andreamk13 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Καλημερα παιδιά. Έχω ένα θέμα. Ενώ τα ακουστικά Samsung π έχω δουλευουν κανονικά σε άλλα κινητά και στο ταμπλετ και μιλαω κανονικά, οταν τα βάζω στο s6 μου εδω και μια εβδομαδα δεν δουλεύει μόνο το μικροφωνο και δεν μπορώ να μιλήσω. Τι φταίει και πως διορθώνεται;
saruman123 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Αλλά ακουστικά εκτός από αυτά έβαλες στο S6?
kormos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 16 ώρες πριν, andreamk13 είπε Καλημερα παιδιά. Έχω ένα θέμα. Ενώ τα ακουστικά Samsung π έχω δουλευουν κανονικά σε άλλα κινητά και στο ταμπλετ και μιλαω κανονικά, οταν τα βάζω στο s6 μου εδω και μια εβδομαδα δεν δουλεύει μόνο το μικροφωνο και δεν μπορώ να μιλήσω. Τι φταίει και πως διορθώνεται; Με την περιγραφή σου δεν βλέπω πρόβλημα στ ακουστικά αλλά στη συσκευή Αν είναι καινούργια επίσκεψη με τα ακουστικά σε ένα εξουσιοδοτημένο σέρβις
andreamk13 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Επισης να σας πω οτι αλλα ακουστικα π.χ apple που εβαλα στη συσκευη δουλευαν κανονικα..
kormos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 8 ώρες πριν, andreamk13 είπε Επισης να σας πω οτι αλλα ακουστικα π.χ apple που εβαλα στη συσκευη δουλευαν κανονικα.. Άρα είναι ιδέα σου.... Αφού τ ακουστικά Samsung σε άλλες συσκευές λειτουργούν κανονικά και αλλά ακουστικά στη συσκευή σου Samsung λειτουργούν.
andreamk13 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 7 ώρες πριν, kormos είπε Άρα είναι ιδέα σου.... Αφού τ ακουστικά Samsung σε άλλες συσκευές λειτουργούν κανονικά και αλλά ακουστικά στη συσκευή σου Samsung λειτουργούν. Ποια ιδεα μου ρε φίλε σ λεω δεν δουλευει το μικροφωνο ουτε για ηχογραφησεις ουτε τπτ.
kormos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, andreamk13 είπε Ποια ιδεα μου ρε φίλε σ λεω δεν δουλευει το μικροφωνο ουτε για ηχογραφησεις ουτε τπτ. Ξαναδιάβασε τι μας έχεις αναφέρει. Δεν γίνεται σε άλλες συσκευές τα "γνησια" να λειτουργούν κανονικά σε άλλες συσκευές και άλλα ακουστικά άλλης εταιρείας να λειτουργούν σωστά. Το Ποιο πιθανό είναι να μην τα κουμπωνεις σωστά ή να έχει κάποιο χνούδι ή κάτι άλλο η υποδοχή ακουστικών. Δοκίμασε τα σε άλλη συσκευή Samsung, εναλλακτικά για να μην το κουράζουμε το θέμα με την απόδειξη αγοράς πήγαινε σε ένα εξουσιοδοτημένο σέρβις να τα δουν.
andreamk13 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Οκ διορθώθηκε απο μόνο του το πρόβλημα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα