gatakos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Ευτυχής κάτοχος και εγώ από εχθές! Πολύ ικανοποιημένος από την ποιότητα της. Βέβαια αντιμετώπισα ένα πρόβλημα διότι έλειπαν κάτι κομμάτια από τη συσκευασια. Πήρα τηλέφωνο το eshop θεωρώ ότι δεν θα αντιμετωπίσω πρόβλημα αλλά οψόμεθα... Υ.γ ευχαριστώ τον ts. 1
FLIMIT Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Στα 151 το αδερφακι του eshop http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200988936&t=GENESIS NFG-0780 NITRO 770 (SX77) GAMING CHAIR BLACK/BLUE http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200988934 1
imdenq Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Παιδες αν καποιος εχει δηλωσει την μαυρη για παραλαβη και αλλαξε γνωμη και δεν θελει να παραλαβει ας αφησει ενα μηνυμα να παραλαβω εγω
Kenny McCormick Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, imdenq είπε Παιδες αν καποιος εχει δηλωσει την μαυρη για παραλαβη και αλλαξε γνωμη και δεν θελει να παραλαβει ας αφησει ενα μηνυμα να παραλαβω εγω @imdenq έχεις pm.
johnpap21 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν καταλαβαίνω πως δουλεύει το tilt. Τράβηξα το λεβιέ προς τα έξω σύμφωνα με την ένδειξη FREE, αλλά όση δύναμη και να βάζω με την πλάτη προς τα πίσω δεν γίνεται τίποτα. Εκτός αν θέλει παραπάνω δύναμη κάτι που μου φαίνεται παράξενο και δεν θέλω να το ρισκάρω... Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2018 από johnpap21
--b}{d-- Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Έχει να κάνει με την "τάπα", αυτό το μεγάλο καπάκι με τις εγκοπές κάτω από την έδρα. Από default είναι στο σφιχτό, χαλάρωσέ το και θα παίζει κανονικά.
johnpap21 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 11 ώρες πριν, gatakos είπε Βέβαια αντιμετώπισα ένα πρόβλημα διότι έλειπαν κάτι κομμάτια από τη συσκευασια. Πήρα τηλέφωνο το eshop θεωρώ ότι δεν θα αντιμετωπίσω πρόβλημα αλλά οψόμεθα... Τι έγινε τελικά; Έβγαλες άκρη; 6 λεπτά πριν, --b}{d-- είπε Έχει να κάνει με την "τάπα", αυτό το μεγάλο καπάκι με τις εγκοπές κάτω από την έδρα. Από default είναι στο σφιχτό, χαλάρωσέ το και θα παίζει κανονικά. Να 'σαι καλά αυτό ήταν! Το χαλάρωσα και είναι ok
gatakos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Με πήρανε τηλέφωνο σήμερα (e-shop) και στην αρχή μου είπαν ότι από το σχεδιάγραμμα της καρεκλας που έχουν από τον προμηθευτή τους δεν λείπουν τα εν λόγω κομματια.. Του είπα να του στείλω φότο από το δικό μου σχεδιάγραμμα συν φότο απο τη καρεκλα συν φότο απο το κουτί που φαίνονται πεντακάθαρα ότι μου λείπουν τα πλαστικά που μπαίνουν στις λαμες. Το δέχθηκε, τις έστειλα, με πήραν πίσω ότι δέχονται ότι έτσι είναι και ότι θα παραλάβω τα κομμάτια που μου λείπουν εντός 2 εργάσιμων. Οπότε ΛΟΓΙΚΑ τέλος καλό όλα καλά. 1
panoc Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Ξεθαβω το θεμα μιας και εχουμε θεματακι. Αγορασμενη στις 27/5 δεν εκλεισε ουτε 6 μηνες ζωης. Μεσα καλοκαιριου πεθανε το αμορτισερ αλλα δεν εδωσα σημασια καθως ετσι κι αλλιως τη χρησιμοπιουσα στο ελαχιστο υψος. Εχθες το βραδυ διαπιστωσα και αυτα απαραδεκτο... το 0.5mm μεταλικο πλαισιο κοπηκε στο σημειο ραφης... Πριν πει καποιος κατι, η καρεκλα ειναι rated για 150κιλα, ειμαι 116... Τη παω πισω σημερα, αλλα απο οτι βλεπω το eshop εχει ξεστοκαρει εδω και καιρο και δεν εχει ξαναφερει οποτε δεν ελπιζω σε πολλα. Ειμαι αναμεσα στο να ζητησω τα χρηαμτα μου πισω (χα καλο ε;) ή να δωσω λεφτα να παρω νεα βαση και αμορτισερ.
kostiger Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, panoc είπε Ξεθαβω το θεμα μιας και εχουμε θεματακι. Αγορασμενη στις 27/5 δεν εκλεισε ουτε 6 μηνες ζωης. Μεσα καλοκαιριου πεθανε το αμορτισερ αλλα δεν εδωσα σημασια καθως ετσι κι αλλιως τη χρησιμοπιουσα στο ελαχιστο υψος. Εχθες το βραδυ διαπιστωσα και αυτα απαραδεκτο... το 0.5mm μεταλικο πλαισιο κοπηκε στο σημειο ραφης... Πριν πει καποιος κατι, η καρεκλα ειναι rated για 150κιλα, ειμαι 116... Τη παω πισω σημερα, αλλα απο οτι βλεπω το eshop εχει ξεστοκαρει εδω και καιρο και δεν εχει ξαναφερει οποτε δεν ελπιζω σε πολλα. Ειμαι αναμεσα στο να ζητησω τα χρηαμτα μου πισω (χα καλο ε;) ή να δωσω λεφτα να παρω νεα βαση και αμορτισερ. Βρισκεσαι εντος εγγυησης φιλος. Γιατι να ξοδεψεις χρηματα;
panoc Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, kostiger είπε Βρισκεσαι εντος εγγυησης φιλος. Γιατι να ξοδεψεις χρηματα; Δικιο εχεις αλλα μιλαμε για το eshop για προιον που δεν εχει αποθεμα ωστε να κανει αμεση αντιατασταση και οι αντιστοιχες που εχει εχουν 300+Ε και προβλεπω κανα μηνα να βγει ακρη το λιγοτερο. Θα παω σημερα γεματος ελπιδα και βλεπουμε.
kostiger Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, panoc είπε Δικιο εχεις αλλα μιλαμε για το eshop για προιον που δεν εχει αποθεμα ωστε να κανει αμεση αντιατασταση και οι αντιστοιχες που εχει εχουν 300+Ε και προβλεπω κανα μηνα να βγει ακρη το λιγοτερο. Θα παω σημερα γεματος ελπιδα και βλεπουμε. Αν δεν σε εξυπηρετησουν με ανταλλακτικά τα κομματια που εμφάνισαν το προβλημα, απαραιτητως θα πρεπει ειτε να σου αντικαταστήσουν την καρεκλα με νεα, ειτε να σου δωσουν πιστωση ισης αξιας με το κοστος αγορας..
panoc Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, kostiger είπε Αν δεν σε εξυπηρετησουν με ανταλλακτικά τα κομματια που εμφάνισαν το προβλημα, απαραιτητως θα πρεπει ειτε να σου αντικαταστήσουν την καρεκλα με νεα, ειτε να σου δωσουν πιστωση ισης αξιας με το κοστος αγορας.. Εγω προβλεπω πιστωτικο που μου ειναι αχρηστο 😛 Εαν δε μπορουν να να δωσουν ανταλλακτικα τοτε θελω τα χρηματα μου πισω να παρω αλλη απο αλλου.
Zerg13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, panoc είπε Ξεθαβω το θεμα μιας και εχουμε θεματακι. Αγορασμενη στις 27/5 δεν εκλεισε ουτε 6 μηνες ζωης. Μεσα καλοκαιριου πεθανε το αμορτισερ αλλα δεν εδωσα σημασια καθως ετσι κι αλλιως τη χρησιμοπιουσα στο ελαχιστο υψος. Εχθες το βραδυ διαπιστωσα και αυτα απαραδεκτο... το 0.5mm μεταλικο πλαισιο κοπηκε στο σημειο ραφης... Πριν πει καποιος κατι, η καρεκλα ειναι rated για 150κιλα, ειμαι 116... Τη παω πισω σημερα, αλλα απο οτι βλεπω το eshop εχει ξεστοκαρει εδω και καιρο και δεν εχει ξαναφερει οποτε δεν ελπιζω σε πολλα. Ειμαι αναμεσα στο να ζητησω τα χρηαμτα μου πισω (χα καλο ε;) ή να δωσω λεφτα να παρω νεα βαση και αμορτισερ. Τι ακριβως εκανες πανω σε αυτη την καρεκλα; Σιγουρα δεν χοροπηδουσες πανω; Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2018 από Zerg13
kostiger Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Zerg13 είπε Τι ακριβως εκανες πανω σε αυτη την καρεκλα; Σιγουρα δεν χοροπηδουσες πανω; Θελεις σιγουρα να απαντησει; 😎 Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2018 από kostiger
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα