alkis1975 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Ποια κάρτα γραφικών με συμβουλεύετε να πάρω χωρίς να βάλω βαθειά το χέρι στην τσέπη με μόνο σκοπό να συνδέσω μια Apple Cinema Display που έχω (mini display port όχι thunderbolt) Ξέρει κανείς να μου απαντήσει η Apple cinema display αν συνδεθεί με hackintosh αν θα είναι εφικτή η χρήση ηχείων-κάμερας της οθόνης ή αυτά τα χαρακτηριστικά αχρηστεύονται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
itsgosu Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Ποια κάρτα γραφικών με συμβουλεύετε να πάρω χωρίς να βάλω βαθειά το χέρι στην τσέπη με μόνο σκοπό να συνδέσω μια Apple Cinema Display που έχω (mini display port όχι thunderbolt) Ξέρει κανείς να μου απαντήσει η Apple cinema display αν συνδεθεί με hackintosh αν θα είναι εφικτή η χρήση ηχείων-κάμερας της οθόνης ή αυτά τα χαρακτηριστικά αχρηστεύονται? εγώ παλιά σε snow leopard με μια 5870 1gb παίζανε όλα τέντα, βέβαια μετά που δοκίμασα σε μια 27άρα thunderbolt δεν γινοτανε τίποτα, έπρεπε να πειράξω πράγματα. το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις σε forums με χάκιντος χρήστες που έχουνε το ανάλογο setup με την οθόνη σου και να δεις τι κάρτες χρησιμοποιούνε. λογικά αν βρεις σωστή κάρτα θα παίζουνε όλα, μιας και το σήμα για ηχεία και κάμερα παιρνάνε από το usb και όχι από το thunderbolt. /cheers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 10.9.4 is ouT σε ένα μόλις 283mb upadate. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Υπάρχει "safe" επιλογή usb wifi dongle για hackintosh; Αυτό που έχω δουλεύει μόνο μέσω Fusion και δεν μπορώ να περάσω το νετ στο OSX -.- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkis1975 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Ποια κάρτα γραφικών με συμβουλεύετε να πάρω χωρίς να βάλω βαθειά το χέρι στην τσέπη με μόνο σκοπό να συνδέσω μια Apple Cinema Display που έχω (mini display port όχι thunderbolt) Ξέρει κανείς να μου απαντήσει η Apple cinema display αν συνδεθεί με hackintosh αν θα είναι εφικτή η χρήση ηχείων-κάμερας της οθόνης ή αυτά τα χαρακτηριστικά αχρηστεύονται? εγώ παλιά σε snow leopard με μια 5870 1gb παίζανε όλα τέντα, βέβαια μετά που δοκίμασα σε μια 27άρα thunderbolt δεν γινοτανε τίποτα, έπρεπε να πειράξω πράγματα. το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις σε forums με χάκιντος χρήστες που έχουνε το ανάλογο setup με την οθόνη σου και να δεις τι κάρτες χρησιμοποιούνε. λογικά αν βρεις σωστή κάρτα θα παίζουνε όλα, μιας και το σήμα για ηχεία και κάμερα παιρνάνε από το usb και όχι από το thunderbolt. /cheers. Μα η AppleCinemaDisplay έχει μόνο μια mini display αρσενική θύρα τίποτε άλλο.Απο κει παίρνει εικόνα ήχο συνδέει κάμερα και δίνει και ένα USB hub 3 θέσεων.άρα μόνο απο τη mini display port τα κάνει όλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Μα η AppleCinemaDisplay έχει μόνο μια mini display αρσενική θύρα τίποτε άλλο.Απο κει παίρνει εικόνα ήχο συνδέει κάμερα και δίνει και ένα USB hub 3 θέσεων.άρα μόνο απο τη mini display port τα κάνει όλαΟχι, εχει usb εισοδο κ απο εκει συνδεεται η καμερα, τα ηχεια και το usb hub. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 έχω κάρτα γραφικών AMD 8570D (απ' τον Α86600Κ) α και μητρική gigabyte A85x. Θα παίζει το OSx? The A8-6600K supports AES technology δέν υποστηρίζει λέει SSSE3, SSSE4.1, SSSE4.2 .......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkis1975 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Οχι, εχει usb εισοδο κ απο εκει συνδεεται η καμερα, τα ηχεια και το usb hub. Έχεις δίκιο. Εγώ είχα καταλάβει ότι το usb ειναι μόνο για τη σύνδεση του usb hub που έχει η οθόνη και ότι κάμερα-ηχεία-οθόνη παίρνουν πληροφορίες απο το mini display port. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brisingr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Υπάρχει κάπου μια λίστα με τις κάρτες γραφικών που παίζουν με mavericks? Εκτός από τη σειρά 7ΧΧ παίζει κάτι άλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Και η 6xx και οι R9 αλλά δεν υποστηρίζουν πολλαπλά μονιτορς σε τι κλίμακα χρηματων ενδιαφέρεσαι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotris99 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Έχω μία intel DH61HO και θέλω να περάσω την διανομή του niresh. Που μπορώ να βρώ τα kexts για realtek alc892 για την κάρτα ήχου και realtek rtl8111e για την κάρτα δικτύου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Στο multibeast υπάρχουν και τα δυο,το bios της Intel δεν ξέρω αν θα περάσεις όμως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotris99 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 επειδή δεν είναι uefi? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos555 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 έχω κάρτα γραφικών AMD 8570D (απ' τον Α86600Κ) α και μητρική gigabyte A85x. Θα παίζει το OSx? The A8-6600K supports AES technology δέν υποστηρίζει λέει SSSE3, SSSE4.1, SSSE4.2 .......... μπορείς να βρεις ένα οδηγό σε αυτό εδώ το post http://www.insomnia.gr/topic/481728-mac-os-x-σε-non-apple-υπολογιστές/?p=53260719 και για boot flag δοκίμασε amd64 GraphicsEnabler=No -v Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 tasos555, on 01 Jul 2014 - 3:04 PM, said: μπορείς να βρεις ένα οδηγό σε αυτό εδώ το post http://www.insomnia.gr/topic/481728-mac-os-x-σε-non-apple-υπολογιστές/?p=53260719 και για boot flag δοκίμασε amd64 GraphicsEnabler=No -v ευχαριστώ μεγάλε USBBusFix να βάλουμε ή όχι καθόλου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα