BugsGounelas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Θέλω να μου θυμήσετε κάτι:Στο λαπτοπ μου με optimus,πρεπει να κλεισω το optimus απο το bios?Επιρεαζεται αν το αφησω ανοιχτο,γιατι θα κανω multiboot και θελω να εκμεταλευτω την nVidia....Thx
tasos555 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 κοιτά στο αρχικό boot για τον install μην βάλεις. στις επιλογές μην βάλεις αν τώρα δεν λειτουργούν τα usb γράψε την εντολη για να κάνεις μποοτ σωστά και προσθετεις στα boot flag την εντολή αργότερα .γενικά δεν είναι καλο να βάζεις εντολές χωρίς λόγο
Brisingr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Και η 6xx και οι R9 αλλά δεν υποστηρίζουν πολλαπλά μονιτορς σε τι κλίμακα χρηματων ενδιαφέρεσαι ? Σε οσο πιο φτηνο παει, με ελαχιστο gaming. Κατω απο 100Ε αν γινεται
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Βρες μια μεταχειρισμένη 5770 και μην την πληρώσεις πάνω από 40 - 50 ευρώ. είναι οτι καλύτερο σε συμβατότητα και για την περίπτωση σου.
belkin Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 movie μηπως δοκιμασες στα yosemine αν υποστηριουν της νεες καρτες της nvidia ?
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Όχι δεν έχω κάρτα να δοκιμάσω. εξάλλου μόνο η 750 κυκλοφορεί με το νεο chip.
belkin Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Όχι δεν έχω κάρτα να δοκιμάσω. εξάλλου μόνο η 750 κυκλοφορεί με το νεο chip. ναι θελω την GTX750ti και δεν ξερει κανεις τι γινεται
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Λογικό,γιατί και οι drivers στα γραφικά οριστικοποιούνται,στις 2 τελευταίες beta εκδόσεις,οπότε και κάρτα να είχα θα ήταν ενδεικτικό το αν δουλεύει,και όχι ασφαλές..
Brisingr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Βρες μια μεταχειρισμένη 5770 και μην την πληρώσεις πάνω από 40 - 50 ευρώ. είναι οτι καλύτερο σε συμβατότητα και για την περίπτωση σου. Σε ευχαριστω! Δεν ηξερα οτι υποστηριζονται και παλιοτερες AMD! Υποστηριζεται ολη η σειρα Radeon HD5000?
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Όχι μόνο οι δυο που φορούσαν τα mac-pro η μεγάλη θα είναι αρκετά ακριβότερη κ μάλλον πιο.. καταπονημένη η 5770 σου είναι "γάντι".
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 κοιτά στο αρχικό boot για τον install μην βάλεις. στις επιλογές μην βάλεις αν τώρα δεν λειτουργούν τα usb γράψε την εντολη για να κάνεις μποοτ σωστά και προσθετεις στα boot flag την εντολή αργότερα .γενικά δεν είναι καλο να βάζεις εντολές χωρίς λόγο φιλε τελικα τα περασα :Ρ η εντολη για μενα ηταν σκετο amd graphicsenebler=no -v κολλουσε παρα πολυ ωρα στο logo της εγκαταστασης αμα εβαζα amd64 χωρις να φορτωνει (λαθος μαυριζε η οθονη και εκλεινε). Και εκει που ειπα να γραψω ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τη δουλεια κολλανε μολις μπω μεσα στα πρωτα 15 με 20 δευτερολεπτα και εμεινα με τη γλυκα. Σιγουρα θα υπαρχουν διορθωσεις που δεν τις ξερω....
sotris99 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 επειδή δεν είναι uefi? Στο multibeast υπάρχουν και τα δυο,το bios της Intel δεν ξέρω αν θα περάσεις όμως.. επειδή δεν είναι uefi? διάβασα το μάθημά μου και κατάλαβα τι εννοείς... 1
soik85 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 να ρωτήσω ρε παιδιά ο άσχετος. Που μπορώ να βρω αυθεντικά mac os καθώς δεν έχω κανέναν εδώ που διαθέτει mac υπολογιστή. Εγώ έχω iPhone και ipad αλλά δεν έχω πρόσβαση στο store για mac
coffeex Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 να ρωτήσω ρε παιδιά ο άσχετος. Που μπορώ να βρω αυθεντικά mac os καθώς δεν έχω κανέναν εδώ που διαθέτει mac υπολογιστή. Εγώ έχω iPhone και ipad αλλά δεν έχω πρόσβαση στο store για mac Μπορείς να βρεις image και να το εγκαταστήσεις σε virtualbox και από εκεί να μπεις κανονικά στο store και να κατεβάσεις την τελευταία έκδοση από τα Mavericks.
TheELF Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Μπορείς να βρεις image και να το εγκαταστήσεις σε virtualbox και από εκεί να μπεις κανονικά στο store και να κατεβάσεις την τελευταία έκδοση από τα Mavericks. Άμα είναι έτσι βρίσκει και απευθείας την τελική έκδοση σε image...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα