atvelos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Υπάρχει εφαρμογή χωρίς root που να μπορώ να μεταφέρω όλες τις συνδέσεις και τους κωδικούς wifi που έιχα από το note 3 στο note 8?
NikosKallithea Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) MyPhoneExplorer Γραψε λάθος δεν μεταφέρει κωδικούς Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2018 από NikosKallithea
saruman123 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, atvelos είπε Υπάρχει εφαρμογή χωρίς root που να μπορώ να μεταφέρω όλες τις συνδέσεις και τους κωδικούς wifi που έιχα από το note 3 στο note 8? Για να βρεις τους κωδικούς χωρίς root ναι υπάρχει,αλλά για μεταφορά δεν νομίζω. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2018 από saruman123
kormos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 10 ώρες πριν, atvelos είπε Υπάρχει εφαρμογή χωρίς root που να μπορώ να μεταφέρω όλες τις συνδέσεις και τους κωδικούς wifi που έιχα από το note 3 στο note 8? Όχι...
chios Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 οι κωδικοί wifi (ιστορικό κλήσεων , sms) σε xiaomi μεταφέρονται αυτόματα από την μία συσκευή στην άλλη με το mi cloud , σε samsung δεν έχει κάποιο cloud για τα δεδομένα; (δεν είχα ούτε πρόκειται να πάρω ποτέ samsung και δεν γνωρίζω) μια ιδέα έδωσα.
kormos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Στις 29/3/2018 στις 5:57 ΜΜ, chios είπε οι κωδικοί wifi (ιστορικό κλήσεων , sms) σε xiaomi μεταφέρονται αυτόματα από την μία συσκευή στην άλλη με το mi cloud , σε samsung δεν έχει κάποιο cloud για τα δεδομένα; (δεν είχα ούτε πρόκειται να πάρω ποτέ samsung και δεν γνωρίζω) μια ιδέα έδωσα. Μόνο που η απορία είναι για Samsung και όχι Xiaomi.
atvelos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Στις 28/3/2018 στις 11:54 ΜΜ, saruman123 είπε Για να βρεις τους κωδικούς χωρίς root ναι υπάρχει,αλλά για μεταφορά δεν νομίζω. Με το smart switch της Samsung έχει μια επιλογή widi κάνει μια μεταφορά αλλά που το δοκιμάζω δεν δουλεύει. Πώς μπορώ έστω και να δω όλες τις συνδέσεις και τους κωδικούς από το παλιό να τους καταγράψω και να τους περάσω χειροκίνητα?
saruman123 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 4 ώρες πριν, atvelos είπε Με το smart switch της Samsung έχει μια επιλογή widi κάνει μια μεταφορά αλλά που το δοκιμάζω δεν δουλεύει. Πώς μπορώ έστω και να δω όλες τις συνδέσεις και τους κωδικούς από το παλιό να τους καταγράψω και να τους περάσω χειροκίνητα?
kormos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 26 λεπτά πριν, saruman123 είπε Το είχα δοκιμάσει με Samsung S6 edge (OS 7.0) και δεν υπήρχε κανένα αποτέλεσμα. Υπάρχει κάποιος άλλος που έχει κάνει επιτυχώς δοκιμή;
saruman123 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, kormos είπε Το είχα δοκιμάσει με Samsung S6 edge (OS 7.0) και δεν υπήρχε κανένα αποτέλεσμα. Υπάρχει κάποιος άλλος που έχει κάνει επιτυχώς δοκιμή; Εσύ το έχεις κάνει μια ,άλλη το έχουν κάνει πολλές φορές και πέτυχε. Δεν το λέω εγώ .....
kormos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 7 λεπτά πριν, saruman123 είπε Εσύ το έχεις κάνει μια ,άλλη το έχουν κάνει πολλές φορές και πέτυχε. Δεν το λέω εγώ ..... Η ερώτηση μου ήταν απλή και κατανοητή. Επειδή το έχεις αναρτήσει ρωτάω αν το έχεις κάνει ή απλά έκανες copy/paste τη διαδικασία...
saruman123 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 8 λεπτά πριν, kormos είπε Η ερώτηση μου ήταν απλή και κατανοητή. Επειδή το έχεις αναρτήσει ρωτάω αν το έχεις κάνει ή απλά έκανες copy/paste τη διαδικασία... Νομίζω απάντησα πιο πάνω.
kormos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, saruman123 είπε Εσύ το έχεις κάνει μια ,άλλη το έχουν κάνει πολλές φορές και πέτυχε. Δεν το λέω εγώ ..... 3 ώρες πριν, saruman123 είπε Νομίζω απάντησα πιο πάνω. Τη συγκεκριμένη στιγμή το παραθέτεις και ρωτάω σε προσωπικό επιπέδο αν το έχεις κάνει ή όχι. Η λογική απάντηση που θα μπορούσα να δω είναι ένα ναι ή ένα οχι... Και για να ρωτάω μάλλον τα παραπάνω δε με κάλυψαν...
saruman123 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kormos είπε Τη συγκεκριμένη στιγμή το παραθέτεις και ρωτάω σε προσωπικό επιπέδο αν το έχεις κάνει ή όχι. Η λογική απάντηση που θα μπορούσα να δω είναι ένα ναι ή ένα οχι... Και για να ρωτάω μάλλον τα παραπάνω δε με κάλυψαν... Αααα εντάξει,όχι δεν το έχω δοκιμάσει ,έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που έπιασα υπολογιστή(είμαστε και σε κάποια ηλικία)... Πάντως με βάση από άλλους που το έδωσα το έκαναν κανονικά(δεν ήμουν μπροστά). Νομίζω σε κάλυψα με το παραπάνω..... Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2018 από saruman123
kormos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, saruman123 είπε Αααα εντάξει,όχι δεν το έχω δοκιμάσει ,έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που έπιασα υπολογιστή... Πάντως με βάση από άλλους που το έδωσα το έκαναν κανονικά(δεν ήμουν μπροστά). Νομίζω σε κάλυψα με το παραπάνω..... Τώρα ναι , θενξ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα