georgetsl Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 πολυ ντορος για τις υπερυθρες....απο τοτε που τα wifi μπηκαν στην ζωη μας ,πλεον οι υπερυθρες αρχισαν να καταργουνται σιγα σιγα ...πλεον σχεδον ολες οι νεες λευκες συσκευες σε ενα σπιτι ,συν κλιματστικα ....τα wifi ειναι στανταρ στον εξοπλισμο.....τα οποια μπορεις να τα ελεγχεις απομακρυσμενα εκτος οικιας σε αντιθεση με τις υπερυθρες ....επισης δεν με κουραζει να καψω μιση θερμιδα απο την ζωη μου για να σηκωθω και να παρω το τηλεκοντρολ να πατησω ενα κουμπι....ελεος !!!!
yokki Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 10 ώρες πριν, logistoulis είπε βέβαια εδώ η φάση δεν γίνεται με υπέρυθρες αλλά μέσω internet και γενικά υπέρυθρες πλέον αν δεν έχεις κινέζο δεν έχεις γενικά, κανένας από τους "μεγάλους" κατασκευαστές δεν βάζει (πολύ κακώς βέβαια, εγώ τις θέλω και τις χρησιμοποιώ ακόμα ) επίσης και υπέρυθρες να έχεις δεν ξέρω αν μπορείς να χειριστείς τους αποκωδικοποιητές.. αν κάποιος έχει βρει εφαρμογή να μπορεί παρακαλώ να μου πει γιατί με ενδιαφέρει *γκουχ* *γκουχ* https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_devices_with_IR_blaster
slk200gr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, BILL5 είπε υπαρχουν η δικιες μου δεν θα μπορεις να της χειρισηστεις Οπως?
Regulus Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 11 ώρες πριν, timos71 είπε Μα ποτέ δεν είπαν ότι τις εντολές τις στέλνει μέσω υπερύθρων. Η επικοινωνία γίνεται μέσω ίντερνετ απλά αν συνδέσεις ένα καλώδιο ethernet στο δέκτη. Ακριβώς. Ο δέκτης είναι συνδεμένος στο internet προκειμένου να λειτουργήσει η εφαρμογή. Τώρα εκτός από το ethernet υποστηρίζει και ένα συγκεκριμένο WiFi usb stick της TP-Link.
giodoul Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Εστω και αργα πολυ καλή εφαρμογη για τον ΟΤΕτιβι.Μην ξεχναμε πως ζουμε στην Ελλαδα και συνηθως ακολουθούμε τις τεχνολογικες εξελίξεις!Να βγαλει συντομα και η ΝΟΒΑ που ειναι το αντίπαλο δεος!
dimitridegrecia Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 21 ώρες πριν, logistoulis είπε βέβαια εδώ η φάση δεν γίνεται με υπέρυθρες αλλά μέσω internet και γενικά υπέρυθρες πλέον αν δεν έχεις κινέζο δεν έχεις γενικά, κανένας από τους "μεγάλους" κατασκευαστές δεν βάζει (πολύ κακώς βέβαια, εγώ τις θέλω και τις χρησιμοποιώ ακόμα ) επίσης και υπέρυθρες να έχεις δεν ξέρω αν μπορείς να χειριστείς τους αποκωδικοποιητές.. αν κάποιος έχει βρει εφαρμογή να μπορεί παρακαλώ να μου πει γιατί με ενδιαφέρει Εγώ αγόρασα to Anymote (τη συσκευή) που έχει και εγγραφή κωδικών υπέρυθρων, τη βάζεις στην άκρη κρυμμένη στο σπίτι και στέλνει σήματα σε 360 μοίρες...και με bluetooth την ελέγχεις από παντού ακόμα και εκτός σπιτιού (μέσω ίντερνετ). Για τη Nova δεν έβρισκα κωδικούς αλλά τους έκανα εγγραφή και παίζω κανονικά...ελέγχω τα πάντα, κλιματιστικά, κρυφό φωτισμό, το custom ambilight τηλεόρασης που έφτιαξα, το PC, το Kodi στο PC, το Chromecast στην κρεβατοκάμαρα, και γενικά ότι συσκευή έχει υπέρυθρες ή wifi. Απ'όλα τα πράγματα στο σπίτι (που το έχω γεμίσει γκατζετιές) ήταν ότι πιο value for money. Μακράν. Το συστήνω ανεπιφύλακτα. Η εφαρμογή εντωμεταξύ έχει πάνω από 900 χιλιάδες συσκευές και αναβαθμίζεται καθημερινά...έχω στείλει και τους κωδικούς της του αποκωδικοποιητή της Nova στους devs και παίζει να το έχουν ανεβάσει εδώ και καιρό! Και είναι φουλ παραμετροποιήσιμη σε σημείο αηδίας! Και σε λουκ και σε λειτουργίες. Επόμενος σταθμός, Nest-like θερμοστάτης και αν βρώ κάτι αντίστοιχο για τον θερμοσίφωνα για χειρισμό από απόσταση και σε συνδυασμό με το θερμόμετρο και υγρόμετρο του S7. Εκεί η ζωή μου θα είναι κομπλέ. Χεχε. 17 ώρες πριν, asmilon είπε Κατσε βρε φιλε, για πες μια (1) εφαρμογη που υπαρχει στα Apple/Google store που να κανει αυτο για τον αποκωδικοποιητη της CosmoteTV; Εδω και πολλα χρονια κιολας και να παιζει με ολες τις συσκευες και οχι τις ελαχιστες που εχουν ξεχασει να βγαλουν το IR; Anymote Smart Remote.... πάνω από 900 χιλιάδες συσκευές. Έχω ανεβάσει κι εγώ τους κωδικούς που κατέγραψα από το τηλεκοντρόλ της Nova. Αν θέλει κάποιος να καταγράψουμε και της Cosmote TV (αν έχετε IR blaster στο κινητό ή τη συσκευή της Anymote που έχω εγώ) στείλτε μου ένα τηλεκοντρόλ της Cosmote TV και το κάνω και τα στέλνω σε όποιον ενδιαφέρεται! Ίσως βέβαια να τους έχουν ήδη ανεβάσει! 3
asmilon Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 25 λεπτά πριν, dimitridegrecia είπε Anymote Smart Remote.... πάνω από 900 χιλιάδες συσκευές. Έχω ανεβάσει κι εγώ τους κωδικούς που κατέγραψα από το τηλεκοντρόλ της Nova. Αν θέλει κάποιος να καταγράψουμε και της Cosmote TV (αν έχετε IR blaster στο κινητό ή τη συσκευή της Anymote που έχω εγώ) στείλτε μου ένα τηλεκοντρόλ της Cosmote TV και το κάνω και τα στέλνω σε όποιον ενδιαφέρεται! Ίσως βέβαια να τους έχουν ήδη ανεβάσει! Thanks για την απαντηση, αλλα η εφαρμογη που λες δεν παιζει σε καμια iOS συσκευη και σε ελαχιστα Android τα οποια εχουν IR ακομα. Το app της Cosmote μεσω Wi-fi παιζει σε ολες τις συσκευες - παντως αν οντως υπαρχει καποια εφαρμογη που το κανει αυτο θα ηθελα να την μαθω...
dimitridegrecia Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, asmilon είπε Thanks για την απαντηση, αλλα η εφαρμογη που λες δεν παιζει σε καμια iOS συσκευη και σε ελαχιστα Android τα οποια εχουν IR ακομα. Το app της Cosmote μεσω Wi-fi παιζει σε ολες τις συσκευες - παντως αν οντως υπαρχει καποια εφαρμογη που το κανει αυτο θα ηθελα να την μαθω... Παίζει σε όλα τα Android και μπορείς να πάρεις εξωτερική συσκευή με bluetooth (ακόμα κι αν δεν έχει IR Blaster)...έτσι την έχω συνδέσει κι εγώ πήρα τη δικιά τους συσκευή (Anymote Home νομίζω λέγεται) και παίζω με bluetooth γιατι στο s7 κατήργησαν το ir blaster που είχα λατρέψει στο S4 που είχα παλιότερα!
F1STangel37 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Χα πολυ καλο θα το τσεκαρω μιας και το τηλεκοντρολ μου ειναι ψιλοκατεστραμενο!
Heybro Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Στις 28/3/2018 στις 11:55 ΠΜ, logistoulis είπε βέβαια εδώ η φάση δεν γίνεται με υπέρυθρες αλλά μέσω internet και γενικά υπέρυθρες πλέον αν δεν έχεις κινέζο δεν έχεις γενικά, κανένας από τους "μεγάλους" κατασκευαστές δεν βάζει (πολύ κακώς βέβαια, εγώ τις θέλω και τις χρησιμοποιώ ακόμα ) επίσης και υπέρυθρες να έχεις δεν ξέρω αν μπορείς να χειριστείς τους αποκωδικοποιητές.. αν κάποιος έχει βρει εφαρμογή να μπορεί παρακαλώ να μου πει γιατί με ενδιαφέρει Βεβαίως και γίνεται. Galaxy remote δες έχει τα πάντα έτσι δούλευα τον δέκτη του ΟΤΕ μέχρι τώρα. Εδώ και 3 βδομάδες η εφαρμογή σου λύνει τα χέρια γρήγορη και απλή. Λίγο το widget πρέπει να φτιάξουν. Στις 28/3/2018 στις 12:18 ΜΜ, logistoulis είπε προσωπικά ελέγχω τα πάντα μέσω υπερύθρων που είναι και το πιο απλό και δουλεύει πάντα (τηλεοράσεις, a/c .. ) εκτός από τον αποκωδικοποιήτη μου. για εκεί δεν έχω βρει συμβατή εφαρμογή δεν θεωρώ πάντως ότι ένα κινητό είναι ολοκληρωμένο σαν smartphone αν δεν έχει υπέρυθρες και οι πατέντες μέσω wifi μου φαίνονται ανούσια πολύπλοκες όταν υπάρχουν υπέρυθρες καταλαβαίνω βέβαια γιατί ο ote tv έβγαλε εφαρμογή μέσω wifi αφού τα περισσότερα κινητά δεν έχουν υπέρυθρες αλλά ιδανικά θα προτιμούσα οι πάροχοι συνδρομητικών να έδιναν την επιλογή για εφαρμογή υπερύθρων που σε μια πιο λογική πραγματικότητα (των smartphone με ουσιαστικές λειτουργιες και όχι γυάλινες πλάτες και καμπυλωτές οθόνες) θα ήταν η αυτονόητη λύση Galaxy remote η sure universal έχουν για τα πάντα εκτός crystal audio δέκτες. 22 ώρες πριν, kifinas είπε Πραγματικά έχει χαθεί η μπάλα και μάλλον θα γράψω τζάμπα σε ένα τέτοιο topic. Θα προσπαθήσω πάντως. Το STB δεν μπορεί κανένας να το ελέγξει με third party app. Είναι αδύνατον και όσοι λένε ότι το γίνεται χρόνια απλά γράφουν για να γράφουν. Αυτο που παρουσίασε η COSMOTE δεν είναι game changer αλλά είναι ευχάριστη προσθήκη. Δυστυχώς είναι με πολλές υποπεριπτωσεις και αυτό μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα αλλά και δυσανασχέτηση σε πολλούς πελάτες. Το app δουλεύει απροβλημάτιστα αν έχεις COSMOTE TV μέσω δορυφόρου και φυσικά έχεις συνδέσει το STB με το LAN. Το app δεν δουλεύει αν έχεις COSMOTE TV μέσω xdsl. Για να δουλέψει θα πρέπει να έχεις αγοράσει και βάλει extra usb WiFi dongle στο STB. Αυτό συμβαίνει τεχνικά επειδή το STB μέσω της Ethernet δουλεύει σε άλλο δίκτυο μέσω του bridge 8/36. Έτσι πρέπει να έχει και δεύτερο interface (μέσω του WiFi) για να συνδεθεί στο LAN μας. Πραγματικά δεν θα ήθελα να είμαι στην θέση όποιου πρέπει να εξηγήσει στον πελάτη πως δουλεύει και ποιες είναι οι προϋποθέσεις. https://www.cosmote.gr/cosmotetv/cosmote-tv-smart-remote https://www.cosmote.gr/portal/documents/33201/816296/COSMOTE+TV+SMART+REMOTE+Q%26A/0baecc43-4078-421a-9dc7-723566cdef3b Με ir ελέγχεται χρόνια με WiFi προφανώς όχι.
kifinas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Τα σχόλια στα οποία αναφέρομαι είναι ξεκάθαρα και δυστυχώς για κλάματα.
BILL5 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 20 ώρες πριν, slk200gr είπε Οπως? έχω τv arieli f&u και του πλαισίου
Dts_Dimensions Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Στις 3/28/2018 στις 6:15 ΜΜ, panossar95 είπε Αυτό που λες με το go δε στέκει. Σε σπίτι φίλου μου που έχει wind ιντερνέτ βλέπω κανονικά από wifi το cosmote go. Απλά στέλνει ένα δωρεάν μήνυμα πρώτα στη κοσμοτε αυτόματα όταν ανοίγεις την εφαρμογή και βλέπεις κανονικα. Παίζει να είναι ότι καλύτερο αυτή η εφαρμογή για το κινητό. Έχει άπειρες χρήσεις και σου λύνει τα χέρια όταν θέλουν να κάτσουν άλλοι στην τηλεόραση σου τη βασική, όταν είσαι εκτός σπιτιού, διακοπές, ταξίδι και και και Καταρχήν δεν γράφω έτσι απλά για να γράφω, και ούτε έχω καμία διάθεση να σε μάθω για το πως λειτουργεί μια υπηρεσία που χρησιμοποιώ εδώ και 2 χρόνια.. Αν δεν πιστέυεις πάρε στο 13888 εξυπηρέτηση πελατών να στο επιβεβαιώσουν ή διάβασε παρακάτω και από άλλους, όχι μόνο από εμένα!
panossar95 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Dts_Dimensions είπε Καταρχήν δεν γράφω έτσι απλά για να γράφω, και ούτε έχω καμία διάθεση να σε μάθω για το πως λειτουργεί μια υπηρεσία που χρησιμοποιώ εδώ και 2 χρόνια.. Αν δεν πιστέυεις πάρε στο 13888 εξυπηρέτηση πελατών να στο επιβεβαιώσουν ή διάβασε παρακάτω και από άλλους, όχι μόνο από εμένα! Δεν ειναι αν πιστεύω ή όχι εσένα. Είναι ότι μπορώ και συνδεομαι κανονικά σε wind wifi και βλέπω cosmote go σε άλλο σπίτι. Δυστυχώς δε μπορώ να στο τραβήξω σκρινσοτ γιατί η εφαρμογή δε με αφήνει, όπως πολύ καλά θα ξέρεις αφού την έχεις 2 χρόνια, εγώ την έχω κάτι μηνες. Οπότε αυτό που λες με τα δίκτυα, ότι πρεπει να είναι μόνο cosmote το wifi δεν ισχύει. Γιατί να σου πω ψέματα? Δεν είμαι από την κοσμοτε Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2018 από panossar95
splanis Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) παιδες πλεον βγαλαν τους περιορισμους και μπορεις να μπεις απο οποιο δικτυο θες σε μήνυμα που ήρθε στο κινητο του πατερα μου λενε οτι μπορεις να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία που μπορει να παιζει το go σε 3 ταυτοχρονες συσκευες δωρεαν(καπως περιεργο δεν ειναι αυτο; τι φαση;) αν το δοκιμασει κανεις σε android box και pc ταυτοχρονα αν δουλευει να μου πει, thnx Επεξ/σία 27 Απριλίου 2018 από splanis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα