Προς το περιεχόμενο

Mac OS X σε non-apple υπολογιστές

georgeadams

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ποια κάρτα γραφικών με συμβουλεύετε να πάρω χωρίς να βάλω βαθειά το χέρι στην τσέπη με μόνο σκοπό να συνδέσω μια Apple Cinema Display που έχω (mini display port όχι thunderbolt) 

Ξέρει κανείς να μου απαντήσει η Apple cinema display αν συνδεθεί με hackintosh αν θα είναι εφικτή η χρήση ηχείων-κάμερας της οθόνης ή αυτά τα χαρακτηριστικά αχρηστεύονται?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ποια κάρτα γραφικών με συμβουλεύετε να πάρω χωρίς να βάλω βαθειά το χέρι στην τσέπη με μόνο σκοπό να συνδέσω μια Apple Cinema Display που έχω (mini display port όχι thunderbolt) 

Ξέρει κανείς να μου απαντήσει η Apple cinema display αν συνδεθεί με hackintosh αν θα είναι εφικτή η χρήση ηχείων-κάμερας της οθόνης ή αυτά τα χαρακτηριστικά αχρηστεύονται?

εγώ παλιά σε snow leopard με μια 5870 1gb παίζανε όλα τέντα, βέβαια μετά που δοκίμασα σε μια 27άρα thunderbolt δεν γινοτανε τίποτα, έπρεπε να πειράξω πράγματα.

το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις σε forums με χάκιντος χρήστες που έχουνε το ανάλογο setup με την οθόνη σου και να δεις τι κάρτες χρησιμοποιούνε.

λογικά αν βρεις σωστή κάρτα θα παίζουνε όλα, μιας και το σήμα για ηχεία και κάμερα παιρνάνε από το usb και όχι από το thunderbolt.

/cheers.

εγώ παλιά σε snow leopard με μια 5870 1gb παίζανε όλα τέντα, βέβαια μετά που δοκίμασα σε μια 27άρα thunderbolt δεν γινοτανε τίποτα, έπρεπε να πειράξω πράγματα.

το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις σε forums με χάκιντος χρήστες που έχουνε το ανάλογο setup με την οθόνη σου και να δεις τι κάρτες χρησιμοποιούνε.

λογικά αν βρεις σωστή κάρτα θα παίζουνε όλα, μιας και το σήμα για ηχεία και κάμερα παιρνάνε από το usb και όχι από το thunderbolt.

/cheers.

Μα η AppleCinemaDisplay έχει μόνο μια mini display αρσενική θύρα τίποτε άλλο.Απο κει παίρνει εικόνα ήχο συνδέει κάμερα και δίνει και ένα USB hub 3 θέσεων.άρα μόνο απο τη mini display port τα κάνει όλα

Μα η AppleCinemaDisplay έχει μόνο μια mini display αρσενική θύρα τίποτε άλλο.Απο κει παίρνει εικόνα ήχο συνδέει κάμερα και δίνει και ένα USB hub 3 θέσεων.άρα μόνο απο τη mini display port τα κάνει όλα

Οχι, εχει usb εισοδο κ απο εκει συνδεεται η καμερα, τα ηχεια και το usb hub.

Επισκέπτης

έχω κάρτα γραφικών AMD 8570D (απ' τον Α86600Κ) α και μητρική gigabyte A85x. Θα παίζει το OSx?

The A8-6600K supports AES technology δέν υποστηρίζει λέει  SSSE3,  SSSE4.1,  SSSE4.2 ..........

Οχι, εχει usb εισοδο κ απο εκει συνδεεται η καμερα, τα ηχεια και το usb hub.

Έχεις δίκιο. Εγώ είχα καταλάβει ότι το usb ειναι μόνο για τη σύνδεση του usb hub που έχει η οθόνη και ότι κάμερα-ηχεία-οθόνη παίρνουν πληροφορίες απο το mini display port. 

Έχω μία intel DH61HO και θέλω να περάσω την διανομή του niresh.

Που μπορώ να βρώ τα kexts για realtek alc892 για την κάρτα ήχου και realtek rtl8111e για την κάρτα δικτύου?

έχω κάρτα γραφικών AMD 8570D (απ' τον Α86600Κ) α και μητρική gigabyte A85x. Θα παίζει το OSx?

The A8-6600K supports AES technology δέν υποστηρίζει λέει  SSSE3,  SSSE4.1,  SSSE4.2 ..........

μπορείς να βρεις ένα οδηγό σε αυτό εδώ το post http://www.insomnia.gr/topic/481728-mac-os-x-σε-non-apple-υπολογιστές/?p=53260719 

και για boot flag δοκίμασε  amd64 GraphicsEnabler=No -v

Επισκέπτης
tasos555, on 01 Jul 2014 - 3:04 PM, said:

μπορείς να βρεις ένα οδηγό σε αυτό εδώ το post http://www.insomnia.gr/topic/481728-mac-os-x-σε-non-apple-υπολογιστές/?p=53260719 

και για boot flag δοκίμασε  amd64 GraphicsEnabler=No -v

ευχαριστώ μεγάλε USBBusFix να βάλουμε ή όχι καθόλου?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...