zio10 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 58 λεπτά πριν, Darthrevan7 είπε Και 800 Mp με f1.6 να βάλει πάλι σε χαμηλό φωτισμό η sammy θα ρίχνει κατραπακιές . Ότι έπαθε και το mate 10 pro από το Note 8 . Βέβαια δεν μιλάμε για ισχύ και αντοχή στον χρόνο με τους γελοίους kirin ειδικά σε λειτουργίες όπως rendering . Τι rendering μπορείς να κάνεις με κινητό;
GoldenAssassin Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 5 ώρες πριν, Retromaniac είπε Όχι day one, προφανώς... Αρα εχεις σκοπο να περιμενεις περιπου 2 φουρνιες ακομα των P ωστε να το παρεις κανα 450αρι μονο για την καμερα? Δωστα και παρε καμερα...
Retromaniac Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 6 ώρες πριν, GoldenAssassin είπε Αρα εχεις σκοπο να περιμενεις περιπου 2 φουρνιες ακομα των P ωστε να το παρεις κανα 450αρι μονο για την καμερα? Δωστα και παρε καμερα... Προφανώς όχι 2 φουρνιές και προφανώς δεν συγκρίνεται η ευκολία του κινητού με την καμερα.
nectons Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 12 ώρες πριν, ~Joker~ είπε Εχεις δει βίντεο του pixel 2 xl σε χαμηλό φωτισμό?! Νομίζεις ότι πετάει κάποιο σμήνος στον αερα απο μυγακια ή υπαρχει μια μορφη "μικροβίων" στην ατμόσφαιρα... απο θόρυβο... Επίσης παλι ουτε qhd/4k 60fps.. φοβερό stabilisation πάραυτα.... Για το s9 plus ειχα φοβερές προσδοκίες αλλα αυτο με το lens flaring και το πρόβλημα με το touch response με κρατάνε... ειδικά μολις γινει ported για s9 και το gcam θα ειχες και τις φωτο του pixel σε portrait και selfie κλπ.. πετας και ενα zero camera mod και είσαι αρχοντας. Καλημέρα! Γιατί εσύ έχεις δει βίντεο του p20 pro σε χαμηλό φωτισμό? Το σμήνος από τις μύγες από θόρυβο το βγάζει προσπαθώντας να κρατήσει σταθερό το καρέ ανά δευτερόλεπτο με ψηλό iso. Για αυτό... σε ΙΔΙΕΣ συνθήκες θα πρέπει να τα δούμε για να κρίνουμε ποιο είναι καλύτερο και χειρότερο. Για το S9 λόγο του ότι πέρασαν σε ένα επίπεδο λογικής και κόστους που δεν μου αρέσει δεν ασχολούμαι καθόλου.
paitar Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 15 ώρες πριν, malm32 είπε Γιατι λεει οτι βγηκε δευτερο στη φωτογραφια? Πρωτο πιο βγηκε? iphone
andreas443 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα τα νούμερα δεν μου λένε τίποτα ας το βαθμολογούνε όσο θέλουν συγκριτικό θέλω να δω μεταξύ s9+ και p20 pro, και με ένα γρήγορο ψάξιμο στο youtube βρήκα αυτό https://www.youtube.com/watch?v=a8DeK2oafDU&t= https://www.youtube.com/watch?v=nax7f1RNU28 και για τα δικά μου γούστα προτιμώ τις φωτογραφίες του s9+ το p20 pro βγάζει μια ασπρίλα και ένα ξεθώριασμα και φαίνεται και στα 2 video Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2018 από andreas443 1
ChrisN.S. Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 16 ώρες πριν, nectons είπε Παιδιά συνέλθετε. Η φωτογραφία που τραβάει είναι μαύρα χάλια. Μην βιάζεστε να κρίνετε επειδή το dxomark έγραψε ότι είναι το καλύτερο. Το dxomark είναι η μεγαλύτερη απάτη όλων των εποχών. Ανοίξτε τις φωτογραφίες δείγματα από το androidauthority και δείτε τες σωστά και σε φυσικό μέγεθος στο μόνιτορ σας ιδιαίτερα αυτές που είναι με χαμηλό φωτισμό και αυτές που είναι τραβηγμένες με το 3Χ/5Χ ζουμ.. Τραβάει καλή φωτογραφία αλλά προς το παρόν είναι ΜΑΠΑ το καρπούζι και είναι πίσω από iphoneX / S9 ακόμη και από S8. Δεν γράφω για το 5Τ μην τα περιπλέξω τα πράγματα αλλά ΑΝ είναι ο κυριότερος λόγος η φωτογραφία στο κινητό τότε μην βιάζεστε δείτε το πρώτα σε δράση από πρώτο χέρι η δείτε κάνα δείγμα της προκοπής από έγκυρα site... https://www.androidauthority.com/huawei-p20-pro-camera-review-849671/ Τι ωραία! Δεν είμαι μόνος μου Χμμμ... όντως δεν είμαι μόνος μου... Για να το λες εσύ έτσι θα είναι. 1
nectons Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε Για να το λες εσύ έτσι θα είναι. Ευχαριστώ για την ειρωνία εξυπνουλη μου. Τα γραπτά μένουν όμως μην το ξεχνάς. Και όταν εκτιθεσαι τόσο σκέψου τι σκέφτονται οι άλλοι για σένα
Darthrevan7 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 13 ώρες πριν, zio10 είπε Τι rendering μπορείς να κάνεις με κινητό; Κυρίως image-based . 1
Giantioy Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, andreas443 είπε Καλημέρα τα νούμερα δεν μου λένε τίποτα ας το βαθμολογούνε όσο θέλουν συγκριτικό θέλω να δω μεταξύ s9+ και p20 pro, και με ένα γρήγορο ψάξιμο στο youtube βρήκα αυτό https://www.youtube.com/watch?v=a8DeK2oafDU&t= https://www.youtube.com/watch?v=nax7f1RNU28 και για τα δικά μου γούστα προτιμώ τις φωτογραφίες του s9+ το p20 pro βγάζει μια ασπρίλα και ένα ξεθώριασμα και φαίνεται και στα 2 video Σοβαρα τωρα ....πιστευεις πραγματικα οτι τα video που δειχνεις ειναι αληθινα???? θα επρεπε επισης να λαβεις υποψην σου οτι ολοι οι youtubers(οι οποιοι εντελως τυχαια πιστευουν οτι το pixel xl 2 ειναι το καλυτερο κινητο παρα τα τοσα προβληματα που εχει)καταπιαν την γλωσσα τους οταν πηραν το P20 pro στα χερια τους. Οπως και με το mate Pro ....στο τελος δεν θα εχουν να πουν κατι κακο...και απλα θα λενε προτιμουμε το pure android.Παλια υπηρχαν αντικειμενικα reviews...πλεον οχι....ειναι πολλα τα λεφτα Αρη...και η google εχει πολλα 1
Stathis.m Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Το μόνο που θα το ξεπεράσει πιστεύω σύντομα και εδώ θα είμαστε θα είναι της "ΝΟΚΙΑ"9 &10 λόγω των φακών "zeiss" Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2018 από Stathis.m
suspiria Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 23 ώρες πριν, ziaba είπε αν έχεις 900€ για κινητό θα το παρω σε 1 χρονο και βαλε
~Joker~ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 10 ώρες πριν, nectons είπε Καλημέρα! Γιατί εσύ έχεις δει βίντεο του p20 pro σε χαμηλό φωτισμό? Το σμήνος από τις μύγες από θόρυβο το βγάζει προσπαθώντας να κρατήσει σταθερό το καρέ ανά δευτερόλεπτο με ψηλό iso. Για αυτό... σε ΙΔΙΕΣ συνθήκες θα πρέπει να τα δούμε για να κρίνουμε ποιο είναι καλύτερο και χειρότερο. Για το S9 λόγο του ότι πέρασαν σε ένα επίπεδο λογικής και κόστους που δεν μου αρέσει δεν ασχολούμαι καθόλου. Μα δε στο σύγκρινα με το p20 ακριβώς γτ δεν έχουμε δει δείγματα.. και ποιός ο λόγος να προσπαθεί να μου κρατήσει περισσότερο φωτεινότητα στο σκοτεινό βίντεο το pixel αν είναι να μου δώσει μαύρο χάλι βίντεο.. παρόλο που δεν είμαι φανμποι καποιας εταιρίας εχω αλλαξει ότι υπάρχει και απο iphones και απο Samsung/Huawei/oneplus κλπ θεωρώ τις υλοποιήσεις της samsung σαν καλύτερο all rounder που με ένα gcam πας και την φωτο σε επίπεδο pixel μιας και σιχαίνομαι το beautify που σου βγάζει και η selfie των samsung και προτιμώ το hdr plus αποτέλεσμα του gcam.. Τωρα απο θεμα κόστους εχουν σιγα σιγα ξεφύγει ολοι.. εγω σου μιλάω απο μεριας απόδοσης καθαρά.. ειναι τραγικο σε κινητο 900 ευρω εδω 750 απο amazon (pixel 2 xl) να μην μου εχεις εστω qhd 60 fps εν ετει 2018.. και ειδικα τη στιγμη που σενσορας και επεξεργαστής εχουν την δύναμη ανετα... και για 4k εχει.. αλλα εστω qhd 60..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα