Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, radeon9700 είπε

Δεν ξέρω για πιο λόγο αλλα για παράδοση εντός αττικής μου έβγαλε μεταφορικά 10 euro !!! ενώ θα έπρεπε 5 euro.

Πας σε κάποιο Praktiker και το παραλαμβάνεις...

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εάν χεις την δυνατότητα ναι εάν όχι γιατί όλοι δεν μπορούν για διαφορους λόγους τότε είναι 10 euro μεταφορικά πράγμα που το κάνει ασύμφορο χωρια την κοροϊδία που θα σου ρθει με μεταφορική για λόγο που αυτοί ξέρουν και όχι με κούριερ.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Lefteris235 είπε

Εγώ πάντως πήρα αυτό: https://www.skroutz.gr/s/4739886/Black-Decker-Lithium-Ion-Dustbuster-Pivot-PV1820L.html

και τα σπάει. Σχεδόν σαν ηλεκτρική σκούπα ρουφάει και δεν πέφτει η απόδοση, ενώ η μπαταρία είναι Ιόντως Λιθίου και άρα δεν φορτίζει συνέχεια...

Το είχα αυτό και σε 3 χρόνια παπαλα η μπαταρία.

Ότι καλύτερο σε απόδοση αλλά δεν θα το ξαναγοραζα.

Δημοσ.

Παιδιά μην πετάτε σκουπάκια αλλάξτε τις μπαταρίες, ή δώστε να σας στις αλλάξουν. Εάν εξαιρέσουμε αυτήν την αδυναμία είναι αθάνατα

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, moure είπε

Το είχα αυτό και σε 3 χρόνια παπαλα η μπαταρία.

Ότι καλύτερο σε απόδοση αλλά δεν θα το ξαναγοραζα.

Αλλάζει το battery pack του κανονικά.

Δημοσ.

σε γενικες γραμμες οτιδηποτε κατω απο 12V ειναι αδυναμο ,

εχω το Black&Decker 18V pv1805n το παλιο με απλες μπαταριες οχι λιθιου που εχουν τα νεα μοντελα  , οι μπαταριες τα επαιξαν σε 2 χρονια λογο οτι τις ξεφορτιζα πληρως , βλακεια μου νομιζα οτι ετσι επρεπε , τελικα πηγα στο καταστημα μου ειπαν οτι η εγγυση των μπαταριων ειναι 6μηνες το οποιο αναφεροταν μεσα στην εγγυηση ,  αλλα τελικα το εστειλαν στην αντιπροσωπεια τις αλλαξαν χωρις χρεωση  και τις εχω 7 χρονια , συνολο 9χρονια , σκυλι,  ρουφαει σαν σκουπα ηλεκτρικη , οταν θα χαλασει παλι θα παρω Black&Decker 18V και ας κανει 100€

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, BELL είπε

Ε καλά δεν σου είπε κανείς να πάρεις Energizer. Υπάρχουν και ποιοτικές κινέζικες :)

Η σύνθεση των μπαταριών για σκουπάκια και εργαλεία μπαταρίας (π.χ. δραπανοκατσάβιδα) είναι διαφορετική (lithium manganese) από τις κλασσικές λιθίου κοβαλτίου. Το θετικό τους είναι πως επιτρέπουν πολύ υψηλούς ρυθμούς αποφόρτισης (C rate).

Προσθέστε τον όρο "high drain" στις αναζητήσεις σας και καλό θα είναι να μπορεί η μπαταρία να δίνει συνεχόμενη ένταση αποφόρτισης τουλάχιστο 20Α. π.χ. https://www.ebay.com/itm/18650-20A-high-drain-Battery-tabs-INR18650-30Q-3-7v-3000mAh-Li-Ion-rechargeable/322844632530?hash=item4b2b0a25d2:g:J2wAAOSw9idZ7s9V

Το παραπάνω Link είναι παράδειγμα. Δεν έχω αγοράσει, δεν ξέρω την ποιότητα.

Επεξ/σία από kamui
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χρησιμοποιουν τις κλασσικες μπαταριες 18650 που συνανταμε  και στα ηλεκτρονικα τσιγαρα . Καλες ειναι samsung 30Q, sony VTC5/6, lg HG2 κλπ.  Παντως δεν νομιζω τα 6-12v-18v μοτερακια να τραβανε πανω απο αντε 6 -8 amp που ενα battery pack 4/6/8  διαχειριζεται ευκολα ακομα και αν αποτελειτε απο "απλα"  στοιχεια οπως αυτο  με max drain 6.7 που αναφερει.

Μιας και ειχα φορτιστη και μπαταριες (NCR18650B 4ετιας πεσμενες σε αποδοση) απο το ηλεκτρονικο και το σκουπακι ενα izzy dusty 7,2v ειχε χωρο για μπαταρια μολυβδου εφτιαξα ενα battery pack 4 στοιχειων 2s2p 7,2v με 2 holder. Δεν ηθελα να να μπλεξω με bms και ιστοριες.  Δεν εχει αποδοση σκουπας απο την φυση του αλλα με τα amp που δινουν οι μπαταριες ειναι παρα πολυ καλο 

Επεξ/σία από dionysg
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά το αγόρασα (αυτό της προσφοράς, η οποία τρέχει ακόμα) και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Λίγο πιο θορυβώδες απ' όσο θα ήθελα, αλλά πολύ αποδοτικό για την κατηγορία του. Good! :D:D

Επεξ/σία από hpdra
Δημοσ.

Αν χρησιμοποιούσαν και τα σκουπάκια 18650 καλά θα ήταν.Η προηγούμενη γενιά Dustbuster της Black&Decker χρησιμοποιούσε  sub-C 1.2V σε βάση που παίρνει μόνο τέτοια στοιχεία.Οι καλές μπαταρίες,ειδικά αν χρειάζεσαι 6 για σκουπάκι 7.2V κοστίζουν παραπάνω από το να το αγοράσεις καινούριο.

• Like 1
Δημοσ.

Να επισημανω οτι το αλλο σαββατο το lidl βγαζει το σκουπακι του ιδιας χωρητικοτητας λιθιου στα 20 ευρω με 3 χρονια εγγυηση.

• Thanks 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, louben είπε

Να επισημανω οτι το αλλο σαββατο το lidl βγαζει το σκουπακι του ιδιας χωρητικοτητας λιθιου στα 20 ευρω με 3 χρονια εγγυηση.

Αξίζει; Είναι δυνατό;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...