ardi21 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Κοιταω για συσκευη αυτον τον καιρο διοτι ισως αγορασω καποια. Απο οσες εχω δει το Asus Zenfone 5 μου εχει κανει την μεγαλυτερη εντυπωση και απορω γιατι δεν εχει "διαφημιστει" τοσο. Αυτην την στιγμη στο bangood εχει 430 ευρω και υποθετω πως θα πεσει και αλλο οταν κυκλοφορησει. Στην ουσια εχει τα παντα εκτος απο ασυρματη φορτιση και αδιαβροχοποιηση. Μονο εμενα μου φαινεται πολυ καλη περιπτωση?
ziaba Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Γιατί πολύ απλά κανένας δεν δίνει για mid range συσκευή 430€ από Κίνα κιόλας εκτός αν δεν επικοινωνεί με το περιβάλλον Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2018 από ziaba
chios Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 https://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-5-Global-Version-5_99-inch-4GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-636-Octa-core-4G-Smartphone-p-1268372.html?rmmds=search&cur_warehouse=HK στα μισά λεφτά παίρνεις αυτό που έχει και Β20 . την έχουν δει κάπως εκεί στην asus 430€ για mid range συσκευή ΄:::
darksoul93 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Γιατι να μην παρεις το op5t στα ιδια λεφτα ? Που εχει και Eis και 1080 @ 60 fps και nfc και καλυτερο επεξεργαστη και μεγαλυτερη ραμ. Αν σε ενδιαφερουν τοσο πολυ τα στερεο ηχεια που θυσιαζεις ολα τα αλλα παω πασο. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2018 από darksoul93
ardi21 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Η διαφορα ειναι μεγαλη αλλα το Redmi δεν εχει NFC (το χρειαζομαι οπωσδηποτε), εχει αρκετα χειροτερη καμερα χωρις OIS η EIS (στα χαρτια τουλαχιστον), δεν γραφει 60fps στα 1080 (το θελω), δεν εχει stereo ηχεια. Οποτε δεν νομιζω να παιζει στην ιδια κατηγορια για να το συγκρινουμε. 9 λεπτά πριν, darksoul93 είπε Γιατι να μην παρεις το op5t στα ιδια λεφτα ? Που εχει και Eis και 1080@ 60 fps και nfc και καλυτερο επεξεργαστη και μεγαλυτερη ραμ. Παιζει και αυτη η λυση αλλα ειναι στα ιδια χρηματα περιπου και δεν εχει OIS, stereo ηχεια. Απο την αλλη εχει καλυτερη cpu (δεν με απασχολει) και καλυτερο software. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2018 από ardi21
darksoul93 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 8 λεπτά πριν, ardi21 είπε Η διαφορα ειναι μεγαλη αλλα το Redmi δεν εχει NFC (το χρειαζομαι οπωσδηποτε), εχει αρκετα χειροτερη καμερα χωρις OIS η EIS (στα χαρτια τουλαχιστον), δεν γραφει 60fps στα 1080 (το θελω), δεν εχει stereo ηχεια. Παιζει και αυτη η λυση αλλα ειναι στα ιδια χρηματα περιπου και δεν εχει OIS, stereo ηχεια. Απο την αλλη εχει καλυτερη cpu (δεν με απασχολει) και καλυτερο software. Ois δεν εχει κανενα απο τα δυο, στα ηχεια οκ ειναι καλυτερο το asus.
ardi21 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, darksoul93 είπε Ois δεν εχει κανενα απο τα δυο, στα ηχεια οκ ειναι καλυτερο το asus. https://www.asus.com/Phone/ZenFone-5-ZE620KL/Tech-Specs/ 4-axis, 4 stops optical image stabilization Εχει στην μια απο τις δυο πισω καμερες για φωτογραφιες. Για video εχει και αυτο EIS. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2018 από ardi21
darksoul93 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, ardi21 είπε https://www.asus.com/Phone/ZenFone-5-ZE620KL/Tech-Specs/ 4-axis, 4 stops optical image stabilization Στο banggood γραφει "3-axis electronic image stabilization for rear cameras" αν δεις στο specification. Δεν ξερω τι παιζει σιγουρεψε το παντως
ardi21 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, darksoul93 είπε Στο banggood γραφει "3-axis electronic image stabilization for rear cameras" αν δεις στο specification. Δεν ξερω τι παιζει σιγουρεψε το παντως Αν εχει λαθος το site της Asus παω πασο Το εχω δει και σε video στο yt που το αναφερουν. Αυτο που αναφερει το bangood ειναι για το video. Το θεμα της Κινας ειναι ενα μειον αλλα η αρχικη του τιμη ειναι κατω απο την αρχικη του Oneplus 5T οταν βγηκε, με πολυ καλα χαρακτηριστικα. Ειδικα αν περιμενεις λιγο και πεσει κατω απο τα 400. Γι'αυτο μου εκανε εντυπωση οτι δεν διαφημιζεται πουθενα. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2018 από ardi21
chios Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 https://www.banggood.com/Meizu-Pro-6-Plus-Global-Version-5_7-Inch-2K-AMOLED-4GB-RAM-64GB-ROM-Exynos-8890-Octa-Core-Smartphone-p-1266097.html?rmmds=myorder&ID=232&cur_warehouse=HK αν σε ενδιαφέρει εγώ περιμένω αυτό 185€, μπορεί να είναι παλιό μοντέλο αλλά είναι τούμπανο ειδικά στην κάμερα. 1
darksoul93 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, ardi21 είπε Αν εχει λαθος το site της Asus παω πασο Το εχω δει και σε video στο yt που το αναφερουν. Το θεμα της Κινας ειναι ενα μειον αλλα η αρχικη του τιμη ειναι κατω απο την αρχικη του Oneplus 5T οταν βγηκε, με πολυ καλα χαρακτηριστικα. Ειδικα αν περιμενεις λιγο και πεσει κατω απο τα 400. Γι'αυτο μου εκανε εντυπωση οτι δεν διαφημιζεται πουθενα. Αμα το εχεις τσεκαρει ενταξει. Τιμιο κινητο ειναι ειδικα με το Ois στην καμερα...αν και στα λεφτα αυτα λογω επεξεργαστη....ετσι και ετσι καλυτερα να περιμενεις να πεσει λιγο. Τωρα το θεμα Κινας τι να σου πω, θεωρω το banggood απο τα πιο αξιοπιστα εκει εξω αυτη τη στιγμη, εχω αγορασει αρκετα πραγματα χωρις να εχω προσωπικα ποτε καποιο θεμα. Βεβαια στραβα συμβαινουν, παντα υπαρχει ενα ρισκο. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2018 από darksoul93
Diskimpex Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Kινητο χωρις να το δειτε απο κοντα εχει ρισκο .Τι σας αρεσει και βολευει Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2018 από Diskimpex
ardi21 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, darksoul93 είπε Αμα το εχεις τσεκαρει ενταξει. Τιμιο κινητο ειναι ειδικα με το Ois στην καμερα...αν και στα λεφτα αυτα λογω επεξεργαστη....ετσι και ετσι καλυτερα να περιμενεις να πεσει λιγο. Τωρα το θεμα Κινας τι να σου πω, θεωρω το banggood απο τα πιο αξιοπιστα εκει εξω αυτη τη στιγμη, εχω αγορασει αρκετα πραγματα χωρις να εχω προσωπικα ποτε καποιο θεμα. Βεβαια στραβα συμβαινουν, παντα υπαρχει ενα ρισκο. Yπαρχει και το 5z με τον 845 αλλα εχει 570 αυτην την στιγμη. 130 ευρω πανω για καλυτερο επεξεργαστη (μονο αυτη ειναι η διαφορα) δεν θα εδινα με τιποτα, διοτι δεν θα μου κανει καποια διαφορα στην καθημερινοτητα μου. Παιχνιδια δεν παιζω σχεδον ποτε. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2018 από ardi21
darksoul93 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, ardi21 είπε Yπαρχει και το 5z με τον 845 αλλα εχει 570 αυτην την στιγμη. 130 ευρω πανω για καλυτερο επεξεργαστη (μονο αυτη ειναι η διαφορα) δεν θα εδινα με τιποτα, διοτι δεν θα μου κανει καποια διαφορα στην καθημερινοτητα μου. Παιχνιδια δεν παιζω σχεδον ποτε. Μια χαρα συσκευες ειναι θυμαμαι απο τα πρωτα Zenfone ηταν αρκετα τιμια απλα ειναι αυτο οτι ζητανε πολλα χρηματα οταν πρωτοβγαινουν. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2018 από darksoul93
saruman123 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 4 ώρες πριν, ardi21 είπε Κοιταω για συσκευη αυτον τον καιρο διοτι ισως αγορασω καποια. Απο οσες εχω δει το Asus Zenfone 5 μου εχει κανει την μεγαλυτερη εντυπωση και απορω γιατι δεν εχει "διαφημιστει" τοσο. Αυτην την στιγμη στο bangood εχει 430 ευρω και υποθετω πως θα πεσει και αλλο οταν κυκλοφορησει. Στην ουσια εχει τα παντα εκτος απο ασυρματη φορτιση και αδιαβροχοποιηση. Μονο εμενα μου φαινεται πολυ καλη περιπτωση? Με 485€ πάρε από το Banggood το Huawei Mate 10 που έχει τα πάντα και είσαι άρχοντας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα