Stergios74 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Αναφορά σε κείμενο Επίσης, μέσω του app, οι τηλεθεατές μπορούν να πλοηγούνται στον Οδηγό Προγράμματος, καθώς και σε όλες τις κατηγορίες του μενού υπηρεσιών της COSMOTE TV, παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα για εύκολη πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο της υπηρεσίας (Πρόγραμμα Καναλιών, COSMOTE REPLAY TV, COSMOTE TV PLUS, COSMOTE CINEMA ON DEMAND, NATIONAL GEOGRAPHIC+, FOX PLAY), χωρίς να χρειάζεται να διακοπεί η θέαση του προγράμματος που παρακολουθούν. Για πείτε και σε μας ρε παλικάρια, πως το κάνατε αυτό μέχρι τώρα. Για να το κάνω και εγώ στο vodafone tv που δεν έχει κάτι τέτοιο.
HardwareZone Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 16 λεπτά πριν, logistoulis είπε προσωπικά ελέγχω τα πάντα μέσω υπερύθρων που είναι και το πιο απλό και δουλεύει πάντα (τηλεοράσεις, a/c .. ) εκτός από τον αποκωδικοποιήτη μου. για εκεί δεν έχω βρει συμβατή εφαρμογή δεν θεωρώ πάντως ότι ένα κινητό είναι ολοκληρωμένο σαν smartphone αν δεν έχει υπέρυθρες και οι πατέντες μέσω wifi μου φαίνονται ανούσια πολύπλοκες όταν υπάρχουν υπέρυθρες καταλαβαίνω βέβαια γιατί ο ote tv έβγαλε εφαρμογή μέσω wifi αφού τα περισσότερα κινητά δεν έχουν υπέρυθρες αλλά ιδανικά θα προτιμούσα οι πάροχοι συνδρομητικών να έδιναν την επιλογή για εφαρμογή υπερύθρων που σε μια πιο λογική πραγματικότητα (των smartphone με ουσιαστικές λειτουργιες και όχι γυάλινες πλάτες και καμπυλωτές οθόνες) θα ήταν η αυτονόητη λύση Προτιμάς δηλαδή τις αρχαίες υπέρυθρες που πρέπει να στοχεύεις γενικότερα, αντί της μοντέρνας λύσης μέσω WiFi που πιάνει πάντα τέλεια, από παντού και δίχως να χρειάζεται να στοχεύεις προς την συσκευή...
KnightRider Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, HardwareZone είπε Προτιμάς δηλαδή τις αρχαίες υπέρυθρες που πρέπει να στοχεύεις γενικότερα, αντί της μοντέρνας λύσης μέσω WiFi που πιάνει πάντα τέλεια, από παντού και δίχως να χρειάζεται να στοχεύεις προς την συσκευή... Tο Air Condition,HiFi,Home Cinema πως θα τα ελέγξεις με WiFi ?? 1
Manoleros95 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Μονο οι Ελληνες θα μπορουσαν να διαφωνησουν σχετικα για το αν θα αλλαζουν καναλια στην τηλεοραση με το smartphone η με το τηλεχειριστηριο... 1
slk200gr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, KnightRider είπε Tο Air Condition,HiFi,Home Cinema πως θα τα ελέγξεις με WiFi ?? εμενα ολα τα παραπανω ειναι με wifi αλλα οκ υπαρχουν και συσκευες που παιρνουν μονο υπερυθρες 1
logistoulis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, HardwareZone είπε Προτιμάς δηλαδή τις αρχαίες υπέρυθρες που πρέπει να στοχεύεις γενικότερα, αντί της μοντέρνας λύσης μέσω WiFi που πιάνει πάντα τέλεια, από παντού και δίχως να χρειάζεται να στοχεύεις προς την συσκευή... ναι, γενικά το να μην έχει ένα κινητό υπέρυθρες είναι λόγος να μην το πάρω οπότε πλέον μόνο κινέζο Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2018 από logistoulis
CyanBlue Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Πιο βολικό δεν είναι με το παρεχόμενο τηλεκοντρόλ? (που σίγουρα θα πέσει τουλάχιστον 100 φορές κάτω) Μου τη δίνει όλα πια να είναι στο κινητό...
HardwareZone Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 15 λεπτά πριν, KnightRider είπε Tο Air Condition,HiFi,Home Cinema πως θα τα ελέγξεις με WiFi ?? Δεν ξέρω που ζείς, αλλά τα περισσότερα Air Condition από το 2016-2017 μοντέλα και έπειτα έχουν WiFi. Καλά στα HiFi & Home Cinema δεν το σχολιάζω, ακόμα και ο ενισχυτής στο υπνοδωμάτιο που είναι εισαγωγικό μοντέλο της Onkyo του 2015 έχει WiFi & remote control app στο κινητό.
Dts_Dimensions Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Παλιό ή νέο είναι πηγαίνει στα θετικά κάποιας εταιρείας και ας μην ξεχνάμε ότι, η οποιαδήποτε εξέλιξη σε όλους τους τομείς, είναι ανάλογη με τους ρυθμούς ανάπτυξης μιας χώρας. Για τους φίλους που επειδή χειρίζονται τις συσκευές τους με το κινητό εδώ και χρόνια και νομίζουν ότι ζουν στο Manhattan, ας ανοίξουν το παράθυρο του σπιτιού τους για να επανέλθουν στην πραγματικότητα. Με τα καλά νέα χαιρόμαστε, με τα ασχημα το ανάποδο.....Γαμώ την κοινωνία μου μέσα! Ζητώ συγνώμη από τους διαχειριστές του forum. 7
KnightRider Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, HardwareZone είπε Δεν ξέρω που ζείς, αλλά τα περισσότερα Air Condition από το 2016-2017 μοντέλα και έπειτα έχουν WiFi. Καλά στα HiFi & Home Cinema δεν το σχολιάζω, ακόμα και ο ενισχυτής στο υπνοδωμάτιο που είναι εισαγωγικό μοντέλο της Onkyo του 2015 έχει WiFi & remote control app στο κινητό. Γιατί δηλ να πρέπει να αγοράσω και να ξοδέψω λεφτά για καινούργιο Air Condition εφόσον πριν λίγα χρόνια αγόρασα κάτι πολύ καλό για να το έχω για χρόνια ??? 1
HardwareZone Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 11 λεπτά πριν, KnightRider είπε Γιατί δηλ να πρέπει να αγοράσω και να ξοδέψω λεφτά για καινούργιο Air Condition εφόσον πριν λίγα χρόνια αγόρασα κάτι πολύ καλό για να το έχω για χρόνια ??? Δεν λέω να κάνεις κάτι τέτοιο. Αλλά το να προτιμάει κανείς σε νέα προϊόντα να βλέπει remote app με infrared ( που καλώς ή κακώς οι περισσότερες νέες συσκευές κινητών/tablet δεν έχουν infrared ) αντί για WiFi/IP remote είναι τουλάχιστον αναχρονιστική ιδέα. Αν θες να δουλεύεις με IR υπάρχει η διαχρονική λύση των καλών universal remotes στυλ Harmony, κλπ ή το να πάρεις ένα εξτρά φθηνό κινέζικο κινητό/tablet για αυτό το σκοπό. Αλλά τώρα να κακοκρίνουμε τον ΟΤΕ που έβγαλε app για remote via WiFi για τον δορυφορικό τους δέκτη, εντάξει, ανήκει στην φάση του "κρίνουμε αρνητικά τα πάντα εκτός από τον εαυτούλη μας τον τέλειο"... 2
KnightRider Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 4 λεπτά πριν, HardwareZone είπε Δεν λέω να κάνεις κάτι τέτοιο. Αλλά το να προτιμάει κανείς σε νέα προϊόντα να βλέπει remote app με infrared ( που καλώς ή κακώς οι περισσότερες νέες συσκευές κινητών/tablet δεν έχουν infrared ) αντί για WiFi/IP remote είναι τουλάχιστον αναχρονιστική ιδέα. Αν θες να δουλεύεις με IR υπάρχει η διαχρονική λύση των καλών universal remotes στυλ Harmony, κλπ ή το να πάρεις ένα εξτρά φθηνό κινέζικο κινητό/tablet για αυτό το σκοπό. Αλλά τώρα να κακοκρίνουμε τον ΟΤΕ που έβγαλε app για remote via WiFi για τον δορυφορικό τους δέκτη, εντάξει, ανήκει στην φάση του "κρίνουμε αρνητικά τα πάντα εκτός από τον εαυτούλη μας τον τέλειο"... Εγώ προσωπικά κακοκρίνω τον ΟΤΕ γιατι 1ον οι υπηρεσίες που παρέχει είναι ακριβές και σιγά σιγά γίνεται σαν την Apple και 2ον δεν έχουν ανάπτυξη και μόνο διαφήμιση ξέρουν να πουλάνε ενώ από τεχνολογία είναι πίσω. Δεν λέω ότι δεν το κάνουν κι άλλες εταιρίες αλλά ο ΟΤΕ γενικά έχει ξεφύγει σε πολλούς τομείς !! 1
HardwareZone Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 14 λεπτά πριν, KnightRider είπε Εγώ προσωπικά κακοκρίνω τον ΟΤΕ γιατι 1ον οι υπηρεσίες που παρέχει είναι ακριβές και σιγά σιγά γίνεται σαν την Apple και 2ον δεν έχουν ανάπτυξη και μόνο διαφήμιση ξέρουν να πουλάνε ενώ από τεχνολογία είναι πίσω. Δεν λέω ότι δεν το κάνουν κι άλλες εταιρίες αλλά ο ΟΤΕ γενικά έχει ξεφύγει σε πολλούς τομείς !! Βασικά αν θεωρείς ότι οι υπηρεσίες του Cosmote TV είναι ακριβές ( ήτοι 25€ τον μήνα για το Full Pack ) και δεν έχουν ανάπτυξη, τι να πούμε για τον ανταγωνιστή Nova που το Full Pack του έχει τα διπλάσια λεφτά και έχει πολύ χειρότερο περιεχόμενο ? ( στηρίζεται σχεδόν εξ' ολοκλήρου στο τρομερό Ελληνικό ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, και το μόνο αθλητικό τους που αξίζει είναι η Ευρωλίγκα ). Ο ΟΤΕ έκανε επίσης τα έργα για οπτικές ίνες ( FTTC & στο μέλλον FTTH ) για να αποκτήσει η Ελλάδα VDSL και να αρχίσουν να μεταπωλούν και οι άλλοι πάροχοι "Fiber" προγράμματα... Να συγκρίνουμε με την Nova γιατί το θέμα μας είναι το Cosmote TV ? Remote Control app - OTE yes, Nova NO Λειτουργικό και δίχως στρουθοκαμηλισμούς TV on the Go - OTE yes, Nova NO ( αρκεί να διαβάσεις στα forum πόσοι δεν τους λειτουργεί καθόλου το Nova GO App, συν τα κλειδώματα που έχει και σου κόβει την θέαση στον δέκτη ) Τιμή - OTE 25, Nova 40+ Δυνατότητες δέκτη/ταχύτητα/σταθερότητα - OTE κάτι γίνεται, Nova... βοήθεια μας. 2
totalius Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Καλά σε σχεση με τη nova ο οτε ειναι κλάσεις ανώτερος και πολυ πιο vfm. 1
nectons Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, timos71 είπε Μα ποτέ δεν είπαν ότι τις εντολές τις στέλνει μέσω υπερύθρων. Η επικοινωνία γίνεται μέσω ίντερνετ απλά αν συνδέσεις ένα καλώδιο ethernet στο δέκτη. Μετάτρεψε το smartphone ή το tablet σου σε τηλεχειριστήριο με το Cosmote TV Smart Remote. Και που ξέρει ο καθένας ότι εννοεί μέσω Wifi? Τέτοιες εφαρμογές υπάρχουν ΑΠΕΙΡΕΣ εδώ και ΠΟΛΛΑ χρόνια στο store. Που είναι λοιπόν η είδηση? Όσο για τις υπηρεσίες του οτε και της νοβα δεν θα σχολιάσω. Εγώ θεωρώ ότι είναι μια βλακεία και μισή σε σχέση με το κόστος και αυτά που προσφέρουν και το μόνο που αξίζει είναι το ποδόσφαιρο και οι αποκλειστικότητες πάνω σε αυτό (εγώ δεν παρακολούθησα ποτέ μου ποδόσφαιρο). Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2018 από nectons 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα