Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, 

Θέλω να αγοράσω το συγκεκριμένο αμάξι που είναι και φτηνό και παράλληλα και όμορφο (μεταχειρισμένο) που το βρίσκω με 3.000 από Βουλγαρία. 

Και θα ήθελα γνώμες από κατόχους η γενικά από άτομα που ξέρουν για το αμάξι να μου πουν.

Άλλη ερώτηση είναι ότι αν πάρω το 5 πορτο μπορώ να το κάνω look sporting Η abarth  ξέρω γω. 

Δηλαδή να βάλω ζάντες προφυλακτήρες μπρος πίσω και γενικά ότι άλλο περνάει αν πάρω την απλη έκδοση.

Γενικά ότι θέλετε πείτε μου γιατί θα ήθελα να μιλήσω με έναν που είναι γνώστης περί του θέματος. 

Ευχαριστώ πολύ :)

Δημοσ.

Δεν έχω ακούσει καλά λόγια για τα αυτοκίνητα από Βουλγαρία, αλλά λογικά δεν θα ισχύει για όλα.

(Επίσης, σκέψου και τη λύση να βάλεις άλλα 10 χιλιάρικα και να πάρεις καινούργιο! Σωστός mp123; :lol: ).

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, zio10 είπε

(Επίσης, σκέψου και τη λύση να βάλεις άλλα 10 χιλιάρικα και να πάρεις καινούργιο! Σωστός mp123; :lol: ).

Έτοιμος  ειμουν  να γραψω κατι παρόμοιο. Με προλαβες : δ

Δημοσ.

Σχεδόν όλα τα grande punto έχουν πρόβλημα στο μοτέρ του ηλεκτρικού τιμονιού και σχεδόν όλα θα βγάλουν το πρόβλημα κάποτε. Έχουν σκοτωθεί αρκετοί έτσι και η fiat δεν έκανε ποτέ ανάκληση. 

Το κόστος είναι κάπου στα 900-1000€ για επισκευή. Οπότε κοίτα αν έχει γίνει η επισκευή. 

Επίσης κλασσικό σύμπτωμα οι φλάντζες ψευτοκαπακου και κυλινδροκεφαλης. Μέχρι τις 150.000χλμ θα τις έχει κάψει και τις δυο.

• Confused 1
Δημοσ.

Βενζίνη με 150.000 χλμ τοθλυ 2009

1 φορά το ηλεκτρικό μοτέρ , έγινε αλλαγή στην εγγύηση έκτοτε σε κάθε βροχή ανάβει το λαμπάκι μένει η υποβοήθηση όμως σπάνια χάνεται τελείως πολύ σπάνια επανέρχεται με άνοιγμα κλείσιμο .

2 θερμοστάτες , 

Η 3η σκάλα στο a.c δεν δουλεύει 

Service πάντα αντιπροσωπεία κάθε 10κ

Δεν τα θεωρώ σημαντικά πέρα του τιμονιού .

Γενικά υπάρχει ο άτυπος κανόνας όταν τα σήματα της fiat είναι κόκκινα και όχι μπλε δλδ μετά του 08 οι παιδικές ασθενείς δεν υπάρχουν .

Πολύ ωραίο μέσα στην πόλη , τάφος στην εθνική , για προσπέραση στον ΒΟΑΚ νταλίκα  3η κ κλειστό το a.c 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχω ακουσει κανεναν που να σκοτώθηκε από το γνωστο προβλημα που βγάζουν τα τιμονια του Grande Punto. Απλώς βαραινει το τιμονι σα να οδηγάς σεβρολέτα του 1960.

Η fiat δεν έκανε ανάκληση γιατι ειναι ένα προβλημα που βγαινει μετά τα 50΄.000 χιλιομετρα συνηθως και δεν βγαίνει σε όλα. Κακως δε την έκανε. 

Η επισημη φιατ ζητάει 1000 ευρω για αλλαγη κολωνας, αλλά σε οποιο συνεργειο και αν πας, θα σου πουν οτι το προβλημα διορθωνεται δια παντως με 250 ευρω.

Γενικά το Grante Punto ειναι ένα καλό αυτοκίνητο, αξιόπιστο, ξεκουραστο (6 ταχυτητες). Φλάτζες μου έκαψε στα 80.000 και μου έβγαλε και ένα θέμα με τρυπιο σωλημα στο κλιματιστικο. Ουδέποτε έδωσα πάνω απο 250 ευρω για ετησιο σερβις. 

Τα πιο σημαντικά προβληματα που μου έβγαλε σε 140.000 χιλιομετρα που του έκανα, ηταν το τιμονι, οι φλάντζες και το κλιματιστικο. Ολα τα άλλα, ηταν συντηρηση.

(μια χαρά ηταν στις προσπεράσεις. Εννοειται χωρις κλιματιστικο. 1400αρι ειναι)

ΜΑΚΡΙΑ απο αυτοκινητα εισαγωγης κατά την άποψή μου.

Επεξ/σία από pontez2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αυτοκίνητο μεταχειρισμένο εισαγωγής περίπου δεκαετίας , τη στιγμή που είναι γεμάτη η αγορά από αντίστοιχα ελληνικά , από τη Βουλγαρία και δη FIAT;

No way Jose

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, nik0laus είπε

Αυτοκίνητο μεταχειρισμένο εισαγωγής περίπου δεκαετίας , τη στιγμή που είναι γεμάτη η αγορά από αντίστοιχα ελληνικά , από τη Βουλγαρία και δη FIAT;

No way Jose

Τα βουλγαρικά συνήθως είναι Γερμανίας , τα ελληνικά συνήθως είναι νοικιαρικα ... 

Είναι ρίσκο και τα 2 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, pontez2 είπε

Δεν έχω ακουσει κανεναν που να σκοτώθηκε από το γνωστο προβλημα που βγάζουν τα τιμονια του Grande Punto. Απλώς βαραινει το τιμονι σα να οδηγάς σεβρολέτα του 1960.

Η fiat δεν έκανε ανάκληση γιατι ειναι ένα προβλημα που βγαινει μετά τα 50΄.000 χιλιομετρα συνηθως και δεν βγαίνει σε όλα. Κακως δε την έκανε. 

Η επισημη φιατ ζητάει 1000 ευρω για αλλαγη κολωνας, αλλά σε οποιο συνεργειο και αν πας, θα σου πουν οτι το προβλημα διορθωνεται δια παντως με 250 ευρω.

Γενικά το Grante Punto ειναι ένα καλό αυτοκίνητο, αξιόπιστο, ξεκουραστο (6 ταχυτητες). Φλάτζες μου έκαψε στα 80.000 και μου έβγαλε και ένα θέμα με τρυπιο σωλημα στο κλιματιστικο. Ουδέποτε έδωσα πάνω απο 250 ευρω για ετησιο σερβις. 

Τα πιο σημαντικά προβληματα που μου έβγαλε σε 140.000 χιλιομετρα που του έκανα, ηταν το τιμονι, οι φλάντζες και το κλιματιστικο. Ολα τα άλλα, ηταν συντηρηση.

(μια χαρά ηταν στις προσπεράσεις. Εννοειται χωρις κλιματιστικο. 1400αρι ειναι)

ΜΑΚΡΙΑ απο αυτοκινητα εισαγωγης κατά την άποψή μου.

:rolleyes::lol::rolleyes::devil:

μακρια

• Sad 1
Δημοσ.

Grande Punto Abarth 180αρι με 150.000.

ΚΑΝΕΝΑ προβλημα ουτε τιμονι ουτε τπτ 1 φορα το ακουω.

Και κανει προσπερασεις μωρε...οχι σαν τα γερμανικα βεβαια που μενουν στο δρομο ως τις 100.000

• Confused 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλά τώρα συγκρίνεις ιταλικά με γερμανικά σε θέμα αξιοπιστίας;;;;:lol:

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, jmmys είπε

στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, jmmys είπε

Μαλλον δε δουλευεις σε συνεργεια

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μόνο αν έχεις δουλέψει στα συνεργεία όλων των εταιρειών μπορείς να κρίνεις  :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, aGka8l είπε

Τα βουλγαρικά συνήθως είναι Γερμανίας , τα ελληνικά συνήθως είναι νοικιαρικα ... 

Είναι ρίσκο και τα 2 

Ελληνικό μπορείς να βρεις και από ιδιώτη και με κάποιο ιστορικό και ακόμη κι από leasing ή νοικιάρικο να είναι μπορείς να το ελέγξεις τουλάχιστον.

Αλλά σε μεταχειρισμένο διπλής εισαγωγής (από Γερμανία σε Βουλγαρία και μετά εδώ ...) το ρίσκο που το βλέπεις;

Σιγουριά υπάρχει ότι θα είναι γιούχου ,τσίου  κλπ . Εκτός αν εννοείς ρίσκο το να βρεις ένα σωστό στα εκατό. :lol:

Επεξ/σία από nik0laus

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...