Αν εξαιρεσεις την καμερα,αξιζει.Ωστοσο αν ενεργοποιησεις το camera2 api στο κινητο και βαλεις Google Camera θα δεις εμφανη διαφορα στις φωτογραφιες και βιντεο.

Η καμερα σε βιντεο ειναι αξιοπρεπεις για 1080p 30FPS και για φωτογραφια το βραδυ που δεν εχει πολυ φως αργει να κανει auto focus.Το εχει η μητερα μου και 2 φιλοι στην εκδοση 3/32.Μαλιστα απο επιδοσεις ειναι μια χαρα,αφου σηκωνει και το pubg για κινητα.

Υποψην αν εχεις VoLTE και Wifi Calling ενεργο στην cosmote με το J7 μπορεις να εχεις VoLTE με το xiaomi παρολο που δεν υποστηριζει επισημα απο την κοσμοτε το wifi calling και το VoLTE.

Επεξ/σία από Nikolas14-MyPhone
Δημοσ.

Για το VoLTE και Wifi Calling δεν ενδιαφερομαι γιατι ειμαι cu. Αν θα το παρω, σκεφτομαι το 4/64 γιατι με το j7 ειχα αγανακτησει απο θεμα χωρου.

Αυτο διαβαζω και εγω, οσοι το εχουν περα απο την καμερα που δεν λενε και τοσο καλα λογια, σε ολα τα υπολοιπα το εκθειαζουν και απο επιδοσεις και απο διαρκεια μπαταριας....δνε ειμαι και απο τους τυπους που αλλαζουν κινητα συχνα, ελεω οικονομικων, οποτε θα ηθελα να με καλυψει μια τριετια ας πουμε.

Δημοσ.

Το έχω 1 χρόνο τώρα και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος !
Αν θες τσέκαρε και το Xiaomi Mi A1 που είναι καλύτερο σε όλα στο μόνο που χάνει είναι η μπαταρία 

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε

Το έχω 1 χρόνο τώρα και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος !
Αν θες τσέκαρε και το Xiaomi Mi A1 που είναι καλύτερο σε όλα στο μόνο που χάνει είναι η μπαταρία 

Ειναι σε καθημερινη χρηση γρηγορο και αλαγκαριστο? Γιατι με το J7 δεν ειχα σοβαρο προβλημα αλλα που και που εμφανιζοταν κατι laggakia. Η οθονη του ειναι καλη? Ειχες τπτ θεματα με το software αλλα και με το hardware? Θελω να πω ειναι αξιοπιστα ετσι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Active154 είπε

Ειναι σε καθημερινη χρηση γρηγορο και αλαγκαριστο? Γιατι με το J7 δεν ειχα σοβαρο προβλημα αλλα που και που εμφανιζοταν κατι laggakia. Η οθονη του ειναι καλη? Ειχες τπτ θεματα με το software αλλα και με το hardware? Θελω να πω ειναι αξιοπιστα ετσι?

όχι δεν θυμάμαι είχα κανένα πρόβλημα από αυτά που είπες εκτός από την κάμερα που είναι μέτρια και games με καλά γραφικά πχ Final Fantasy Opera Omnia που παίζω τώρα παίζει νερό

Επεξ/σία από Zengar Zombolt
Δημοσ.

Και δεν μου λετε απο ποιο μαγαζι να το αγορασω στο skroutz? Ποιο δινει 2 χρονια εγγυηση και δεν χρειαζεται να παει κινα?

Δημοσ.

Active κάνε ένα κοπο να κάνεις ενα search για redmi note 4 και θα βρεις πολύ υλικο και πολύ περισσότερες απαντησεις σε ερωτησεις που ακομα δεν εχεις σκεφτεί.

Κατα τη γνώμη μου, αν κάποιος δεν θέλει την υπερτατη κάμερα (γιατί η καμερα του note4 εκτος σε συνθήκες χαμηλου φωτισμου ειναι αξιοπρεπεστατη ) αυτή την περιοδο η έκδοση 4/64 ειναι για μένα η πιο value for money λύση που κυκλοφορεί στην αγορά σε αυτό το price range.  Εχει πουλήσει σαν τρελό και αυτό δεν ειναι λογω marketing ή brand. Αν τώρα για σενα βασικό κριτήριο ειναι η κάμερα, μην ασχολείσαι και πήγαινε απευθειας σε sony/samsumg αλλά σε αλλο price range και με χαμηλότερες τεχνικές δυνατοτητες.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ παιδια.Τελικα καταληγω στο 3/32 λογω εκακτων οικονομικων αναγκων. Ελπιζω να μην το μετανοιωσω και τα 32 gb να μου ειναι αρκετα. Θα επιστρεψω με εντυπωσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...