nikolas_kriti Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Αρχικά να ενημερώσω πως όλα δουλευουν άψογα..!! Εκτός το οτι έχω θεμα με το boot μου βγαζει ενα ερρορ..το εψαξα λιγο εκανα αυτο με το τερματικό αλλα συνεχίζει και μου το κανει!!! Εαν μπορεί καποιος να με βοηθησει με το bootloader εαν λεγεται ετσι θα το εκτιμούσα!!
MoviemakerGr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Νικόλα μου καλησπέρα.. ο Βασίλης προσπαθεί να σου εξηγήσει οτι το stick δεν είναι μόνο bootloader.. Έχει και kexts (ίσως δεν τα βλέπεις είναι hidden) έχει και αρχεία που καθορίζουν την εκκίνηση του υπολογιστή κ το πως θα συμπεριφερθεί απέναντι στο λειτουργικό. Κατ'αρχην δες εδώ για να καταλάβεις τα βήματα κ με πια σειρά πρέπει ν'ακολουθηθουν σε μια παρόμοια μητρική. > http://www.insanelymac.com/forum/topic/292740-mac-os-x-mavericks-successfully-installed-on-ga-b75m-d3h/ Μετά να ξέρεις οτι η μητρική σου δεν έχει την καλύτερη συμβατότητα για hackint0sh. Έχει Via chip ηχου άρα πρέπει να δεις πιο VoodooHDA kext σου ταιριάζει,είναι Asus και αφού δεν ξέρεις να πατσαρεις bios αναγκαστικά χρειάζεσαι το Nullcpupowermangement.. Επίσης χρειάζεσαι kexts για το Lan ένα Fakesmc γιατί χωρίς αυτό δεν γίνεται τίποτα κ πολλά άλλα που θα τα βρεις στην πορεία.. (τα περισσότερα θα τα βρεις στο multibeast αρκεί να διαβάσεις κ να ξέρεις πια χρειάζεσαι και πως τα κάνεις εγκατάσταση.) Άρα αυτό που βλέπεις και ονομάζεις λειτουργικό μπορεί να είναι ναι μεν άλλα δεν είναι σωστό.λειτουργεί γιατί το stickaki του δίνει κάποιους ας τους πούμε universal drivers για να λειτουργήσει,αλλά μέχρι εκεί. Θέλουμε να σε βοηθήσουμε λοιπόν αλλά η βοήθεια θα είναι αν κάπου κολλήσεις,καταλαβαίνεις ότι κανεις δεν μπορεί να σε πάρει από το Α και να σε πάει στο Ω που σε κάθε υπολογιστή είναι και διαφορετικό.. εξου κ το καλό διάβασμα του Βασίλη που πραγματικά χωρίς αυτό δεν γίνεται..
nikolas_kriti Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Νικόλα μου καλησπέρα.. ο Βασίλης προσπαθεί να σου εξηγήσει οτι το stick δεν είναι μόνο bootloader.. Έχει και kexts (ίσως δεν τα βλέπεις είναι hidden) έχει και αρχεία που καθορίζουν την εκκίνηση του υπολογιστή κ το πως θα συμπεριφερθεί απέναντι στο λειτουργικό. Κατ'αρχην δες εδώ για να καταλάβεις τα βήματα κ με πια σειρά πρέπει ν'ακολουθηθουν σε μια παρόμοια μητρική. > http://www.insanelymac.com/forum/topic/292740-mac-os-x-mavericks-successfully-installed-on-ga-b75m-d3h/ Μετά να ξέρεις οτι η μητρική σου δεν έχει την καλύτερη συμβατότητα για hackint0sh. Έχει Via chip ηχου άρα πρέπει να δεις πιο VoodooHDA kext σου ταιριάζει,είναι Asus και αφού δεν ξέρεις να πατσαρεις bios αναγκαστικά χρειάζεσαι το Nullcpupowermangement.. Επίσης χρειάζεσαι kexts για το Lan ένα Fakesmc γιατί χωρίς αυτό δεν γίνεται τίποτα κ πολλά άλλα που θα τα βρεις στην πορεία.. (τα περισσότερα θα τα βρεις στο multibeast αρκεί να διαβάσεις κ να ξέρεις πια χρειάζεσαι και πως τα κάνεις εγκατάσταση.) Άρα αυτό που βλέπεις και ονομάζεις λειτουργικό μπορεί να είναι ναι μεν άλλα δεν είναι σωστό.λειτουργεί γιατί το stickaki του δίνει κάποιους ας τους πούμε universal drivers για να λειτουργήσει,αλλά μέχρι εκεί. Θέλουμε να σε βοηθήσουμε λοιπόν αλλά η βοήθεια θα είναι αν κάπου κολλήσεις,καταλαβαίνεις ότι κανεις δεν μπορεί να σε πάρει από το Α και να σε πάει στο Ω που σε κάθε υπολογιστή είναι και διαφορετικό.. εξου κ το καλό διάβασμα του Βασίλη που πραγματικά χωρίς αυτό δεν γίνεται.. Ωραίος. ...το μόνο προβλημα π συνάντησα ειναι με τον bootloader. .. Μόλις τον κανω install apo multibeast κανω μια διαδικασία με το τερματικό και commands και μετά δε μ ανοίγει καν...κατι για panic λεει...ξανα κανω φορματ χωρις να βαλω bootloader και ια δω... οποια αλλη βοήθεια ευπρόσδεκτη! !
vasilis77 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Χωρίς bootloader Νικο δεν θα μπεις καθόλου. Ψάξε για τα kexts που χρειάζεσαι για την μητρική σου σε διάφορες υλοποιήσεις στο διαδίκτυο. Τα kexts..ειναι οι λεγόμενοι drivers..για να οδηγήσουν το λειτουργικό να δουλέψει σωστα με βαση το hardware που εχεις. Σου ειπε ο moviemaker για τα βασικά kext..να τον ακούς αυτον τον άνθρωπο..εχει πολλες ωρες πτήσης... Πρωτα διάβασε για την φιλοσοφία..και το τι ειναι το hackintosh..και μετα προσπάθησε απο την αρχη. Καθε κόλλημα που τρως..και οσο το φορτώνεις με λαθος kext...η λαθος διαχείρηση..θα πηγαίνεις και πιο πισω... Να εχεις υπομονη στο διάβασμα σου..να ανοίγεις..άπειρα tabs για να συγκρίνεις τι σου λενε εκει..και να προσπαθήσεις να φιλτραρεις..τι ειναι σωστό και τι οχι.. Αυτα απο εναν αρχάριο....
Brisingr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Παιδιά επειδή βρήκα μια ευκαιρία... Η GTX 650 2GB παίζει απροβλημάτιστα με hackintosh? (στο tonymacx86 διάβασα ότι όλη η σειρά 6xx πρέπει να παίζει..) αν και ακόμη σκέφτομαι μήπως είναι καλύτερα να πάω στη σειρά 7xx -> gt 740 2gb
vasilis77 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Παιδιά επειδή βρήκα μια ευκαιρία... Η GTX 650 2GB παίζει απροβλημάτιστα με hackintosh? (στο tonymacx86 διάβασα ότι όλη η σειρά 6xx πρέπει να παίζει..) αν και ακόμη σκέφτομαι μήπως είναι καλύτερα να πάω στη σειρά 7xx -> gt 740 2gb Αν την αντέχεις οικονομικα..φυσικά να πάρεις την 7ΧΧ... Άσε που κάπου πήρε το μάτι μου ότι μπορεί να μην υποστηρίζει 6ΧΧ στα yosemite Ας μας πει όμως καλύτερα όποιος έχει δοκιμάσει beta....εγώ έχω αράξει στα mavericks...που την κάρτα της υπογραφής μου την υποστηρίζει άριστα...και με web drivers
Brisingr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Ε εντάξει, όπως είδες μιλάω για την 740 που κάνει τα ίδια σχεδόν χρήματα (+- 2/3 ευρώ μιλάμε τώρα). Υπάρχει και η 750 αλλά αυτή είναι σχεδόν 20 ευρώ παραπάνω οπότε φεύγει εκτός. Επειδή πρέπει μέχρι το απόγευμα να έχω κάνει την αγορά ώστε να την έχω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, όποιος έχει κάποια άποψη σε ένα vs των 650-740-750 (οχι TI) ας το πεί. Μιλάω πάντα για 2gb εκδόσεις, με gddr5 Σας ευχαριστώ Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2014 από Brisingr
MoviemakerGr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Η 650 δουλεύει η 750 όχι ακόμα. και από τις δυο που σκέφτεσαι (vs 740) καλύτερη η 650. Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2014 από MoviemakerGr 1
vasilis77 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Η 650 δουλεύει η 750 όχι ακόμα. και από τις δυο που σκέφτεσαι καλύτερη η 650. Κάτι ξέρει παραπάνω .....
Brisingr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Η 650 δουλεύει η 750 όχι ακόμα. και από τις δυο που σκέφτεσαι καλύτερη η 650. Το δικο σου input πάντα το ακούω με ευλάβεια! Δεν δουλεύει ούτε η 750? Νόμιζα ότι η 750 ήταν kepler και η 750 TI maxwell και εκεί βρισκόταν το πρόβλημα Αnyway, καλύτερα για εμένα, θα γλιτώσω και λεφτά... Σ'ευχαριστω πολύ MoviemakerGr!
mourgolukos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα στους ειδικούς!!! Υπάρχει κάποιος οδηγός για να παλέψω και εγώ να βάλω mac στο λαπτοπ μου; Γνωρίζετε μήπως υπάρχει η δυνατότητα να μπουν και να δουλέψουν σωστά; τα χαρακτηριστικά του φαίνονται στις εικόνες παρακάτω
MoviemakerGr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα στους ειδικούς!!! Υπάρχει κάποιος οδηγός για να παλέψω και εγώ να βάλω mac στο λαπτοπ μου; Γνωρίζετε μήπως υπάρχει η δυνατότητα να μπουν και να δουλέψουν σωστά; τα χαρακτηριστικά του φαίνονται στις εικόνες παρακάτω Για το συγκεκριμένο HP δεν είδα να υπάρχει οδηγός,αντικειμενικά έχεις μια δύσκολη αποστολή μιας και το laptop σου λειτουργεί με εναλλαγή καρτών και η HD 4650 δεν ειναι και ότι πιο συμβατό θα μπορούσε να σου τύχει. αν σου δίνει την επιλογή να απενεργοποιηθεί η μια μέσω bios τότε οι ελπίδες σου γίνονται μεγαλύτερες,αν και κατά την γνώμη μου ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος για κάποιον που έρχεται σε πρώτη επαφή με την διαδικασία,έτσι και αλλιώς. Αν το αποφασίσεις δοκίμασε με έτοιμους installer - εκδόσεις σαν αυτή του Niresh,σε έναν καινούριο δίσκο.
mourgolukos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 μία κάρτα γραφικών έχει μονάχα την 4650 αποτι ειδα στον niresh υπάρχει οδηγός για αυτή την κάρτα για τα 10.9.2 μαβερικς
MoviemakerGr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 μία κάρτα γραφικών έχει μονάχα την 4650 Σωστά,με μπέρδεψε το screenshot που είναι λίγο κομμένο, Οκ δοκίμασε με το niresh και συγχρόνως διάβασε αυτά τα edits που χρειάζεται να κάνεις για την κάρτα σου.
mourgolukos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 2 ερωτήσεις ακόμα. Δεν μπορώ να βρώ στην σελίδα του που θα κατεβάσω τα mavericks και πως θα κάνω bootable usb από τα windows μέσα... το βρήκα το ένα το άλλο μένει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα