Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδιά συγνώμη του θείου το mac os χ τι έχουν άμα αρχίσουμε να πληρώνουμε για τα mac οs x ο θείος τι θα γίνει κλεφτής;;;;;;;; ντροπή έχει ξεπεση αυτή η κοινωνία

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ρε παιδιά συγνώμη του θείου το mac os χ τι έχουν άμα αρχίσουμε να πληρώνουμε για τα mac οs x ο θείος τι θα γίνει κλεφτής;;;;;;;; ντροπή έχει ξεπεση αυτή η κοινωνία

Το OS X είναι δωρεάν έτσι κι αλλιώς. Γιατί να μην το έχεις κατεβασμένο επίσημα;
Δημοσ.

Ρε παιδια δεν θελω να μπω σαν τον νομοταγη nerd (γιατι δεν ειμαι) αλλα συμφωνα με την apple δεν ειναι παρανομο να εχεις το λειτουργικό της σε non-apple products;

Δημοσ.

Ρε παιδια δεν θελω να μπω σαν τον νομοταγη nerd (γιατι δεν ειμαι) αλλα συμφωνα με την apple δεν ειναι παρανομο να εχεις το λειτουργικό της σε non-apple products;

πολύ σύντομα, ναι είναι. Ακόμα και αν το έχεις αγοράσει, στο license agreement σου λέει ότι είναι prohibited να κάνεις install σε non-apple computer. Άρα κάνεις violate το license πόσο μάλλον που για να γίνει install θέλει και third party bootloader, EFI, κλπ. Φυσικά σαν user δεν πρόκειται να ασχοληθεί κανένας αλλά αν ήσουν εταιρία μάλλον θα σε κυνηγούσαν. 

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον Dr.Fuzzy

Σαν χρήστη το αντίθετο θα έλεγα γιατί θα αγοράσεις apps από το store και μπορεί κάποια στιγμή εφόσον σου αρέσει το λειτουργικό να αγοράσεις και Mac, απλά δεν σου δίνουν υποστήριξη.

Επισκέπτης
Δημοσ.

ούτε τη mac ούτε τη microsoft τη νοιάζει αν ο χρήστης έχει πειρατικά os.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Σε AMD FX 8320 με την Gigabyte GA-970A-D3 και μια Ati Radeon HD 5670 ποια έκδοση λέτε να δοκιμάσω, για να μην κατεβάζω ένα σωρό άχρηστες εκδόσεις. Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@xaris87

Προτίμησε μια GByte μητρική αφού είναι η πρώτη δοκιμή σου.

________________________________________________________________________________________________________

Yosemite DP3 is Out 1.12GB and downloading..

post-227308-0-89169200-1404752936_thumb.jpg

Done

post-227308-0-47297400-1404755029_thumb.jpg

..and Dark Theme

post-227308-0-04851500-1404775370_thumb.jpg

Επεξ/σία από MoviemakerGr
Δημοσ.

Καλησπερα. Με το συστημα της υπογραφης μου σκεφτομουν να προχωρησω στην εγκατασταση Mac OS X.

Αγοραζοντας αυτην την εκδοση http://store.apple.com/us/product/MC573Z/A/mac-os-x-106-snow-leopard

και ακολουθωντας αυτη τη διαδικασια http://tonymacx86.blogspot.gr/2010/04/iboot-multibeast-install-mac-os-x-on.html

θα εχω καποιο προβλημα/θεμα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...