Hiddenite Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, Alex_gr είπε Να μη συγκρίνουμε επώνυμα Black&Decker με Lidl... Το σκουπάκι της προσφοράς είναι αυτό; Αυτό ακριβώς. 1
paiktaras69 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Yπάρχει λύση για την βιωσιμότητα των μπαταριών......το βγάζεις από ρεύμα μετά από 2-3 ώρες φόρτισης
MiJ16 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Με αφορμή την συγκεκριμένη προσφορά, μπήκα στον κόπο να ψάξω για αντικατάσταση μπαταριών σε ένα Black & Decker PV1205B, το οποίο έχει 10 μπαταρίες SC1500P. Αυτό απ' όσο έψαξα μεταφράζεται σε Sub-C μπαταρίες 1500mAh. Βρήκα λοιπόν από Κίνα το συγκεκριμένο πακέτο Αν όντως είναι κατάλληλες η μπαταρίες νομίζω αξίζει η δοκιμή για 13-14€, ελπίζοντας να γίνει το σκουπάκι σαν καινούριο.
maxdore217 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δεν πρόλαβε κάποιος από εδώ μέσα να το αγοράσει και έσκασε με την μια αβίαστα την 1η αξιολόγηση ''5 αστέρια '' χωρίς να έχει εικόνα πως τα πάει μελλοντικά ενώ έχει διαβάσει ότι όλα σιγά σιγά ψοφάνε ! Μπράβο και πάλι μπράβο.
zacharis1955 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 44 λεπτά πριν, maxdore217 είπε Δεν πρόλαβε κάποιος από εδώ μέσα να το αγοράσει και έσκασε με την μια αβίαστα την 1η αξιολόγηση ''5 αστέρια '' χωρίς να έχει εικόνα πως τα πάει μελλοντικά ενώ έχει διαβάσει ότι όλα σιγά σιγά ψοφάνε ! Μπράβο και πάλι μπράβο. Μιλάς με γρίφους γέροντα, σε χάνω...
DownUNDERground Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, MiJ16 είπε Με αφορμή την συγκεκριμένη προσφορά, μπήκα στον κόπο να ψάξω για αντικατάσταση μπαταριών σε ένα Black & Decker PV1205B, το οποίο έχει 10 μπαταρίες SC1500P. Αυτό απ' όσο έψαξα μεταφράζεται σε Sub-C μπαταρίες 1500mAh. Βρήκα λοιπόν από Κίνα το συγκεκριμένο πακέτο Αν όντως είναι κατάλληλες η μπαταρίες νομίζω αξίζει η δοκιμή για 13-14€, ελπίζοντας να γίνει το σκουπάκι σαν καινούριο. Πιθανότερο σενάριο για μπαταρίες η μη αποστολή από τον πωλητή ή η κατάσχεση στο τελωνείο όπως έχουν γίνει τα πράγματα. Δες από Ευρώπη μόνο αν δε θες να ρισκάρεις. 1
BELL Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Εμένα μια χαρά στάλθηκαν από AliExpress οι μπαταρίες
stelios18120 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Στάλθηκαν... Κάτσε να έρθουν Ελλάδα και βλέπουμε... 1
maxdore217 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, zacharis1955 είπε Μιλάς με γρίφους γέροντα, σε χάνω... '' Skroutz ''
dionysg Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, MiJ16 είπε Με αφορμή την συγκεκριμένη προσφορά, μπήκα στον κόπο να ψάξω για αντικατάσταση μπαταριών σε ένα Black & Decker PV1205B, το οποίο έχει 10 μπαταρίες SC1500P. Αυτό απ' όσο έψαξα μεταφράζεται σε Sub-C μπαταρίες 1500mAh. Βρήκα λοιπόν από Κίνα το συγκεκριμένο πακέτο Αν όντως είναι κατάλληλες η μπαταρίες νομίζω αξίζει η δοκιμή για 13-14€, ελπίζοντας να γίνει το σκουπάκι σαν καινούριο. Εχω παρει και εγω μια 8αδα αλλα πρασινες (1200-1500 mah δεν θυμαμαι) απο αυτον τον πωλητη. Ηρθαν κανονικα, τις εβαλα σε σκουπακι ποσο θα αντεξουν δεν γνωριζω. Κραταω μικρο καλαθι παντως Υγ 1000 κυκλους φορτισης αποφορτισης? χαχαχαχα καλο Επεξ/σία 7 Απριλίου 2018 από dionysg 1
BELL Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, stelios18120 είπε Στάλθηκαν... Κάτσε να έρθουν Ελλάδα και βλέπουμε... Όχι μόνο τις είδα αλλά τις έβαλα και στο σκουπακι
nek4d Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Παντως εχω 2 αχρηστα παλια σκουπακια LIDL, μετα απο καναδυο χρονια τα εφτυσαν οι μπαταριες τους, παρα την ελαχιστη χρηση, λιθιου υποτιθεται, π@π@ρια. 20 ή 23 ευρω εκαστο ειχαν αγοραστει σε προσφορα..., πεταμενα λεφτα. Ουτε για πλακα δεν ξαναγοραζω σκουπακι LIDL, ακομη και αν βγαλουν βελτιωμενο μοντελο, σε προσφορα 5 ευρω! Οποιος θελει να παιξει με τις μπαταριες τους, τα χαριζω, ειμαι Σαντορινη. Μπορει να εχω πεταξει ηδη το ενα, ουτε που θυμαμαι, αλλα καπου εχω κρατησει το αλλο. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2018 από nek4d 1
hpdra Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Πραγματικά ό,τι εργαλείο έχω πάρει από Lidl τα έφτυσε συντομότατα. Και πήρα περισσότερα απ' ότι μου έλεγε η κρίση μου, γιατί τα παίνευαν όλοι. Λάθος μου.
Heybro Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Έχω και εγώ το σκουπακι του lidl στα 22 ευρώ εδώ και 5 6 μήνες και πραγματικά είναι κορυφαίο. Ελαφρύ τραβάει τα πάντα σκουπίζεις άνετα όλο το σπίτι και η μπαταρία πολύ μεγάλη. Τώρα πως θα είναι σε 2 3 χρόνια δεν ξέρω. Πάντως για αυτά που προσφέρει είναι τσάμπα. Παλιότερα είχαμε πάρει hoover 85 ευρώ άχρηστο βγήκε από την πρώτη μέρα 10 κιλά ασήκωτο και η μπαταρία λίγα λεπτά. Πεταμένα χρήματα.
altctrldel Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Στις 8/4/2018 στις 8:20 ΜΜ, nek4d είπε Παντως εχω 2 αχρηστα παλια σκουπακια LIDL, μετα απο καναδυο χρονια τα εφτυσαν οι μπαταριες τους, παρα την ελαχιστη χρηση, λιθιου υποτιθεται, π@π@ρια. 20 ή 23 ευρω εκαστο ειχαν αγοραστει σε προσφορα..., πεταμενα λεφτα. Ουτε για πλακα δεν ξαναγοραζω σκουπακι LIDL, ακομη και αν βγαλουν βελτιωμενο μοντελο, σε προσφορα 5 ευρω! Οποιος θελει να παιξει με τις μπαταριες τους, τα χαριζω, ειμαι Σαντορινη. Μπορει να εχω πεταξει ηδη το ενα, ουτε που θυμαμαι, αλλα καπου εχω κρατησει το αλλο. Την ίδια πορεία είχε και ένα σκουπάκι LIDL μπαταριών λιθίου που είχα. Μετά από ένα 6μηνο η λειτουργία του ήταν προβληματική και τελικά αντικαταστάθηκε εντός εγγύησης με παλαιότερο μοντέλο NiMH το οποίο είναι μετριότατο σε απόδοση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα