Προς το περιεχόμενο

Gaming chairs] Genesis Nitro 770 black - red - blue - green 159€ @ Ε-shop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευτυχής κάτοχος και εγώ από εχθές! Πολύ ικανοποιημένος από την ποιότητα της.

Βέβαια αντιμετώπισα ένα πρόβλημα διότι έλειπαν κάτι κομμάτια από τη συσκευασια. Πήρα τηλέφωνο το eshop θεωρώ ότι δεν θα αντιμετωπίσω πρόβλημα αλλά οψόμεθα...

Υ.γ ευχαριστώ τον ts.

• Like 1
  • Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδες αν καποιος εχει δηλωσει την μαυρη για παραλαβη και αλλαξε γνωμη και δεν θελει να παραλαβει ας αφησει ενα μηνυμα να παραλαβω εγω :P 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, imdenq είπε

Παιδες αν καποιος εχει δηλωσει την μαυρη για παραλαβη και αλλαξε γνωμη και δεν θελει να παραλαβει ας αφησει ενα μηνυμα να παραλαβω εγω :P 

@imdenq έχεις pm.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν καταλαβαίνω πως δουλεύει το tilt.

Τράβηξα το λεβιέ προς τα έξω σύμφωνα με την ένδειξη FREE, αλλά όση δύναμη και να βάζω με την πλάτη προς τα πίσω δεν γίνεται τίποτα.

Εκτός αν θέλει παραπάνω δύναμη κάτι που μου φαίνεται παράξενο και δεν θέλω να το ρισκάρω...

Επεξ/σία από johnpap21
Δημοσ.

Έχει να κάνει με την "τάπα", αυτό το μεγάλο καπάκι με τις εγκοπές κάτω από την έδρα. Από default είναι στο σφιχτό, χαλάρωσέ το και θα παίζει κανονικά.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, gatakos είπε

Βέβαια αντιμετώπισα ένα πρόβλημα διότι έλειπαν κάτι κομμάτια από τη συσκευασια. Πήρα τηλέφωνο το eshop θεωρώ ότι δεν θα αντιμετωπίσω πρόβλημα αλλά οψόμεθα...

Τι έγινε τελικά; Έβγαλες άκρη;

6 λεπτά πριν, --b}{d-- είπε

Έχει να κάνει με την "τάπα", αυτό το μεγάλο καπάκι με τις εγκοπές κάτω από την έδρα. Από default είναι στο σφιχτό, χαλάρωσέ το και θα παίζει κανονικά.

Να 'σαι καλά αυτό ήταν! Το χαλάρωσα και είναι ok :)

Δημοσ.

Με πήρανε τηλέφωνο σήμερα (e-shop) και στην αρχή μου είπαν ότι από το σχεδιάγραμμα της καρεκλας που έχουν από τον προμηθευτή τους δεν λείπουν τα εν λόγω κομματια.. 

Του είπα να του στείλω φότο από το δικό μου σχεδιάγραμμα συν φότο απο τη καρεκλα συν φότο απο το κουτί που φαίνονται πεντακάθαρα ότι μου λείπουν τα πλαστικά που μπαίνουν στις λαμες. 

Το δέχθηκε, τις έστειλα,  με πήραν πίσω ότι δέχονται ότι έτσι είναι και ότι θα παραλάβω τα κομμάτια που μου λείπουν εντός 2 εργάσιμων. Οπότε ΛΟΓΙΚΑ τέλος καλό όλα καλά.

• Like 1
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ξεθαβω το θεμα μιας και εχουμε θεματακι.

Αγορασμενη στις 27/5 δεν εκλεισε ουτε 6 μηνες ζωης.

Μεσα καλοκαιριου πεθανε το αμορτισερ αλλα δεν εδωσα σημασια καθως ετσι κι αλλιως τη χρησιμοπιουσα στο ελαχιστο υψος. Εχθες το βραδυ διαπιστωσα και αυτα

IMG_20180918_081643.jpg.3fda09876c20b021441295c4f95d499e.jpg

IMG_20180918_081712.jpg.a890ebd1f9d0bf0cad72b67c78444890.jpg

απαραδεκτο... το 0.5mm μεταλικο πλαισιο κοπηκε στο σημειο ραφης...

Πριν πει καποιος κατι, η καρεκλα ειναι rated για 150κιλα, ειμαι 116...

Τη παω πισω σημερα, αλλα απο οτι βλεπω το eshop εχει ξεστοκαρει εδω και καιρο και δεν εχει ξαναφερει οποτε δεν ελπιζω σε πολλα. Ειμαι αναμεσα στο να ζητησω τα χρηαμτα μου πισω (χα καλο ε;) ή να δωσω λεφτα να παρω νεα βαση και αμορτισερ.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, panoc είπε

Μεσα καλοκαιριου πεθανε το αμορτισερ αλλα δεν εδωσα σημασια καθως ετσι κι αλλιως τη χρησιμοπιουσα στο ελαχιστο υψος. Εχθες το βραδυ διαπιστωσα και αυτα

Τη παω πισω σημερα, αλλα απο οτι βλεπω το eshop εχει ξεστοκαρει εδω και καιρο και δεν εχει ξαναφερει οποτε δεν ελπιζω σε πολλα. Ειμαι αναμεσα στο να ζητησω τα χρηαμτα μου πισω (χα καλο ε;) ή να δωσω λεφτα να παρω νεα βαση και αμορτισερ.

Βρισκεσαι εντος εγγυησης φιλος. Γιατι να ξοδεψεις χρηματα;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kostiger είπε

Βρισκεσαι εντος εγγυησης φιλος. Γιατι να ξοδεψεις χρηματα;

Δικιο εχεις αλλα μιλαμε για το eshop για προιον που δεν εχει αποθεμα ωστε να κανει αμεση αντιατασταση και οι αντιστοιχες που εχει εχουν 300+Ε και προβλεπω κανα μηνα να βγει ακρη το λιγοτερο. Θα παω σημερα γεματος ελπιδα και βλεπουμε.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, panoc είπε

Δικιο εχεις αλλα μιλαμε για το eshop για προιον που δεν εχει αποθεμα ωστε να κανει αμεση αντιατασταση και οι αντιστοιχες που εχει εχουν 300+Ε και προβλεπω κανα μηνα να βγει ακρη το λιγοτερο. Θα παω σημερα γεματος ελπιδα και βλεπουμε.

Αν δεν σε εξυπηρετησουν με ανταλλακτικά τα κομματια που εμφάνισαν το προβλημα, απαραιτητως θα πρεπει ειτε να σου αντικαταστήσουν την καρεκλα με νεα, ειτε να σου δωσουν πιστωση ισης αξιας με το κοστος αγορας..

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kostiger είπε

Αν δεν σε εξυπηρετησουν με ανταλλακτικά τα κομματια που εμφάνισαν το προβλημα, απαραιτητως θα πρεπει ειτε να σου αντικαταστήσουν την καρεκλα με νεα, ειτε να σου δωσουν πιστωση ισης αξιας με το κοστος αγορας..

Εγω προβλεπω πιστωτικο που μου ειναι αχρηστο 😛 Εαν δε μπορουν να να δωσουν ανταλλακτικα τοτε θελω τα χρηματα μου πισω να παρω αλλη απο αλλου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, panoc είπε

Τι ακριβως εκανες πανω σε αυτη την καρεκλα; :) Σιγουρα δεν χοροπηδουσες πανω;

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Zerg13 είπε

Τι ακριβως εκανες πανω σε αυτη την καρεκλα; :) Σιγουρα δεν χοροπηδουσες πανω;

Θελεις σιγουρα να απαντησει; 😎

Επεξ/σία από kostiger

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...