Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το σύστημα σου είναι κατά πολύ καλύτερο απο αυτό που σκέφτεσαι να κάνεις,απλά είσαι σε ενα μεταίχμιο και για να σου αποδώσει τα μέγιστα πρέπει να υπάρχει εμπειρία στην εγκατάσταση..

Για να δεις το λειτουργικό και να έχεις την εμπειρία όμως χρησιμοποίησε την έκδοση Mavericks 10.9 GM η την αντίστοιχη mountain lion και όταν καταλήξεις πια σου κάνει  κάνεις την αγορά σου,αν χρειάζεται γιατί το Mavericks είναι δωρεάν.

Εγκατάσταση με Usb stick και Unibeast. σε ξεχωριστό πάντα δίσκο.

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@MoviemakerGr

μπορείς να μ προτείνεις μία? ?

Οσο πιο οινομικη γίνεται αλλα να γίνει η δουλειά εύκολα. ..

και 1155 σοκετ αν σου είναι εύκολο

Δημοσ.

@MoviemakerGr

μπορείς να μ προτείνεις μία? ?

Οσο πιο οινομικη γίνεται αλλα να γίνει η δουλειά εύκολα. ..

και 1155 σοκετ αν σου είναι εύκολο

Παρ'οτι αυτή που μας έδειχνες ήταν 1150 ? σε 1155 με κλειδωμένο επεξεργαστή και οικονομική δες την B75M-D3H

Όλες για να δεις λειτουργικό εύκολες είναι στο δεύτερο επίπεδο και ολοκληρωμένο Hackint0sh αρχίζουν οι δυσκολίες.

Δημοσ.

Παρ'οτι αυτή που μας έδειχνες ήταν 1150 ? σε 1155 με κλειδωμένο επεξεργαστή και οικονομική δες την B75M-D3H

Όλες για να δεις λειτουργικό εύκολες είναι στο δεύτερο επίπεδο και ολοκληρωμένο Hackint0sh αρχίζουν οι δυσκολίες.

Ναι αυτη π εδειχνα ηταν 1150!!! Ωραια σε ευχαριστώ!

Δημοσ.

Το σύστημα σου είναι κατά πολύ καλύτερο απο αυτό που σκέφτεσαι να κάνεις,απλά είσαι σε ενα μεταίχμιο και για να σου αποδώσει τα μέγιστα πρέπει να υπάρχει εμπειρία στην εγκατάσταση..

Για να δεις το λειτουργικό και να έχεις την εμπειρία όμως χρησιμοποίησε την έκδοση Mavericks 10.9 GM η την αντίστοιχη mountain lion και όταν καταλήξεις πια σου κάνει  κάνεις την αγορά σου,αν χρειάζεται γιατί το Mavericks είναι δωρεάν.

Εγκατάσταση με Usb stick και Unibeast. σε ξεχωριστό πάντα δίσκο.

Ευχαριστω Movie για την απαντηση. Οποτε κατεβαζω το unibeast για να κανω bootable cd. Το OS απο που μπορω να το βρω?

Δημοσ.

Ευχαριστω Movie για την απαντηση. Οποτε κατεβαζω το unibeast για να κανω bootable cd. Το OS απο που μπορω να το βρω?

Usb stick .. το Os κυκλοφορεί ελεύθερο στο net,λιγο να ψάξεις θα πέσεις πάνω του,η πες σ'ενα φιλο να σου δώσει μια κόπια καλύτερα is Free.

• Like 1
Δημοσ.

Υπαρχει καποιος που επι πληρωμη μπορει να μου κανει την εγκατασταση στο συστημα της υπογραφης μου; απλα θελω να ειναι dual boot με τα win7 64bit, εχω και εναν extra ssd 128gb kingston διαθεσιμο. ευχαριστω

Δημοσ.

συμβουλη ενα γραψε στο google How To Install Mac OS X Mountain Lion 10.8 On Vmware Workstation(αν εχεις mac εσυ ή καποιος φιλος σου χεσε την συμβουλη ενα)

για να μην και οταν περασης το λογισμικο μπες στο app store και κατεβασε τα 10.9 δωρεαν original 

συμβουλη δυο ακολουθα αυτον τον οδηγο http://www.tonymacx86.com/374-unibeast-install-os-x-mavericks-any-supported-intel-based-pc.html

για εσενα sarpan

• Like 1
Δημοσ.

συμβουλη ενα γραψε στο google How To Install Mac OS X Mountain Lion 10.8 On Vmware Workstation(αν εχεις mac εσυ ή καποιος φιλος σου χεσε την συμβουλη ενα)

για να μην και οταν περασης το λογισμικο μπες στο app store και κατεβασε τα 10.9 δωρεαν original 

συμβουλη δυο ακολουθα αυτον τον οδηγο http://www.tonymacx86.com/374-unibeast-install-os-x-mavericks-any-supported-intel-based-pc.html

για εσενα sarpan

Thanks για το Link. Ερωτηση...απο τη στιγμη που δεν εχω υπολογιστη με Mac πως θα τρεξω το unibeast σε windows?

Βασικα γινεται να το κανω χωρις να εχω προσβαση σε υπολογιστη με Mac?

Δημοσ.

Πρώτη απόπειρα και μέχρι τώρα όλα καλά!!

Είμαι με Celeron g530+Asus b75m-le+Samsumg ssd!!

Αναγνωρίζει καρτα αναλυση της οθονης κομπλέ!!

Ήχο πως θα βαλω??Στο unibeast τι θα επιλέξω??

Επειδή έχω ssd πρέπει να κανω καμία εχτρα ρύθμιση??

Αααα και χωρίς το στικακι ακομα δε μπορώ να μπουταρω...καμιά βοήθεια? ?
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρώτη απόπειρα και μέχρι τώρα όλα καλά!!

Είμαι με Celeron g530+Asus b75m-le+Samsumg ssd!!

Αναγνωρίζει καρτα αναλυση της οθονης κομπλέ!!

Ήχο πως θα βαλω??Στο unibeast τι θα επιλέξω??

Επειδή έχω ssd πρέπει να κανω καμία εχτρα ρύθμιση??

Αααα και χωρίς το στικακι ακομα δε μπορώ να μπουταρω...καμιά βοήθεια? ?

Μα εκεί είναι το θέμα..το ότι bootαρες..οκ..ανέβηκες το βουνό..το να bootαρεις χωρίς στικάκι..πρέπει να το κατέβεις...χωρίς φρένα!!

Να ξέρεις πως ο φίλος μας ο γούγλης..είναι καλούλης και μας απαντά σε ότι του ζητήσουμε!

Πάντως θα μας πεις πως..κάτι έγινε (και θα το διαβάσουμε με χαρά)...όταν βγάλεις το ριμαδοστικάκι..και δεις mac desktop!

Εγώ πάντως δεν τα είχα καταφέρει και πήγα στο γιατρό...από κει και πέρα απολαμβάνω ένα... όσο δεν φαντάζεσαι vanilla hackintosh

Επεξ/σία από vasilis77
Δημοσ.

Μα εκεί είναι το θέμα..το ότι bootαρες..οκ..ανέβηκες το βουνό..το να bootαρεις χωρίς στικάκι..πρέπει να το κατέβεις...χωρίς φρένα!!

Να ξέρεις πως ο φίλος μας ο γούγλης..είναι καλούλης και μας απαντά σε ότι του ζητήσουμε!

Πάντως θα μας πεις πως..κάτι έγινε (και θα το διαβάσουμε με χαρά)...όταν βγάλεις το ριμαδοστικάκι..και δεις mac desktop!

Εγώ πάντως δεν τα είχα καταφέρει και πήγα στο γιατρό...από κει και πέρα απολαμβάνω ένα... όσο δεν φαντάζεσαι vanilla hackintosh

Καλημέρα και ευχαριστώ για τηβ απάντηση. ...

Καμια ιδεα πως να το ψάξω? ??

για να εχω ενα μπουσουλα

Δημοσ.

Καλημέρα και ευχαριστώ για τηβ απάντηση. ...

Καμια ιδεα πως να το ψάξω? ??

για να εχω ενα μπουσουλα

http://www.insanelymac.com/forum/topic/292740-mac-os-x-mavericks-successfully-installed-on-ga-b75m-d3h/

http://www.tonymacx86.com/mavericks-desktop-guides/113352-mavericks-os-x-100-working-ga-b75m-d3h-i5-333

Καλό διάβασμα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...