Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τώρα, μπορείς εύκολα να πλοηγηθείς στο μενού και στο πρόγραμμα της Cosmote TV χρησιμοποιώντας τη νέα εφαρμογή της Cosmote TV, Smart Remote.

Το app Cosmote TV Smart Remote δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να μετατρέψουν το κινητό ή το tablet τους σε «έξυπνο τηλεχειριστήριο», αλλά και να πλοηγούνται εύκολα και γρήγορα στον οδηγό προγράμματος και το μενού της υπηρεσίας.

Μέσω του COSMOTE TV SMART REMOTE app, οι συνδρομητές της COSMOTE TV μπορούν να χρησιμοποιούν το κινητό ή το tablet τους ως τηλεχειριστήριο για να στέλνουν  εντολές στον αποκωδικοποιητή τους.

Επίσης, μέσω του app, οι τηλεθεατές μπορούν να πλοηγούνται στον Οδηγό Προγράμματος, καθώς και σε όλες τις κατηγορίες του μενού υπηρεσιών της COSMOTE TV, παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα για εύκολη πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο της υπηρεσίας (Πρόγραμμα Καναλιών, COSMOTE REPLAY TV, COSMOTE TV PLUS, COSMOTE CINEMA ON DEMAND, NATIONAL GEOGRAPHIC+, FOX PLAY), χωρίς να χρειάζεται να διακοπεί η θέαση του προγράμματος που παρακολουθούν.

Το COSMOTE TV SMART REMOTE app, είναι διαθέσιμο δωρεάν μέσα από το Google Play Store & το App Store.

Δείτε ολόκληρο το άρθρο

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ανακαλυψαν τον τροχο εκει στην cosmote,δεν εχω συσκευη που να μην την χειριζομαι  απο το κινητο-ταμπλετ

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γενικοτερα οι υπηρεσιες στην Ελλαδα, και ειδικα οι τηλεπικοινωνιακες, ειναι πολυ πισω.....!!!!!!! 

παρτε κανα ΧΙΑΟΜΙ καλυτερα......!!! 

Επεξ/σία από cabdik
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nectons είπε

Εφαρμογή που προσθέτει hardware υπέρυθρες στο κινητό δεν υπάρχει. Ημαρτον. Γρήγορα προτού μας πάρουν χαμπάρι είναι νωρίς ακόμα!

Μα ποτέ δεν είπαν ότι τις εντολές τις στέλνει μέσω υπερύθρων. Η επικοινωνία γίνεται μέσω ίντερνετ απλά αν συνδέσεις ένα καλώδιο ethernet στο δέκτη.

• Like 1
Δημοσ.

Γελάνε και οι πέτρες με αυτά που λένε !!!

Το 2007 είχα remote control και μπορούσα να ελέγξω όποια τηλεόραση θέλω και ηχοσύστημα (Nokia N95)

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
1 hour ago, slk200gr said:

ανακαλυψαν τον τροχο εκει στην cosmote,δεν εχω συσκευη που να μην την χειριζομαι  απο το κινητο-ταμπλετ

Σε καθε νεα υπηρεσία θα υπάρχει ενα σχολιο σαν αυτο. Πρεπει καποια στιγμή να καταλάβετε πως οσοι μπαινουν σε τεχνολογικά forum και ασχολουνται με την τεχνολογια παραπάνω ειναι ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ. Άργησε η Cosmote να το φερει; Ναι άργησε. Για εμας. Γιατι οσοι ασχολουμαστε το καναμε ηδη αυτο. Αλλα οι 50-100 που το εκαναν δεν μετρανε. Οταν το φερει η mainstream εταιρεια θα το παρει ο κοσμος οποτε ναι, για το 99% του κοινου ειναι κατι νεο. Θα μπορουσατε απλα να χαρειτε παρα να προσπαθείτε σε καθε αρθρο να το παιξετε cool και φοβεροι επειδη ετυχε να μπειτε σε ενα forum και να εχετε μια υπηρεσια πριν γινει mainstream. Hipsters της τεχνολογίας

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, BorrowedTime είπε

Σε καθε νεα υπηρεσία θα υπάρχει ενα σχολιο σαν αυτο. Πρεπει καποια στιγμή να καταλάβετε πως οσοι μπαινουν σε τεχνολογικά forum και ασχολουνται με την τεχνολογια παραπάνω ειναι ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ. Άργησε η Cosmote να το φερει; Ναι άργησε. Για εμας. Γιατι οσοι ασχολουμαστε το καναμε ηδη αυτο. Αλλα οι 50-100 που το εκαναν δεν μετρανε. Οταν το φερει η mainstream εταιρεια θα το παρει ο κοσμος οποτε ναι, για το 99% του κοινου ειναι κατι νεο. Θα μπορουσατε απλα να χαρειτε παρα να προσπαθείτε σε καθε αρθρο να το παιξετε cool και φοβεροι επειδη ετυχε να μπειτε σε ενα forum και να εχετε μια υπηρεσια πριν γινει mainstream. Hipsters της τεχνολογίας

Ναι αλλά είναι γελοίο να το πλασάρουν σαν καινοτομία ενώ αρκετός κόσμος ξέρει ήδη ότι με ένα smartphone μπορείς να έχεις remote control

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, KnightRider είπε

Ναι αλλά είναι γελοίο να το πλασάρουν σαν καινοτομία ενώ αρκετός κόσμος ξέρει ήδη ότι με ένα smartphone μπορείς να έχεις remote control

βέβαια εδώ η φάση δεν γίνεται με υπέρυθρες αλλά μέσω internet 

και γενικά υπέρυθρες πλέον αν δεν έχεις κινέζο δεν έχεις γενικά, κανένας από τους "μεγάλους" κατασκευαστές δεν βάζει (πολύ κακώς βέβαια, εγώ τις θέλω και τις χρησιμοποιώ  ακόμα ) 

επίσης και υπέρυθρες να έχεις δεν ξέρω αν μπορείς να χειριστείς τους αποκωδικοποιητές.. αν κάποιος έχει βρει εφαρμογή να μπορεί παρακαλώ να μου πει γιατί με ενδιαφέρει 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, logistoulis είπε

και γενικά υπέρυθρες πλέον αν δεν έχεις κινέζο δεν έχεις γενικά, κανένας από τους "μεγάλους" κατασκευαστές δεν βάζει (πολύ κακώς βέβαια, εγώ τις θέλω και τις χρησιμοποιώ  ακόμα ) 

επίσης και υπέρυθρες να έχεις δεν ξέρω αν μπορείς να χειριστείς τους αποκωδικοποιητές.. αν κάποιος έχει βρει εφαρμογή να μπορεί παρακαλώ να μου πει γιατί με ενδιαφέρει 

Δεν είναι απαραίτητο και οι υπέρυθρες (εκτός αν θέλεις να ελέγξεις και κάτι άλλο αλλά πρέπει να βρεις εφαρμογή που να έχει τις συγκεκριμένες συσκευές)

Επίσης πλέον οι περισσότερες τηλεοράσεις έχουν WiFi οπότε στο google play βρίσκεις ένα κάρο εφαρμογές remote control για όποια τηλεόραση θες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

προσωπικά ελέγχω τα πάντα μέσω υπερύθρων που είναι και το πιο απλό και δουλεύει πάντα (τηλεοράσεις, a/c .. ) εκτός από τον αποκωδικοποιήτη μου. για εκεί δεν έχω βρει συμβατή εφαρμογή 

δεν θεωρώ πάντως ότι ένα κινητό είναι ολοκληρωμένο σαν smartphone αν δεν έχει υπέρυθρες και οι πατέντες μέσω wifi μου φαίνονται ανούσια πολύπλοκες όταν υπάρχουν υπέρυθρες

καταλαβαίνω βέβαια γιατί ο ote tv έβγαλε εφαρμογή μέσω wifi αφού τα περισσότερα κινητά  δεν έχουν υπέρυθρες αλλά ιδανικά θα προτιμούσα οι πάροχοι συνδρομητικών να έδιναν την επιλογή για εφαρμογή υπερύθρων που σε μια πιο λογική πραγματικότητα (των smartphone με ουσιαστικές λειτουργιες και όχι γυάλινες πλάτες και καμπυλωτές οθόνες) θα ήταν η αυτονόητη λύση 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, BorrowedTime είπε

συγνωμη αλλα δεν βρισκω απολυτος τιποτα για να χαρω ,επισης δεν ειναι 50-100 αυτοι που το καναν αλλα το 80% ,το 20% ειναι η μανα μου,ο πατερας μου κτλ κτλ

Δημοσ.

Μήπως ορισμένοι να βλέπατε πρώτα την εφαρμογή πριν σχολιάσετε; Διότι 1ον δεν είναι remote μέσω υπερυθρων και 2ον δεν είναι μόνο remote. Δίνει αναλυτικότατες πληροφορίες, πρόγραμμα, έχει δικό του μενού με ωραίο και κυρίως βολικό interface και γενικά είναι πολύ πρακτικό. Το αν άργησε να το βγάλει είναι άλλου παπά ευαγγέλιο, ειδικα από τη στιγμή που άλλοι δεν έχουν ακόμα σχετικές εφαρμογές

• Like 7
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, logistoulis είπε

αν θελεις να χειρισεσαι με υπερυθρες μπορεις να παρεις αυτο https://www.ergo-tel.gr/product_info.php?cPath=506_3184&products_id=41698 ,που ειναι φτηνο η και το harmony (https://www.amazon.de/gp/product/B014GXQ9YW/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1)αν εχεις περισσοτερες απαιτησεις (περισσοτερες συσκευες,αλεξα κτλ ) εγω το πηρα σε προσφορα 53 ε

12 λεπτά πριν, chrisde είπε

Μήπως ορισμένοι να βλέπατε πρώτα την εφαρμογή πριν σχολιάσετε; Διότι 1ον δεν είναι remote μέσω υπερυθρων και 2ον δεν είναι μόνο remote. Δίνει αναλυτικότατες πληροφορίες, πρόγραμμα, έχει δικό του μενού με ωραίο και κυρίως βολικό interface και γενικά είναι πολύ πρακτικό. Το αν άργησε να το βγάλει είναι άλλου παπά ευαγγέλιο, ειδικα από τη στιγμή που άλλοι δεν έχουν ακόμα σχετικές εφαρμογές

μηπως το ειδαμε και γιαυτο μιλαμε?το προγραμμα το βλεπαμε και απο αλλου ,μια απλη εφαρμογη με μπολικες διαφημησεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...