Προς το περιεχόμενο

Gaming chairs] Genesis Nitro 770 black - red - blue - green 159€ @ Ε-shop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και μιας και το ριξαμε στο tilting :P

Ποσο περιπου ειναι το tilt της 770? Δλδ αν εχουμε την πλατη ορθια στις 90 μοιρες (ή οσο βγαινει τελειως ορθια), αν κανουμε προς τα πισω, ποσο "ξαπλωνει"/γερνει προς τα πισω ολο το καθισμα?

Ελαχιστα (πχ μεχρι 10 μοιρες) ή πολυ παραπανω?

Επεξ/σία από Sebu
  • Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Off-topic: αν κάποιος πήρε την 550 σε μαυρη κ θέλει να πάει στην νέα ας στείλει ένα μήνυμα γιατί δεν την πρόλαβα 

On topic: καλές  προσφορές το eshop τελευταία.  Καλές περιπτώσεις κ οι δύο θεωρώ 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Sebu είπε

Και μιας και το ριξαμε στο tilting :P

Ποσο περιπου ειναι το tilt της 770? Δλδ αν εχουμε την πλατη ορθια στις 90 μοιρες (ή οσο βγαινει τελειως ορθια), αν κανουμε προς τα πισω, ποσο "ξαπλωνει"/γερνει προς τα πισω ολο το καθισμα?

Ελαχιστα (πχ μεχρι 10 μοιρες) ή πολυ παραπανω?

Δεν υπάρχει τρόπος να το μετρήσεις, Υπολογίζω σύμφωνα με την δικιά μου 10-15 μοίρες τουλάχιστον. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Ποια η διαφορά gaming χρήσης και απλής χρήσης;

Καμία.

Εάν σου αρέσει την παίρνεις τόσο απλά φίλε μου! :) 

Επειδη δεν ειμαι expert στις καρέκλες, ρωτάω γιατι διαβαζω για μαξιλαρακια στη μέση, tilt και τετοια...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, Sebu είπε

Μπα απλα οι περισσοτερες καρεκλες γραφειου είτε δεν το έχουν είτε το εχουν μεν αλλα ειναι τοσο απειροελαχιστη η κινηση του tilt που την αγνοεις. Συν του οτι δεν την ξερεις ως κινηση tilt της καρεκλας :P

Επειδη πήρα εχθες την 770 :P

αντιγραφω απο τα σχολια που εκανα στο θεμα της 550

-------------------------

Το μεγεθος μου ειναι 1.92 και 120 λιπαρα κιλα.

1. Ευτυχως που πηρα την 770 γιατι πραγματικα δε νομιζω να χωραγαν οι ωμοι μου στη 550.

2. Η εδρα ειναι αναπαυτικη και νορμαλ για το μηκος των ποδιων μου, ισως ειχε 5εκ μεγαλυτερο μηκος να ηταν καλυτερα, το πλατος της ειναι ομως οριακο για τον ευτραφη πισινο και γλουτους μου, θα το ηθελα σιγουρα λιγο μεγαλυτερο. Δεν ενοχλει και ηδη το συνηθισα.

3. Η πλατη πληρως αναπαυτικη αλλα σιγουρα δε με βολευει το μαξιλαρακι μεσης, το προσκεφαλο ομως ειναι ονειρο.

4. Ειχα συνηθισει σε μικροτερο υψος της εδρας απο το πατωμα απο τη προηγουμενη καρεκλα, αυτη ειναι στο ελαχιστο της 5εκ ψηλοτερη,  οποτε την εχω τερμα κατω. Σιγουρα ετσι οπως ειναι ειναι πιο ορθοπεδικη θεση καθως πλεον τα γονατα εχουν 90 μοιρες γωνια.

5. Το υφασμα και οι ραφες φαινονται καλης ποιοτητας αλλα θα δειξει ο χρονος ποσο θα αντεξουν το λιπος μου.

6. Η βαση μεταλικη, σχετικα στρατζαριστη νορμαλ ποιοτητα, οχι τιποτε το φοβερο, σιγουρα καλυτερο απο τις πλαστικες πουτ κυκλοφορουν. Οι ροδες ομως ειναι πραγματικα καλες, ειναι μεγαλες χωρις "λασποτηρα" ο οποιος μαζευει χνουδια και τριχες με το καιρο, κανοντατες πολυ καλες για κυληση σε μοκετα.

7. Η μονη παραφωνια ποιοτητας ειναι οτι ο μηχανισμος που κινει τη πλατη και ουσιαστικα τη στηριζει δουλευει μονο απο τη δεξια μερια. Η αλλη πλευρα εχει απλα ενα ελευθερο ελασμα για να κραταει τη πλατη σε οποια θεση την ορισει η δεξια μερια. Αυτο σημαινει οτι ολη η πιεση πηγαινει στο δεξιο μηχανισμο μονοπαντα και δε μοιραζεται. Το ποσο θα αντεξει θα δειξει.

-------------------------

Οσον αφορα το tilt εγω που ειμαι 1.92, εαν κατσω οπως πρεπει κανονικα (ορθοπεδικα που λεμε) δε μπορω να κανω tilt  απλα γιατι η εδρα ειναι πολυ ψηλα και τα καλαμια με τα μπουτια μου ειναι ακριβως ορθη γωνια. Για να μπορυσα απο την ιδια σταση να κανω tlit θα επρεπε να ειναι 5cm χαμηλοτερα η εδρα. Εαν γυρω τη πλατη οποτε και πεφτει βαρος πισω, ναι γινεται κανονικα tilt.

Ελπιζω να βοηθησα.

Επεξ/σία από panoc
  • Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, vadergr είπε

Επειδη δεν ειμαι expert στις καρέκλες, ρωτάω γιατι διαβαζω για μαξιλαρακια στη μέση, tilt και τετοια...

Δεν θα έχεις θέμα η καρέκλα είναι αναπαυτική και για τα χρήματά της άριστη. Δεν βρίσκεις κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα.

Το θέμα είναι να σου αρέσει εμφανισιακά. :) 

Δημοσ.

Και αν ειναι πολυ μεγαλη για το σωματοτυπο σου οποτε μπορεις να πας στην πιο μικρη 550 (αν δεν σε ενοχλουν οι δερματίνες) στα πλαινα.

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, FLIMIT είπε

Καλησπερα παιδες....1.86 με 85 κιλα ποια προτινετε? την 550 ή την 770?

Και οι δύο σου κάνουν μια χαρά. Όποια σου αρέσει περισσότερο.

• Like 1
Δημοσ.

Μπορει καποιος που παρελαβε να μας πει το ελαχιστο υψος απο το εδαφος μεχρι τα στηριγματα στα χερια εχοντας την καρεκλα τερμα κατω και τα χερια οσο πιο χαμηλα γινεται...για να δω να χωραει να την βαζω κατω απο το γραφειο μου μερικως?...ευχαριστω πολυ

Genesis_Nitro550_1000x700px_10of31.png

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, FLIMIT είπε

Μπορει καποιος που παρελαβε να μας πει το ελαχιστο υψος απο το εδαφος μεχρι τα στηριγματα στα χερια εχοντας την καρεκλα τερμα κατω και τα χερια οσο πιο χαμηλα γινεται...για να δω να χωραει να την βαζω κατω απο το γραφειο μου μερικως?...ευχαριστω πολυ

Genesis_Nitro550_1000x700px_10of31.png

62 εκ ειναι.

• Thanks 1
Δημοσ.

Στο ιντερνετ καφε μου εχω τις 550 αρκετο καιρο , μεχρι ωρας εχουν αφησει πολυ καλες εντυπωσεις σε θεμα ανθεκτικοτητας.Εχω πελατη που ειναι γυρω στα 150 κιλα ισως και παραπανω και βολευεται στην καρεκλα (αν και η καρδια μου τρεμει μεχρι να φυγει).Εγω προσωπικα ειμαι 1.88 και 82 κιλα και εχω να πω οτι η καρεκλα δεν εχει να ζηλεψει τιποτα σε dxracer  που εχω κατσει.Το μονο που δεν βολευει εμενα και αρκετους πελατες ειναι το μαξιλαρακι που εχει στο κεφαλι (το οποιο βγαινει) και επισης περιττο ειναι η κλιση που εχει και οριζοντιώνεται

Αν μπορω να βοηθησω καποιον υποψηφιο αγοραστη ειμαι στην διαθεση σας

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, lionheart75 είπε

Προφανώς και οι δύο δεν καταλάβαμε καλά.

Λοιπόν η πλάτη κινείται αυτόνομα σε όποια γωνία θέλεις με τον μοχλό δεξιά όπως αναφέρω παραπάνω. Η κίνηση είναι αυτόνομη απο την έδρα και μένει σταθερή σε όποια θέση θέλεις. 

Η έδρα + την πλάτη όμως μπορεί να κινηθεί σαν ένα κομμάτι και να ξαπλώσει ελαφρά προς τα πίσω. Αυτή όμως η ελαφρά μετακίνηση - ξάπλωμα προς τα πίσω δεν μπορεί να κλειδωθεί σε κάποια επιθυμητή θέση. Λειτουργεί σαν relax όπως και σε άλλες καρέκλες γραφείου.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός. 

Παντως αυτό είναι σημαντικό μείον που δεν κλειδώνει στην  ανάκληση εδρας+πλάτης. Την πήρα τελικά (δεν την εχω συναρμολογησει ακομα) έχοντας διαβάσει το σχόλιο σου αλλα αυτή η ελλειψη μπορει να είναι deal breaker για κάποιον. Τα γραφες που τα γραφες, δεν συμπληρωνες και αυτη την ελλειψη για τους αδαεις; :P Στο γραφείο έχουμε μια που κλειδώνει σε καλό σημείο ("μπάίνεις" απο κάτω από το γραφείο) και σε ξεκουραζει αυτη η σταση.

Επεξ/σία από runner69
Δημοσ.
6 ώρες πριν, runner69 είπε

Παντως αυτό είναι σημαντικό μείον που δεν κλειδώνει στην  ανάκληση εδρας+πλάτης. Την πήρα τελικά (δεν την εχω συναρμολογησει ακομα) έχοντας διαβάσει το σχόλιο σου αλλα αυτή η ελλειψη μπορει να είναι deal breaker για κάποιον. Τα γραφες που τα γραφες, δεν συμπληρωνες και αυτη την ελλειψη για τους αδαεις; :P Στο γραφείο έχουμε μια που κλειδώνει σε καλό σημείο ("μπάίνεις" απο κάτω από το γραφείο) και σε ξεκουραζει αυτη η σταση.

Τέτοιες ρυθμίσεις έχουν πιο ακριβές καρέκλες γραφείου. 

11 ώρες πριν, astakos7 είπε

Στο ιντερνετ καφε μου εχω τις 550 αρκετο καιρο , μεχρι ωρας εχουν αφησει πολυ καλες εντυπωσεις σε θεμα ανθεκτικοτητας.Εχω πελατη που ειναι γυρω στα 150 κιλα ισως και παραπανω και βολευεται στην καρεκλα (αν και η καρδια μου τρεμει μεχρι να φυγει).Εγω προσωπικα ειμαι 1.88 και 82 κιλα και εχω να πω οτι η καρεκλα δεν εχει να ζηλεψει τιποτα σε dxracer  που εχω κατσει.Το μονο που δεν βολευει εμενα και αρκετους πελατες ειναι το μαξιλαρακι που εχει στο κεφαλι (το οποιο βγαινει) και επισης περιττο ειναι η κλιση που εχει και οριζοντιώνεται

Αν μπορω να βοηθησω καποιον υποψηφιο αγοραστη ειμαι στην διαθεση σας

Πολύ καλό feedback για τις καρέκλες. 

Εγώ σήμερα θα παραλάβω την 770. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...