tasos555 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 έχω κάνει οδηγό για niresh http://www.insomnia.gr/topic/481728-mac-os-x-σε-non-apple-υπολογιστές/?p=53260719 εσυ δοκίμασε να μπεις με hp GraphicsEnabler=No -v ότι άλλη απορία έχεις εδώ είμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Γειά σου taso555 μάγκα!!! την καγκουριά μου σας την είπα......? έγγραψα τα mavericks στον amd και χωρίς usb, με sd card (card reader controller) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos555 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 χωρίς niresh θες να πεις ρε κάλο και εγώ το έχω κάνει ποιο παλιά άλλα το niresh είναι πολυ ευκολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 tasos555, on 11 Jul 2014 - 12:33 AM, said: χωρίς niresh θες να πεις ρε κάλο και εγώ το έχω κάνει ποιο παλιά άλλα το niresh είναι πολυ ευκολο ΜΕ niresh λεω και γω αλλά με card reader τα οποία και αναλόγως την μητρική μπορεί να ζορίσει... :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 έχω κάνει οδηγό για niresh http://www.insomnia.gr/topic/481728-mac-os-x-σε-non-apple-υπολογιστές/?p=53260719 εσυ δοκίμασε να μπεις με hp GraphicsEnabler=No -v ότι άλλη απορία έχεις εδώ είμαι Ωραίος!!! τον διαβάζω τώρα και φαίνεται ευκολος!!! Ευχαριστώ σε λιγάκι θα ξεκινήσω τα πειράματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Εγινε κομπλε η εγκατασταση ξεκιναει και μου κολλαει στο λογκο με το μηλο και το κυκλακι κατω να γυριζει διαρκως και μιλαει μια για εντολες μεσω ηχου και κτ τετοια χωρις να δειχνει κτ αλλο. Καμια ιδεα τι κανω τωρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos555 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 μπες μια με την εντολή -v πάρε μια φώτο στο σημείο που κολλάει και βάλτην εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 μπες μια με την εντολή -v πάρε μια φώτο στο σημείο που κολλάει και βάλτην εδώ θα δοκιμάσω να ξανακάνω ινστάλ πάλι δίχως το μπάτερυ κάτι που είχε μέσα και θα δω τι παίζει πριν ποστάρω την εικόνα παρεπιπτόντως to error pou μου βγάζει ebios read error 0x04 block 0x3e0318 sectors 0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos555 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 δυο πράγματα παίζουν ένα να μην έβαλες σωστά της επιλογές στα bios ή να έκανες λάθος το φορματ στο δίσκο έβαλες τις είδες εντολές με τον οδηγό ??? αν ναι τότε έκανες μεγάλο λάθος στο πρώτο boot θα μπεις με UseKernelCache=No GraphicsEnabler=No -x -v Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) ξαναέκανα εγκατάσταση με ίδιες ρυθμίσεις εκτός της μπαταρίας και boot όπως μου είπες και άνοιξε κανονικά!!! τώρα είναι σε safe mode και κάνει configure ypou;etv ua k;anei rest;art μιονο τού όταν τελειώσει edit έκανα ρεσταρτ και παίρνω πάλι το ίδιο error που έγραψα και πιο πάνω. Επίσης μου βλέπει τον επεξεργαστή ως xeon 1.6 Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2014 από mourgolukos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos555 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 αυτόν με τον επεξεργαστή δεν είναι πρόβλημα χεστώ για μπεσ με UseKernelCache=No GraphicsEnabler=No -v και πες αν μπήκε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsomby Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Αυτός ο οδηγός για AMD θα δουλέψει και για τις APU η μόνο για τις απλές CPU? Συγκεκριμένα ρωτάω για την Α8 6600. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos555 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 tsomby γινεται αλλα δωσε περισσοτερα στοιχια για τον υπολογιστη σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 μπήκα με GRAPHICSENABLER=NO κανονικά όπως επίσης μπήκα και με την εντολή -ς σε σέιφ μόντ. Με το κεξτ γουίζαρτ εγκατέστησα τα κέξτ για την κάρτα γραφικών μου αλλά πάλι παίρνω το ίδιο έρρορ όταν πάει να μπουτάρει κανονικά. Από τα μπάιος δεν έχω αλλάξει κάποια ρύθμιση μιας και οι δίσκοι μου δουλεύουν πάντα σε ΑΤΣΙ και όχι ατα. Επίσης δεν μου επιτρέπουν να αλλάξω κάτι άλλο. Φταίει μήπως που τα έχω κάνει εγκατάσταση σε εξωτερικό δίσκο γιουεςμπι; τον βλέπει κανονικότατα... Ξαναμπουταρα με εντολη -v και μου εβγαλε την εξης εικονα. Δν μπορω να πω π ς καταλαβαινω κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos555 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 μπεσ απο σεφε μοοδ και βγαλε οτι εβαλεσ στο pc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα