Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα πιστωτικό 90 ευρώ από e-shop και θα ήθελα να αγοράσω ένα gaming mouse + keyboard.

Αυτή την στιγμή έχω ένα Natec Fury Hunter σε συνδυασμό με Microsoft Sculpt Keyboard.

Να αγοράσω μόνο ποντίκι και να κρατήσω το πληκτρολόγιο που με βολεύει και δεν κουράζονται τα χέρια μου, ή να δώσω 90 (ή και 10-20 ευρώ έξτρα) ώστε να τα αλλάξω και τα δύο;

Αυτή την στιγμή τον χρόνο μου τον τρώει το PUBG (και νομίζω πως αν αλλάξω mouse θα πάρω κανά kill χαχαχα) αλλά σε γενικές γραμμές ο ορίζοντας είναι FPS.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, radiohead είπε

Thanx για την πρόταση. Πήρα το G502 και ένα άλλο της ίδιας εταιρείας, το Genesis NKG-1072 RHOD 600 που ήταν σε προσφορά crazy sunday στο e-shop 10 ευρώ φτηνότερα από σκρουτζ.

Δημοσ.

Αυτό που πήρες δεν είναι μηχανικό όμως

40 λεπτά πριν, Jastonas είπε

Thanx για την πρόταση. Πήρα το G502 και ένα άλλο της ίδιας εταιρείας, το Genesis NKG-1072 RHOD 600 που ήταν σε προσφορά crazy sunday στο e-shop 10 ευρώ φτηνότερα από σκρουτζ.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, splanis είπε

Αυτό που πήρες δεν είναι μηχανικό όμως

Έχουν τόσο διαφορά τα μηχανικά; Τι κερδίζεις;

Δημοσ.

Για fps που λες έχουν τεράστια διαφορά ναι. Για το ποντίκι πήγαινε σε κάνα public-κοτσοβολο να δεις ποιο σε αρέσει από κοντά. Εμένα προσωπικά τα logitech εκτός του 403 δεν μ αρέσουν. Εγώ  λέω να ακυρώσεις την παραγγελία να πάρεις το CK104 αν υπάρχει στο eshop η το άλλο που σου πρότεινε ο radio παραπάνω 

2 λεπτά πριν, Jastonas είπε

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 28/3/2018 στις 8:31 ΜΜ, splanis είπε

Για fps που λες έχουν τεράστια διαφορά ναι. Για το ποντίκι πήγαινε σε κάνα public-κοτσοβολο να δεις ποιο σε αρέσει από κοντά. Εμένα προσωπικά τα logitech εκτός του 403 δεν μ αρέσουν. Εγώ  λέω να ακυρώσεις την παραγγελία να πάρεις το CK104 αν υπάρχει στο eshop η το άλλο που σου πρότεινε ο radio παραπάνω 

Γιατί όχι 403

Δημοσ.
Στις 28/3/2018 στις 8:29 ΜΜ, Jastonas είπε

Ότι έχουν διαφορά, έχουν. Αρκετά μεγάλη.

Το αν βέβαια ισχύει αυτή η τάση/μόδα/νοοτροπία ότι όλοι πρέπει να αγοράζουμε μηχανικά για κάθε περίσταση, είναι μεγάλο θέμα προς συζήτηση.

Καλορίζικα τα νέα σου περιφερειακά εύχομαι. B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...