Προς το περιεχόμενο

Mac OS X σε non-apple υπολογιστές

georgeadams

Προτεινόμενες αναρτήσεις

έχω κάνει οδηγό για  niresh http://www.insomnia.gr/topic/481728-mac-os-x-σε-non-apple-υπολογιστές/?p=53260719

εσυ δοκίμασε να μπεις με hp GraphicsEnabler=No -v ότι  άλλη απορία έχεις εδώ είμαι 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης

Γειά σου taso555 μάγκα!!! την καγκουριά μου σας την είπα......? έγγραψα τα mavericks στον amd και χωρίς usb, με sd card (card reader controller) :P

Επισκέπτης
tasos555, on 11 Jul 2014 - 12:33 AM, said:

χωρίς niresh θες να πεις ρε 

κάλο και εγώ το έχω κάνει ποιο παλιά άλλα το niresh είναι πολυ ευκολο

ΜΕ niresh λεω και γω αλλά με card reader τα οποία και αναλόγως την μητρική μπορεί να ζορίσει... :Ρ

έχω κάνει οδηγό για  niresh http://www.insomnia.gr/topic/481728-mac-os-x-σε-non-apple-υπολογιστές/?p=53260719

εσυ δοκίμασε να μπεις με hp GraphicsEnabler=No -v ότι  άλλη απορία έχεις εδώ είμαι 

Ωραίος!!! τον διαβάζω τώρα και φαίνεται ευκολος!!! Ευχαριστώ σε λιγάκι θα ξεκινήσω τα πειράματα

Εγινε κομπλε η εγκατασταση ξεκιναει και μου κολλαει στο λογκο με το μηλο και το κυκλακι κατω να γυριζει διαρκως και μιλαει μια για εντολες μεσω ηχου και κτ τετοια χωρις να δειχνει κτ αλλο. Καμια ιδεα τι κανω τωρα;

μπες μια με την εντολή -v

πάρε μια φώτο  στο σημείο που κολλάει και βάλτην εδώ 

θα δοκιμάσω να ξανακάνω ινστάλ πάλι δίχως το μπάτερυ κάτι που είχε μέσα και θα δω τι παίζει πριν ποστάρω την εικόνα

παρεπιπτόντως to error pou μου βγάζει

ebios read error 0x04

block 0x3e0318 sectors 0

δυο πράγματα παίζουν ένα να μην έβαλες σωστά της επιλογές στα bios  ή να έκανες λάθος το φορματ στο δίσκο 

έβαλες τις είδες εντολές με τον οδηγό ??? αν ναι τότε έκανες μεγάλο λάθος

στο πρώτο boot θα μπεις με UseKernelCache=No GraphicsEnabler=No -x -v

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ξαναέκανα εγκατάσταση με ίδιες ρυθμίσεις εκτός της μπαταρίας και boot  όπως μου είπες και άνοιξε κανονικά!!! τώρα είναι σε safe mode και κάνει configure ypou;etv ua k;anei rest;art μιονο τού όταν τελειώσει

edit

έκανα ρεσταρτ και παίρνω πάλι το ίδιο error που έγραψα και πιο πάνω. Επίσης μου βλέπει τον επεξεργαστή ως xeon 1.6

Επεξ/σία από mourgolukos

μπήκα με GRAPHICSENABLER=NO κανονικά όπως επίσης μπήκα και με την εντολή -ς σε σέιφ μόντ. Με το κεξτ γουίζαρτ εγκατέστησα τα κέξτ για την κάρτα γραφικών μου αλλά πάλι παίρνω το ίδιο έρρορ όταν πάει να μπουτάρει κανονικά.

Από τα μπάιος δεν έχω αλλάξει κάποια ρύθμιση μιας και οι δίσκοι μου δουλεύουν πάντα σε ΑΤΣΙ και όχι ατα. Επίσης δεν μου επιτρέπουν να αλλάξω κάτι άλλο.

Φταίει μήπως που τα έχω κάνει εγκατάσταση σε εξωτερικό δίσκο γιουεςμπι; τον βλέπει κανονικότατα...

Ξαναμπουταρα με εντολη -v και μου εβγαλε την εξης εικονα. Δν μπορω να πω π ς καταλαβαινω κατι

post-192909-0-49167000-1405271261_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...