nek4d Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, altctrldel είπε Την ίδια πορεία είχε και ένα σκουπάκι LIDL μπαταριών λιθίου που είχα. Μετά από ένα 6μηνο η λειτουργία του ήταν προβληματική και τελικά αντικαταστάθηκε εντός εγγύησης με παλαιότερο μοντέλο NiMH το οποίο είναι μετριότατο σε απόδοση. Το εχουν κανει επιστημη, γιατι συμβαινει σε πολλα προιοντα τους, λες και τα σχεδιαζουν για να τα φτυσουν στο τελος της εγγυησης και μετα να πρεπει να ξαναγορασεις. Και εντος εγγυησης να χαλασει, λιγοι ειναι οι επιμελεις που κρατανε τις αποδειξεις για να τα πανε πισω. Προτιμουσα τα LIDL για πολλες προσφορες για χρονια και ειχα πολλα προιοντα τους. Καποια μερα βαρεθηκα απο τα χαλασμενα και σταματησα να τα προτιμαω και ησυχασα. Αλλα δεν συγχωρω τον ευατο μου οταν μου ελεγε η φιλη μου το γνωστο ρητο "Δεν ειμαι τοσο πλουσια για να παιρνω φθηνα πραγματα" και την κοροιδευα... ...επαθα και εμαθα... (Να μην παρεξηγηθω εως πολεμιος των LIDL, τουναντιον, ειμαι τακτικος πελατης τους ακομη και αγοραζω αρκετα αλλα προιοντα, εκτος εργαλειων/ηλεκτρικων/ηλεκτρονικων ειδων). 1
DownUNDERground Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Τελικά πάντως πριν αγοράσεις μικρές ηλεκτρικές συσκευές που δουλεύουν με μπαταρία, ένα από τα σημαντικότερα πράγματα είναι να δεις πόσο εύκολα μπορείς να τις αντικαταστήσεις μόνος σου όταν ξελιγωθούν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα