discoboyminimal Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 φίλε για την battary δες τι είπα (αν κάνετε την διαδικασία σε λαπτοπ επιλέξετε laptop drivers. αν δεν το επέλεξες μπορείς να τούς περάσεις και τώρα.αν πάλι το τικαρεσ παίζει να μην λειτουργεί σωστά σε εσένα τι από τα δυο συμβενη ???? τωρα για τα αλλα θελεισ driver για το gestures δυσκολο το κοβω ΚΑΙ ΓΙΑ WIFI ΘΕΣ http://www.amazon.co.uk/Edimax-EW-7811UN-150Mbps-Wireless-Adapter/dp/B003MTTJOY κάποιο λάθος έχεις κάνει. πάτησες customize??? και δοκιμασε αυτο προτα http://www.niresh.co/files/file/427-intel-hd300-kext-full-qeci-with-vga/ και αν δεν κανει δουλεια αυτο http://www.niresh.co/files/file/127-intel-hd-3000-hd-4000-driver-for-mavericks-109/ οχι δεν δοκιμασα customize.ισως το προσπερασα χωρις να το δω. για αρχη πως μπορω να περασω εναν bootloader ετσι ωστε να bootaro χωρις το flashακι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos555 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 λιπον ακου τι θα κανεισ θα ξανα διαβασεις τον οδηγο προτα ολων αν δεν καταλαβεισ κατι πεσ μου με μηνημα και μετα ακολουθατων σορρι που στο λεω ετσι.αλλα τον εφτιαξα για βοηθεια οχι για να του ριξεις μια ματια στο πρωτο κομματι και μετα παμε να κανουμε εγκαταστασει στα γρηγορα. 10-15 λεπτα θεσ οχι παραπανω διαβασετων ομως αμα δεν ξερεις τι boot flag θες πεσ μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) βημα βημα , στον οδηγο σου , δεν μου ποσταρει. με τα default options μου bootαρε κανονικα και δεν δουλευει μονο το wifi , camera. επισης μου δινει error πριν το boot. gpt 0 gpt 0 got error αυτο θελω να λυσω για αρχη. καλημερα!λοιπον, το gpt error το ελυσα ετσι http://www.niresh.co/topic/613-boot0-error/?p=6723 και το wifi με το kext για atheros a r9285. εμεινε μονο η webcam να παιξει! και η μπαταρια που δεν διαβαζει το ποσοστο της! Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2014 από discoboyminimal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos555 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 για δεσ αυτο το εργαλειο αν θυμαμε καλα λυνει και προβληματα με τισ μπαταριεσ http://www.niresh.co/files/file/374-macpwn-mavericks/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Yosemite DP 1 Update 1 is Out. like a charm που λέγαν και στο χωριό μου.. Καινούρια μεγάλη γραμματοσειρά στο About this Mac και επιστροφή του Photo booth είναι κάποια από τα πρώτα ευρήματα, Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2014 από MoviemakerGr 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 παιδια συγγνωμη αν σας κουραζω, αλλα πειτε μου λιγο πως μπορω να τραβιξω τουλαχιστον αρχεια απο εξωτερικο δισκο ntfs? καποιο προγραμμα?καμια μαγκια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Το OS X διαβάζει δίσκους NTFS χωρίς πρόβλημα. Αν θέλεις όμως να γράψεις σε NTFS τότε θέλεις πρόγραμμα (paragon NTFS for Mac ή tuxera). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) εδω ειμαι δεν σας ξεχασα !! λοιπον ηρθα με νεα ερωτηση! hd3000 και hdmi..(asus x54c) πως θα κανουμε να παιξει ο ηχος? ειμαι σε 10.9.3 UPDATE http://www.tonymacx86.com/graphics/125239-hd4600-hd4000-hd3000-framebuffer-edits.html βρηκα αυτη την λυση..προσπαθω να καταλαβω τι λεει και πως να το υλοποιησω..αλλα ειμαι πολυ νεος στα mac.. μπορειτε να με βοηθησετε λιγακι? απλα τρεχω το script?(a) Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2014 από discoboyminimal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Καλησπερα σας θα ηθελα να εγκαταστησω το νεο λειτουργικο συστημα δοκιμαστικο του Mac os x στον υπολογιστη μου ως φιλοξενουμενο με το προγραμμμα Vmware workgroup θα μπορουσατε να μ πειτε την διαδικασια ; Εχω το αρχειο: OSX 10.10 BETA (OMNIRIPS).dmg μετα τι κανω ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotris99 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Το OS X διαβάζει δίσκους NTFS χωρίς πρόβλημα. Αν θέλεις όμως να γράψεις σε NTFS τότε θέλεις πρόγραμμα (paragon NTFS for Mac ή tuxera). Ναι! Αυτή την στιγμή που μιλάμε μεταφέρω 500 γίγα από ntfs σε 1 τέρα hfs Καλησπερα σας θα ηθελα να εγκαταστησω το νεο λειτουργικο συστημα δοκιμαστικο του Mac os x στον υπολογιστη μου ως φιλοξενουμενο με το προγραμμμα Vmware workgroup θα μπορουσατε να μ πειτε την διαδικασια ; Εχω το αρχειο: OSX 10.10 BETA (OMNIRIPS).dmg μετα τι κανω ; υπάρχει έτοιμο image εκεί έξω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos555 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 παιδιά θέλω μια χαρεί από κάποιον με 10.9.4 αν γίνετε να μου ανεβάσει αν μπορεί κάπου αυτά εδώ AppleACPIPlatform.kext, Corecrypto.kext, IOACPIFamily.kext, IONDRVSupport, IOPCIFamily.kext, IOUSBFamily.kext, Sandbox.kext, System.kext τα θέλω για το 10.10 σε amd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 το 10.9.4 είναι beta. 10.9.3 σου κάνουν ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dadusig Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Για αγορά νέας μητρικής για μηχάνημα που θα προορίζεται κυρίως για hackintosh να κοιτάξω σε z87 ή z97; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Σε πρώτου επιπέδου Hackint0sh έχουν τις ίδιες δυνατότητες. Σε προχωρημένου επιπέδου η Ζ87 είναι πληρέστερη σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos555 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 αν τα έχεις δώσε να δοκιμάσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα