gousias Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Έχει δοκιμάσει κανείς τον προγραμματισμό για υπενθύμιση ή εγγραφή ενός προγράμματος μεσω αυτης της εφαρμογής; Σε εμένα δεν λειτουργεί.
gousias Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 19/5/2018 στις 4:31 ΜΜ, gousias είπε Έχει δοκιμάσει κανείς τον προγραμματισμό για υπενθύμιση ή εγγραφή ενός προγράμματος μεσω αυτης της εφαρμογής; Σε εμένα δεν λειτουργεί. Κανένας που να γνωρίζει κάτι;
Arkin Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 21 ώρες πριν, gousias είπε Κανένας που να γνωρίζει κάτι; Το λειτουργώ κάτι μήνες άψογα. Κυρίως μέσω του cosmote go κάνω εγγραφές στον κύριο receiver. Θέλει δεκτη με pvr αν έχεις εξωτερικό σκληρό δίσκο δεν δουλευει. Για αυτό δίνουμε το 3ευρο για τον συγκεκριμένο δεκτη συν ότι μπορείς να γράφεις 2 προγράμματα ταυτόχρονα η να γράφεις ένα ναι να βλέπεις ένα ακόμα. Αυτό δεν γίνεται στον απλό το δέκτη με εξωτερικό δίσκο.
konnak Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2018 Έχει καιρό να ανανεωθεί το συγκεκριμένο θέμα αλλά δεν βρήκα κάτι πιο σχετικό. Η εφαρμογή αρνείται πεισματικά να βρει τον αποκωδικοποιητή. Η σύνδεση του αποκωδικοποιητή στο ίντερνετ έχει γίνει μέσω ethernet που βγάζει ένα TP-LINK repeater (δηλαδή δεν συνδέεται στο STB του Speedport). Ο αποκωδικοποιητής ήταν αρχικά μόνο για Cosmote TV μέσω δορυφόρου και έγινε υβριδικός με firmware update. Έχει κανείς παρόμοιο setup με το δικό μου και του δουλεύει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα