Προς το περιεχόμενο

Gaming chairs] Genesis Nitro 770 black - red - blue - green 159€ @ Ε-shop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραία μένω στην 550, με βοήθησες πολύ lion ευχαριστώ. Είμαι 1.70 70 κιλά οπότε ευχαριστώ κ πάλι για την βοήθεια παιδια!! Καλά αραλικια!!

• Like 1
  • Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kostiger είπε

Εγω αν ειχα τις διαστασεις σου θα ημουν με τα burger ενδοφλεβιως, ποια NITRO 550; :P

Άστο ο καημός της μάνας μου είμαι... :lol: Πάντως αισθητικά μου αρέσει περισσότερο η 770, μοιάζει περισσότερο πρέμιουμ...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι να σου πω ο πωλητης του eshop μου ειπε οτι ειναι πλαστικη οποτε δεν το ρισκαρω

Επεξ/σία από keravnos21
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, JohNickZ είπε

Ωραία μένω στην 550, με βοήθησες πολύ lion ευχαριστώ. Είμαι 1.70 70 κιλά οπότε ευχαριστώ κ πάλι για την βοήθεια παιδια!! Καλά αραλικια!!

Θα σου ήταν μεγάλη η 770, ήδη στις διαστάσεις σου θα σου είναι πολύ άνετη η 550. 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Όχι δεν κλειδώνει το tilt εκεί που θέλεις, παίζει σε ελεύθερο Mode όπως σωστά αναφέρεις και συμβαίνει στις περισσότερες.

Αν κλείδωνε θα το είχα παρατηρήσει. 

Η πλάτη λειτουργεί όπως ακριβώς στα καθίσματα αυτοκινήτου. Έχει μοχλό δεξιά με σκάλες και ρυθμίζεις εσύ την κλήση. Φτάνει μέχρι 180 μοίρες περίπου, πλήρη ανάκληση δηλαδή. 

Οπα αυτο ειναι μειον ομως. Ή εγω δεν καταλαβα σωστα τα γραφομενα σου.

Αν το τιλτ δεν κλειδωνει τοτε πως ρυθμιζεις εσυ την κλιση? Θα επρεπε να ειναι απλα on/off δλδ ασφαλιζω/απασφαλιζω. Ετσι και το απασφαλισω η πλατη θα επρεπε να πηγαινει τοσο πισω οσο την εσπρωχνε ο κορμος μου. Και οχι πχ να μπορεσω να την βαλω στις 100 μοιρε κλιση και να μεινει εκει ανεξαρτητα του αν θα σηκωθω ή οχι.

Εμενα αυτο με ενδιαφερει περισσοτερο απο ολα. Δλδ αν την θελω την πλατη τελειως ορθια να μενει εκει, αν την θελω στις 40 μοιρες να μεινει εκει κ.ο.κ. ανεξαρτητως της πιεσης που ασκει ο κορμος μου στην πλατη και αν θα σηκωθω ή οχι , η πλατη να μενει κλειδωμενη στη ρυθμιση που εχω διαλεξει.

Το κανει αυτο η 550 ή η 770?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, keravnos21 είπε

Τι να σου πω ο πωλητης του eshop μου ειπε οτι ειναι πλαστικη οποτε δεν το ρισκαρω

Ο πωλητής δεν ήξερε την τύφλα του.

Διάβασε εδώ, αγγλικά θεωρώ πώς ξέρεις:

http://genesis-zone.com/en/product/nitro770-gaming-chair/

"The structure of the Nitro 770 was made with high-quality, durable metal. The chassis made with that material guarantees high resistance to damages and ensures long years of operation."

6 λεπτά πριν, Sebu είπε

Οπα αυτο ειναι μειον ομως. Ή εγω δεν καταλαβα σωστα τα γραφομενα σου.

Αν το τιλτ δεν κλειδωνει τοτε πως ρυθμιζεις εσυ την κλιση? Θα επρεπε να ειναι απλα on/off δλδ ασφαλιζω/απασφαλιζω. Ετσι και το απασφαλισω η πλατη θα επρεπε να πηγαινει τοσο πισω οσο την εσπρωχνε ο κορμος μου. Και οχι πχ να μπορεσω να την βαλω στις 100 μοιρε κλιση και να μεινει εκει ανεξαρτητα του αν θα σηκωθω ή οχι.

Εμενα αυτο με ενδιαφερει περισσοτερο απο ολα. Δλδ αν την θελω την πλατη τελειως ορθια να μενει εκει, αν την θελω στις 40 μοιρες να μεινει εκει κ.ο.κ. ανεξαρτητως της πιεσης που ασκει ο κορμος μου στην πλατη και αν θα σηκωθω ή οχι , η πλατη να μενει κλειδωμενη στη ρυθμιση που εχω διαλεξει.

Το κανει αυτο η 550 ή η 770?

Προφανώς και οι δύο δεν καταλάβαμε καλά.

Λοιπόν η πλάτη κινείται αυτόνομα σε όποια γωνία θέλεις με τον μοχλό δεξιά όπως αναφέρω παραπάνω. Η κίνηση είναι αυτόνομη απο την έδρα και μένει σταθερή σε όποια θέση θέλεις. 

Η έδρα + την πλάτη όμως μπορεί να κινηθεί σαν ένα κομμάτι και να ξαπλώσει ελαφρά προς τα πίσω. Αυτή όμως η ελαφρά μετακίνηση - ξάπλωμα προς τα πίσω δεν μπορεί να κλειδωθεί σε κάποια επιθυμητή θέση. Λειτουργεί σαν relax όπως και σε άλλες καρέκλες γραφείου.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός. 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Λοιπόν η πλάτη κινείται αυτόνομα σε όποια γωνία θέλεις με τον μοχλό δεξιά όπως αναφέρω παραπάνω. Η κίνηση είναι αυτόνομη απο την έδρα.

Η έδρα + την πλάτη όμως μπορεί να κινηθεί σαν ένα κομμάτι και να ξαπλώσει ελαφρά προς τα πίσω. Αυτή όμως η ελαφρά μετακίνηση - ξάπλωμα προς τα πίσω δεν μπορεί να κλειδωθεί σε κάποια επιθυμητή θέση. Λειτουργεί σαν relax όπως και σε άλλες καρέκλες γραφείου.

Δηλαδή δεν κλειδώνει κάπου σταθερά πχ στις 30 μοίρες αλλά στέκεται αναλόγως της πίεσης που τις ασκείς αν γύρεις προς τα πίσω, σωστά;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

"The structure of the Nitro 770 was made with high-quality, durable metal. The chassis made with that material guarantees high resistance to damages and ensures long years of operation."

Λοιπόν η πλάτη κινείται αυτόνομα σε όποια γωνία θέλεις με τον μοχλό δεξιά όπως αναφέρω παραπάνω. Η κίνηση είναι αυτόνομη απο την έδρα και μένει σταθερή σε όποια θέση θέλεις. 

Ναι :D

Εσυ ως tilt αναφεροσουν στην μικρη συνολικη ανακλιση ολου του καθισματος οταν κανεις ελαφρως προς τα πισω πως ειναι περισσοτερο relax οπως αναφερεις (σαν μικρη αναρτηση).

Εγω αντιλαμβανομουν ως tilt την κλιση μονο της πλατης και φοβομουν οτι ειναι μονοκομματη χωρις δυνατοτητα κλειδωματος. Εφοσον η πλατη μπορει να κλειδωσει σε οποια θεση θες εσυ σουπερ.

Κατι τελευταιο, τα μαξιλαρακια ξερεις αν ειναι βολικα στη χρηση? Της μεσης πχ παρεχει καλη στηριξη ή σε σπρωχνει πρακτικα εκτος καθισματος? (γιατι εχει ενα ογκο οπως και να το κανουμε)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Kenny McCormick είπε

Δηλαδή δεν κλειδώνει κάπου σταθερά πχ στις 30 μοίρες αλλά στέκεται αναλόγως της πίεσης που τις ασκείς αν γύρεις προς τα πίσω, σωστά;

Ρε παιδιά γιατί δεν καταλαβαίνετε; :P

Η πλάτη ξαπλώνει με τον μοχλό σε όποια θέση θέλεις, μέχρι και 180 μοίρες. Εκεί μένει σταθερή όσο θέλεις. Όπως ακριβώς στα αυτοκίνητα.

Αυτό που δεν μένει σταθερό είναι το relax δηλαδή η κίνηση της έδρας μαζί με την πλάτη προς τα πίσω όπως κάνουν οι περισσότερες καρέκλες γραφείου.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, lionheart75 είπε

Ρε παιδιά γιατί δεν καταλαβαίνετε; :P

Θα ειμαι η πρωτη τους φορα μαλλον :P

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Kenny McCormick είπε

Οχι η πλατη κλειδωνει οπου θες (απο οτι καταλαβα).

Απλα η πλατη μαζι με την εδρα (το συνολο της καρεκλας δλδ) οταν κανεις ελαφρα προς τα πισω, θα γερνει λιγο αυτοματα

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Sebu είπε

Ναι :D

Εσυ ως tilt αναφεροσουν στην μικρη συνολικη ανακλιση ολου του καθισματος οταν κανεις ελαφρως προς τα πισω πως ειναι περισσοτερο relax οπως αναφερεις (σαν μικρη αναρτηση).

Εγω αντιλαμβανομουν ως tilt την κλιση μονο της πλατης και φοβομουν οτι ειναι μονοκομματη χωρις δυνατοτητα κλειδωματος. Εφοσον η πλατη μπορει να κλειδωσει σε οποια θεση θες εσυ σουπερ.

Κατι τελευταιο, τα μαξιλαρακια ξερεις αν ειναι βολικα στη χρηση? Της μεσης πχ παρεχει καλη στηριξη ή σε σπρωχνει πρακτικα εκτος καθισματος? (γιατι εχει ενα ογκο οπως και να το κανουμε)

Ακριβώς αυτό

Τα μαξιλαράκια δεν με βόλεψαν. Της μέσης το έχω αφαιρέσει, μόνο του αυχένα κράτησα. Αλλά και χωρίς μαξιλάρια η καρέκλα είναι σούπερ. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, panoc είπε

Θα ειμαι η πρωτη τους φορα μαλλον :P

Μπα απλα οι περισσοτερες καρεκλες γραφειου είτε δεν το έχουν είτε το εχουν μεν αλλα ειναι τοσο απειροελαχιστη η κινηση του tilt που την αγνοεις. Συν του οτι δεν την ξερεις ως κινηση tilt της καρεκλας :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, vadergr είπε

Για μη gaming χρήση, θεωρείται καλη και ανετη καρέκλα?

Ποια η διαφορά gaming χρήσης και απλής χρήσης;

Καμία.

Εάν σου αρέσει την παίρνεις τόσο απλά φίλε μου! :) 

Επεξ/σία από lionheart75

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...