gasoliner Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 2014 - 2015 Hackint0sh rules.. Rules.jpg DiskUt.jpg τι εχεις κανει ρε φιλαράκι πάλι?ΤΑ ΑΙΣΧΗ.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 τι εχεις κανει ρε φιλαράκι πάλι?ΤΑ ΑΙΣΧΗ.. Όχι εγώ, η Apple μας έβαλε να διαβάζουμε πάλι 6-8 ώρες την ημέρα πάνω που είπαμε ότι κάτι μάθαμε.. αυτά που βλέπεις είναι οι "ασκήσεις" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 οκ , εν τέλει πήρα τηλέφωνο και όλα comple ! Απλά για να γίνει το authorize θα πρέπει είστε συνδεδεμένοι απευθείας πάνω στο router και όχι σε κάποιον μεσολαβητή , έτσι ώστε το ip του request με το ip του mac να είναι ταυτόσημο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimsk74 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 γνωριζει κανεις ποιο Bluetooth usb ειναι συμβατο με hackintosh ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 γνωριζει κανεις ποιο Bluetooth usb ειναι συμβατο με hackintosh ? http://www.tonymacx86.com/wiki/index.php/Bluetooth_Adapter_Database Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Here is the deal . Το pc έκανε αρκετό θόρυβο σε idle και με τσάτιζε . Δεν έδινα σημασία , μιας και που τα fan του case έκαναν τον θόρυβο και είναι 3pin . Οποτε λέω δεν μπορώ να κάνω και πολλά . Παρακολουθώ τακτικά το HW monitor και βλέπω για τα 2x(140mm νομιζω,intake,exhaust ) 1000rpm και έχω έναν αρκετά μεγάλο εκεί που έχει χώρο για ψυγείο ο οποιος είναι στις 700rpm . Λοιπόν , είπα να μπω και λίγο στα Windows να δω τι γίνεται . Ησυχία , απολυτή . WTF ? Ανοίγω HWMonitor βλέπω στροφές 600-700 για τους 2 και 500 για τον μεγάλο . Χμμμμ ΟΚ . Bootαρω στο Osx και βλέπω το starting value στα 400 και αποκεί αρχίζουν να ανεβαίνουν οι στοφες μέχρι και σε αυτές που είπα πριν . Γίνεται να μεταβάλλονται οι στροφές σε 3pin ? Λοιπόν κατεβάζω το καινούργιο Multibeast 6.3 και εγώ είχα κάνει το install με 6.1 . Οπότε βρίσκω το kext του FakeSmc και βλέπω ότι είναι από 2/27 . Το κρατάω κάπου και βάζω από το multibeast 6.3 μονό το FakeSmc χωρίς τα plugins για το HwMonitor . Το HwMonitor είναι up to date στην τελευταία έκδοση . 6.8.137 . Λοιπόν το με το fakesmc το καινούργιο (2/5) είχα ησυχία άλλα όχι αισθητήρες για να δουλεύει το HwMonitor . Οπότε βάζω και το kext fakeSmcPlugins . Reboot . Έχω τώρα νούμερα στο HwMonitor άλλα και πάλι θόρυβο με ίδιες στροφές . WtF ? Any Clues? *Βάζω το fakesmc που μου έδινε ησυχία και βλέπουμε . Edit : Ησυχία αλλα οχι sensors πλεον . Any ideas ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Βάζεις το τελευταίο smc με τα τελευταία plug-ins και το istat menus. Ο μόνος ήχος που έχω δει εγώ να μεταβάλλεται από λειτουργικό σε λειτουργικό είναι της GPU. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Γίνεται να μεταβάλλονται οι στροφές σε 3pin ?Ανάποδα είναι: Στους ανεμιστήρες με 3pin μεταβάλλονται οι στροφές, υπό την προϋπόθεση να είναι συνδέδεμένοι στη motherboard και όχι στο τροφοδοτικό του Η/Υ. Τα 2 pin είναι για το ρεύμα και το 3ο για τη μέτρηση των στροφών. Σε αυτούς με 2pin (μόνο ρεύμα) δε μεταβάλλονται οι στροφές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Βάζεις το τελευταίο smc με τα τελευταία plug-ins και το istat menus. Ο μόνος ήχος που έχω δει εγώ να μεταβάλλεται από λειτουργικό σε λειτουργικό είναι της GPU. Οκ , θα δοκιμασω Ανάποδα είναι: Στους ανεμιστήρες με 3pin μεταβάλλονται οι στροφές, υπό την προϋπόθεση να είναι συνδέδεμένοι στη motherboard και όχι στο τροφοδοτικό του Η/Υ. Τα 2 pin είναι για το ρεύμα και το 3ο για τη μέτρηση των στροφών. Σε αυτούς με 2pin (μόνο ρεύμα) δε μεταβάλλονται οι στροφές. Ναι ειναι πανω στη mobo , τα PWM με 4pin τοτε γιατι ειναι ? Για να ρυθμιζω τις στροφες με το slope ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Απλώς, η ρύθμιση των στροφών μέσω PWM είναι πιο power efficient και ακριβής. Αυτός εδώ το εξηγεί καλύτερα: http://www.overclock.net/t/989566/pwm-fans-what-does-it-mean#post_13109939 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Ωραια , ty . Να ρωτησω κατι . Εφοσον τα plugins μπαινουν μεσα στο kext του FakeSMC και εγω αυτη τη στιγμη δεν τα εχω βαλει , σημαινει πως εχω ενα καθαρο FakeSMC kext χωρις τα plugins , σωστα ? Γιατι αποτι καταλαβα μολις βαλω το kext των plugins τα 3pin fans πανε στο max . Απλώς, η ρύθμιση των στροφών μέσω PWM είναι πιο power efficient και ακριβής.Αυτός εδώ το εξηγεί καλύτερα: http://www.overclock.net/t/989566/pwm-fans-what-does-it-mean#post_13109939 Αψογα , αρα στα 3pin οι στροφες ελεγχονται με βαση την ταση 6-12V και στα PWM ειναι συνεχως 12V αλλα ελεγχονται με τετραγωνικους παλμους και συμφωνα με την περιοδο τους ρυθμιζουν και τις στροφες ?Μπορω να ελεξω χειροκινητα την ταση στα 3pin ? Να πω οτι η mobo εχει μονο 4pins εισοδους . (δεν ξερω και αν υπαρχουν μονο 3pin εισοδοι ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Εδώ θα πρέπει να βοηθήσει κάποιος άλλος. Μετά την πλήρη μετάβαση σε Mac στο σπίτι πριν από 6 χρόνια, έπαψα να ασχολούμαι σε τέτοιο βαθμό με motherboards, pins, fans κλπ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Ωραια , ty . Να ρωτησω κατι . Εφοσον τα plugins μπαινουν μεσα στο kext του FakeSMC και εγω αυτη τη στιγμη δεν τα εχω βαλει , σημαινει πως εχω ενα καθαρο FakeSMC kext χωρις τα plugins , σωστα ? Γιατι αποτι καταλαβα μολις βαλω το kext των plugins τα 3pin fans πανε στο max . Αψογα , αρα στα 3pin οι στροφες ελεγχονται με βαση την ταση 6-12V και στα PWM ειναι συνεχως 12V αλλα ελεγχονται με τετραγωνικους παλμους και συμφωνα με την περιοδο τους ρυθμιζουν και τις στροφες ? Μπορω να ελεξω χειροκινητα την ταση στα 3pin ? Να πω οτι η mobo εχει μονο 4pins εισοδους . (δεν ξερω και αν υπαρχουν μονο 3pin εισοδοι ) Σωστά αλλά μπορείς κ να το ελέγξεις κιόλας με το show pkg contents Χειροκίνητα από που ? από το bios είναι ψηφιακή,άρα χρειάζεσαι κάποια μεταβλητή αντίσταση η να βρεις ανταπτορα που μειώνει τα V με σταθερή αντίσταση. Any way σε Z87 ολοκαίνουριο σύστημα αγοράζεις 2 καλους αθόρυβους κ καθαρίζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Σωστά αλλά μπορείς κ να το ελέγξεις κιόλας με το show pkg contents Χειροκίνητα από που ? από το bios είναι ψηφιακή,άρα χρειάζεσαι κάποια μεταβλητή αντίσταση η να βρεις ανταπτορα που μειώνει τα V με σταθερή αντίσταση. Any way σε Z87 ολοκαίνουριο σύστημα αγοράζεις 2 καλους αθόρυβους κ καθαρίζεις. Ναι σιγουρα ! Απλα παιζω !Πως μπορω να ανοιξω τα kexts και να τα τροποποιησω ; Χειροκινητα εννοω ψηφιακα αλλιως παιρνω fan controler Εδώ θα πρέπει να βοηθήσει κάποιος άλλος. Μετά την πλήρη μετάβαση σε Mac στο σπίτι πριν από 6 χρόνια, έπαψα να ασχολούμαι σε τέτοιο βαθμό με motherboards, pins, fans κλπ Εγω παλι εδωσα τον imac για hackintosh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Ναι σιγουρα ! Απλα παιζω ! Πως μπορω να ανοιξω τα kexts και να τα τροποποιησω ; Χειροκινητα εννοω ψηφιακα αλλιως παιρνω fan controler Εγω παλι εδωσα τον imac για hackintosh (γι'αυτο μας έχεις .. ζαλίσει ! :lol: ) Όπως σου έδειξα απλά ότι θέλεις να τροποποιήσεις το βγάζεις πρώτα στην σέντρα (desktop) για να στο επιτρέψει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα